Behind the scenes: juni 2017 #1

Gepost: 20 juni 2017 Laatst bewerkt: 15 juli 2022
0

In vergelijking met de voorgaande weken waren de afgelopen twee heel rustig. En weet je, daar heb ik van genoten. Al moet ik toegeven dat vaak vrij snel het ook alweer begint te kriebelen om van alles en nog wat te doen. De afgelopen twee weken nam ik een toffe proefvideo op, ging ik klussen bij mijn zusje, ging ik naar het zuiden van het land op kraamvisite, keek veel Netflix en nog veel meer. Lees je mee?

We beginnen met het eerste weekend van juni. Nadat ik ’s ochtends de laatste dingen voor mijn boek had gedaan stapte ik op de fiets naar het huis van mijn zusje en haar vriend. Een paar dagen eerder kregen ze de sleutel en nu kon er geklust worden. Dus daar heb ik een dag mee geholpen. Vrijwel de hele dag stond ik in een heel charmant pak de tegels van de muren in de badkamer te slopen.

Zondag ging ik al vrij vroeg op pad naar het mooie Limburg, op kraambezoek bij Lian. Eindelijk kon ik haar lieve kleine Zoë in het echt zien. Wat een schatje is het zeg!

Maandag was het Pinksteren. Ik deed wel een paar werkdingetjes, want de werkzaamheden voor het blog liepen behoorlijk achter. Verder maakte ik er een heerlijk lui dagje van. Ik begon aan House of cards wat ik binnen een week allemaal heb gekeken. Moet eerlijk zeggen dat ik dit seizoen een beetje vond tegenvallen. Pas de laatste 2-3 afleveringen kwam er pas wat actie in, de rest ging wat traag en was erg voorspelbaar.

Dinsdag stond ik even in de keuken voor een lekker hartig hapje en maakte ik een blogplanning voor deze maand. Verder gebeurden er weinig bijzondere dingen deze dag.

Woensdag daarentegen was een stuk specialer. Ik reisde naar Rotterdam voor een lunch bij Unilever. Dit was onderdeel van een kick off van een Becel campagne die binnenkort van start gaat. Daarover zal ik je binnenkort dus nog meer vertellen. Maar kijk nou eens hoe tof de locatie was aangekleed. Het was net of we in een veld vol bloemen plaats namen.

Donderdag was een computerdagje. ’s Middags ging ik even een stukje lopen, bestemming was het huis van mijn ouders. Zij zijn op vakantie en omdat mijn zusje druk is met haar eigen huis ben ik verantwoordelijk voor de plantjes. Dus ik heb de tuin even lekker water gegeven voordat ik weer naar mijn eigen huisje wandelde.

Vrijdag haalde ik een zalige watermeloen, mijn favoriete zomerfruit! Ik snijd ze altijd in blokjes die ik in een grote bak in de koelkast zet zodat ik steeds lekker koude watermeloen kan snacken. ’s Avonds bleven mijn zusje en haar vriend eten en daarna ging ik ze helpen met klussen.

Het weekend had ik gereserveerd om heerlijk te luieren, even helemaal niks moeten. Zaterdag bracht ik het grootste deel van de dag Netflix kijkend door op de bank, maar ik maakte ook nog wat lekkere hapjes. Zondag ging ik weer naar mijn ouders om de tuin water te geven, maar ook om lekker in hun tuin te zitten. Ik heb zelf geen buiten helaas en dat mis ik zeker met dat mooie weer echt gigantisch. Dus daarom maakte ik fijn gebruik van hun tuin.

Maandag kwam Mariette langs. We kletsten gezellig bij en namen een nieuwe proefvideo op met lekker uit Nieuw-Zeeland. Je kunt hem al bekijken, want hij kwam afgelopen weekend online.

Dinsdag en woensdag bracht ik voornamelijk achter de computer door om aan artikelen te werken. Ook ontving ik leuke foodpost van onder andere Oreo, ze hebben nu ook superdunne koekjes en die zijn heerlijk! Op Instagram laat ik in mijn stories trouwens vaak zien welke foodpost ik krijg, zo ben je helemaal op de hoogte van nieuwe (zoete) producten. Zo vertelde ik op woensdag namelijk over de nieuwe chocoladerepen van Verkade.

Donderdag was ik druk bezig met het editen van de proefvideo. Ik word hier steeds wat beter in, hopelijk gaat het binnenkort ook wat sneller. Ben toch altijd best wel een tijdje bezig met het editen hiervan. Maar, dan ben ik ook wel heel blij met het resultaat. Ik ging ook nog even lunchen met mijn zusje en gaf de tuin van mijn ouders water.

Vrijdag was een boekdag! Ik had alle teksten van de redacteur teruggekregen en nu was het mijn beurt om alles nog eens goed na te kijken. Ik controleer de recepturen dan nogmaals en kijk ook of het met de gemaakte wijzigingen nog steeds klopt.

En dan zitten de afgelopen twee weken er alweer op. Komende tijd ben ik voornamelijk veel thuis aan het werk. Half juli ga ik op vakantie en ik wil vast goed vooruit werken. Door alle drukte rondom het boek heb ik nu maar weinig vooruit geschreven en gebakken, dus daar ga ik verandering in aanbrengen. Benieuwd wat ik allemaal ga maken de komende tijd? Volg mij dan op Instagram!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. Britt schreef:

    Ik ben ook weer zo blij dat het weer watermeloen seizoen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *