Bedankjes

26 oktober 2010 Laatst bewerkt: 20 juni 2023
0

BEDANKJES

Laatst kwam mijn nichtje met de vraag of ik misschien wat cupcakes wilde maken om als bedankje te kunnen geven. Natuurlijk wil ik dat doen! Voor school was zij bezig met een onderzoek, de proefpersonen kregen als bedankje voor het meewerken een leuke cupcake.

BEDANKJES

De cupcakes heb ik allemaal per stuk verpakt met een klein bedankkaartje er aan. Het was een werk om ze per stuk in te pakken maar het gaf wel een heel erg leuk resultaat. Helaas geen goede foto’s hiervan.

BEDANKJES

Het thema van het onderzoek had met hersenen te maken, omdat dit toch niet zo smakelijk is al thema voor de cupcakes mocht ik doen wat ik wilde. Daar weet ik wel raad mee en heb daarom lekker vrolijke en frisse cupcakes gemaakt.

BEDANKJES

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Lia schreef:

  Wat zijn ze leuk! De proefpersonen zullen het vast een leuk bedankje.
  Ze zijn lekker kleurrijk en origineel.

  Ik vind het structuurtje van de vierkantjes met het kruisje leuk. Kan je me vertellen wat voor structuurmatje je hiervoor gebruikt hebt?

  Groetjes,
  Lia

 2. Joke schreef:

  Ze zijn weer prachtig Lau !!!

  Kus, Mam ♥

 3. Ans schreef:

  Wat jammer dat ik zo ver weg woon, want ik weet zeker dat mijn kleindochters het helemaal geweldig zouden vinden als je zulke leuke muffins voor ze zou bakken. O ja, ik vind het natuurljk ook mooi hoor.
  Groetjes Ans

 4. Louisevdworp@hotmail.com schreef:

  Moooi!! welk structuurmatje heb je hiervoor gebruikt? zoek ik al een tijdje namelijk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *