Behind the scenes: april 2017 #1

Gepost: 16 april 2017 Laatst bewerkt: 20 juni 2023

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Mijn afgelopen twee weken begon ik in Limburg voor een babyshower en een dagje werken. Ik plande de laatste dingen voor mijn tripje naar Rome binnenkort, ging lekker uit eten, werkte zoveel mogelijk vooruit en had ook nog een leuk event. Jawel, genoeg om jullie over te vertellen dus!

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Zoals gezegd begon ik in Limburg. Lian woont in het zuiden van het land en is zoals jullie misschien al weten zwanger. Tijd om haar te verrassen met een babyshower! Onze plannen zijn een paar keer veranderd toen Lian zelf ineens andere plannen maakte voor die dag, maar dat maakte het niet minder leuk. Ze was compleet verrast en had het niet zien aankomen. Verrassing geslaagd dus. Na een gezellige middag kletsen doken we de keuken in en maakten we allerlei soorten tapas om ’s avonds met elkaar van te genieten.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Ik bleef een nachtje slapen bij Lian zodat we op maandag even een dagje samen konden werken en overleggen. Dat gebeurt niet vaak gezien de afstand tussen ons, dus dat was heel erg leuk. We maakten ook een heerlijke lunch waarvan Lian het recept gaat uitwerken, die komt dus binnenkort online.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Dinsdag was een dagje achter de computer. ’s Avonds bleef Chanou eten en zette ik als toetje de potten Ben & Jerry’s op tafel die ik een weekje eerder had ontvangen. we hebben ervan genoten! Daarna boekten we verschillende toegangstickets en een dagje Vesuvius en Pompeï voor als we straks naar Rome gaan. Zoveel zin in!

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Woensdag ging ik creatief aan de slag met een lijmpistool en sprinkles. Je zult het misschien niet 1, 2, 3 verwachten, maar dit was dus een project voor het blog. Het is geslaagd en komt al snel online. Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie van het resultaat vinden.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Donderdag was weer een computerdag, daar had ik er veel van. Ik wil even alles uitwerken wat ik de laatste tijd heb gebakken voordat ik weer met nieuwe baksels aan de slag ga. ’s Avonds ging ik met mijn zusje en twee neefjes uit eten bij Cantina023 in Haarlem. En na daar heerlijk gegeten te hebben gingen we voor het toetje naar de Dessert Bar, zoals altijd koos ik voor de moelleux.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Vrijdag was eigenlijk net zo’n dag als donderdag. Zaterdag was een hangdagje. Ik werd verkouden en voelde mij niet zo heel erg fit. Ik ben alleen even door de winkelstraat hier gelopen om een frisse neus te halen. Zondag was het prachtig weer en omdat ik zelf jammer genoeg geen tuin heb (oh, wat mis ik dat zeg) ging ik naar mijn ouders. Daar heb ik ’s middags heerlijk in het zonnetje gezeten en las ik een tijdschrift met leuke weetjes. Ik vind dat soort bladen altijd leuk om te lezen.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Maandag was het weer tijd voor de jaarlijkse Culiperslunch. Hier staan heel veel merken om hun nieuwste producten te laten zien. Zo ben ik weer goed op de hoogte van al het foodnieuws en ik kan ook gelijk van alles proeven. Heel erg leuk! Wat ik vooral veel tegenkwam, waren eetbare viooltjes. Ooit wil ik daar zelf ook eens keertje mee aan de slag. Het maakt de glaasjes panna cotta op de foto ook zo mooi.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Dinsdag werd de nieuwste reep van Tony’s Chocolonely bezorgd, ik vind hem lekker! Kardemom haal ik er niet helemaal uit, maar ik vind vooral de crunchy stukjes honeycomb heerlijk!

Woensdagochtend begon ik met een lijstje werkzaamheden die al heel lang lagen. Allemaal van die kleine dingen die niet heel belangrijk zijn maar ook niet veel tijd in beslag nemen. Misschien is het je opgevallen dat er een paar roze details in de site zijn gekomen? Ook is de leestekst een tikje donkerder gemaakt, die dingen stonden al lang op mijn lijst.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Donderdag stond het afmaken van de administratie op de planning. Ik hoefde niet veel meer te doen, voornamelijk nog wat dingen printen en in een overzichtje zetten. En natuurlijk had ik weer eens ruzie met mijn printer. Ik zat met mijn laptop op de grond naast de printer om het op te lossen en dat vond Lotje erg interessant haha. Die wijkt de laatste dagen sowieso bijna geen moment van mijn zijde.

BEHIND THE SCENES: APRIL 2017 #1

Vrijdag deed ik een paar boodschapjes voor wat bakplannen in het weekend, onder andere iets lekkers met frambozen. Ik deed ook vast wat voorbereidingen op volgende week omdat ik er een paar dagen tussenuit ga. Voordat ik vakantie kan houden moet ik altijd net even een tandje harder werken om te zorgen dat alle artikelen en dergelijke gewoon door blijven lopen. Waarschijnlijk doe ik dit weekend en de paasdagen ook gewoon wat werkdingen.

En dat was hem alweer voor de laatste twee weken! Dit weekend is het Pasen, daarvoor heb ik zelf niet heel veel bijzonders op de planning staan. Ik ga wel lekker gourmetten bij mijn ouders, lang geleden is dat (het gourmetten dan haha). En ik ga naar Rome toe! Daar heb ik zó ontzettend veel zin in. Als ik eraan denk en er zin in heb houd ik jullie van al het moois en lekkers daar op de hoogte via Instagram (stories), anders zien jullie dat in de volgende behind the scenes terug. Ik ga voornamelijk vakantie vieren namelijk 😉 .

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Ben erg benieuwd naar de Nieuwe smaak van Tony’s. Ben wel blij dat de kardemon niet overheerst.

 2. Mariëlle schreef:

  Fijne vakantie!

 3. Homemade by Joke schreef:

  Heerlijk lieverd dat je bijna naar Rome gaat.
  Vooral genieten en plezier hebben daar, foto’s komen wel.
  Tot straks met de gourmet ?
  Liefs, mam ❤️

 4. Carla schreef:

  Fijne vakantie met mooi weer en goede reis v.v.!
  Xus,
  Car

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *