Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Baktrends 2018

Laura Kieftdoor Laura Kieft
09 januari 2018
in Inspiratie, Nieuws, Thema inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik ben niet zo van de trends volgen, op geen enkel gebied. Hoe leuk ik iets ook vind, als iedereen het al doet is dat voor mij al een reden om er toch maar niet aan te beginnen. Als het om een bepaald recept gaat, komt dat bij mij meestal pas online als de trend alweer bijna voorbij is. Toch ga ik mij er nu aan wagen om de baktrends voor dit jaar te voorspellen. Ik volg veel zoete Amerikaanse sites en bloggers en wat ik daar zie komt uiteindelijk wel een keer naar Nederland. Niet alles, maar meestal weet ik onbewust wel vrij goed te voorspellen wat in Nederland ook populair wordt. Normaal schrijf ik dat nooit op (want waarschijnlijk zit ik er juist dan gigantisch naast), maar ik ga toch een poging wagen. De trends splits ik in baktrends en decoratie trends, want dat zijn toch wel twee verschillende werelden. Ik zal je ook vertellen met welke trends ik zelf (al lange tijd) aan de slag wil en welke huidige trends ik liever zie verdwijnen.

Baktrends voor 2018

Bron foto

gevlochten rastertaarten

Prachtig vind ik ze. De een is nog mooier dan de ander. Vaak zijn ze ongebakken nog het mooist, want eenmaal gebakken zijn de fijne details minder goed zichtbaar. Al een paar maanden lang zie ik dat rastertaarten veelvuldig worden omgetoverd tot de mooiste kunstwerken.

Drip cakes

Drip cakes zijn in Nederland al lange tijd populair (ik maakte deze Valentijn drip cake!) en die gaan we voorlopig ook nog blijven zien. Waar ze veelal flink over the top gedecoreerd zijn, denk ik dat we dit jaar ook wat klassiekere versies gaan zien. Of misschien is klassiek niet helemaal het juiste woord, meer wat sjieker en mooier. Niet zo’n grote chaos bovenop 😉 .

Hier vind je mijn recept voor deze Valentijn drip cake.

Bron foto

Donuts

De donut is bezig met een come back! Helemaal niet erg als je het mij vraagt, ik vind ze heerlijk. Donut winkels zijn steeds beter te vinden, maar we gaan ze ook vaker bakken. En dan blijft het niet alleen bij losse donuts. Nee, ze maken namelijk deel uit van complete kunstwerken. Gestapeld tot grote taart of een heuse donut wall op feesten en partijen. Prima trend als je het mij vraagt.

Wafels

Wafels zijn het afgelopen jaar al een stuk populairder geworden en dat gaat doorzetten in 2018. Ik voorspel allerlei verschillende soorten smaken, toppings en decoraties. Zelf zit ik al vol met inspiratie, ik moet alleen nog een wafelijzer aanschaffen. Die van mij is vorige maand helaas gesneuveld.

Hier vind je mijn recept voor de wafels.

Bron foto

Combineren van 2 klassiekers

Een croissant en donut vormen samen de cronut, we weten allemaal hoe populair die is (geweest). Het combineren van twee klassieker tot een nieuw product gaan we vaker zien. Welke klassiekers vraag je je af? Daar ben ik ook heel erg benieuwd naar 😉 .

Bron foto

Decoratie trends voor 2018

Geode cakes – edelsteen taarten

Ik doe niet veel meer met decoreren, maar ik blijf het wel leuk vinden. Daarom wilde ik wat gave trends verzamelen die je op het gebied van gedecoreerde taarten komend jaar meer zult gaan zien. De geode cakes bijvoorbeeld. Of op zijn Nederlands: taarten die zo zijn gemaakt dat ze er van binnen uitzien als prachtige glinsterende edelstenen. Ik heb vroeger edelstenen gespaard en had een paar van die mooie glimmerds op mijn kamer staan, ik vind deze trend dus erg leuk om te zien.

Bron foto

Brush stroke cakes

Dit soort taarten zie ik de laatste twee maanden wat meer voorbij komen en ik denk dat dit in 2018 nog veel groter gaat worden. Van gesmolten chocolade of candy melts worden met een kwast penseelstreken gemaakt (de brush strokes) welke vervolgens op de taart bevestigd worden. De taart zelf blijft eenvoudig zodat alle aandacht uitgaat naar de decoratie.

Bron foto

Schilderen op taarten

Als vervolg op de brush stroke wordt de penseel vaker gebruikt bij het maken van taarten. Alleen dan om met eetbare kleurstoffen te verven op een taart. Van aquarel effecten tot mooie geschilderde brushletter teksten.

Sprinkles

Sprinkle shops waren in het buitenland al jaren populair. Een paar jaar geleden heb ik er zelf nog serieus over nagedacht om hier zelf een Nederlandse shop in te beginnen. Wegens tijdgebrek is dat niet gebeurd, maar er zijn genoeg Nederlandse ondernemers die dat afgelopen jaar wel hebben gedaan. Ze voegen bestaande sprinkles samen en maken hier speciale mixen van die je kunt gebruiken voor het decoreren van je baksels. Ik heb een zwak voor sprinkles, dus ik word erg blij van deze trend.

Bron foto

Meer decoratie trends

Dan een paar trends die we al een tijdje zien, maar waarvan ik verwacht dat ze dit jaar gewoon populair blijven. De mirror cakes, taarten waar een glimmende laag glazuur overheen wordt gegoten. Zo glimmend, dat het wel een spiegel lijkt te zijn. Ook bladgoud en glitters gaan we meer zien, past goed bij de sprinkle trend.

Een galaxy is op meerdere creatieve vlakken populair, maar gebak dat net zo is gedecoreerd als de sterrenhemel blijft mateloos populair. In Nederland zien we het nog niet heel erg veel, maar dit gaat zeker meer komen. Net als rainbows en unicorns, ook die zullen de zoete bakwereld nog niet gaan verlaten.

Hier wil ik mee aan de slag

Oké, dat zijn nog best veel trends als ik het zo bekijk. Dingen die hoog op mijn lijstje staan en waarmee ik al langere tijd aan de slag wil komen vooral uit het lijstje met baktrends. Zo wil ik heel graag een mooie gevlochten rastertaart maken. Ook de donuts en wafels staan al in verschillende smaakcombinaties op mijn baklijst.

Uit de lijst met decoratie trends heb ik niet iets staan wat ik heel graag wil doen, maar dat komt vooral omdat ik eigenlijk nooit meer taarten decoreer. De sprinkles gebruik ik graag en dat wil ik ook weer meer gaan toepassen. Een mirror cake wil ik toch ook nog wel eens proberen, en wel ja, laat ik ook eens met kwasten aan de slag gaan. Wellicht een keer als ik ver vooruit gewerkt heb ik een dagje aan zo’n project ga besteden.

Bron foto

Baktrends die mogen verdwijnen

Ik sloot net af met de regenbogen en eenhoorns en dat ik verwacht dat we die ook in 2018 nog gaan blijven zien. Toch hoeft dat van mij niet per se. Niet dat ik het niet leuk vind, maar ik heb het nu wel gezien. Voor mijn gevoel schieten we een beetje door met deze trend door alles wat eetbaar is in alle kleuren van de regenboog te maken. Unicorn cappuccino of een tosti met kaas in kleuren van de regenboog… nee dank je.

Nog eentje waarvan ik denk dat we er een beetje in doorschieten: salted caramel. Ja, ik vind het nog steeds heerlijk. Maar als een fabrikant een product met gezouten karamel op de markt brengt denk ik niet langer “oh yes, dat moet ik hebben”, maar “oh, daar hebben we er weer een”. Van mij mag er een nieuwe smaakcombinatie komen 🙂 .

Tot zover mijn voorspellingen op bakgebied, ik ben heel benieuwd hoe ik over een jaar naar dit lijstje kijk en welke nieuwe trends ik dan voorspel. Hoe denk jij dat de bakwereld zich gaat ontwikkelen? En heb je trends waar je graag mee aan de slag wilt? Of heb je er misschien ook wel een paar die je liever ziet verdwijnen. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!

Vorige post

Volgende post

Kwarkbroodjes
Bananenbrood koekjes

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 13

  1. Gusta says:
    3 jaar geleden

    Geproefd op de horeca: crostie. Een combinatie van croissant en tosti. Was lekker.

    Beantwoorden
  2. Flora says:
    3 jaar geleden

    Mee eens dat die unicorn trend en vooral de taart verdwijnt. Ik vind hem echt wel schattig en heb hem ook wel eens gemaakt voor een klant (in combi met mirror glaze ?). Mirror glaze ben ik overgens echt zo fan van!! Love iT! Zou het ook super leuk vinden als je daar nog eens een goed recept voor hebt omdat die op internet alleen maar Engels zijn?. Oja ik heb zelf ook het idee dat eetbare bloemen ook steeds meer in worden ?.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Mirror cake staat nog wel op mijn lijstje om eens mee aan de slag te gaan, wie weet 🙂 En eetbare bloemen klopt inderdaad, al heb ik het idee dat het momenteel weer minder is.

      Beantwoorden
      • Thaisa says:
        2 weken geleden

        Heb je deze toevallig al
        Eens gemaakt? Wil er zelf namelijk eens aan beginnen maar online kom ik zoveel uiteenlopende recepten tegen. En ik wil het liever zelf
        Maken dan voorverpakt te kopen.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 weken geleden

          Helaas nog niet!

          Beantwoorden
  3. Lindsay says:
    3 jaar geleden

    Oh nee. De salted caramel moet blijven! Ik denk nog steeds joepieee als ik het weer ergens zie verschijnen. Vooral die Mona vla. Afgelopen kerst ijstaart met gezouten karamel gemaakt. Hmm lekker!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Haha, helemaal weg hoeft ook niet van mij hoor. Maar die trend mag nu wel over zijn 😛 Klinkt goed die ijstaart!

      Beantwoorden
  4. Lian van Rens says:
    3 jaar geleden

    De croissant muffin oftewel de cruffin … bestaat ook al in Amerika. Wist niet toen ik die zelf maakte het ondertussen daar gelanceerd werd als iets nieuws. Hahaha.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Hahaha meen je! Die kende ik dan weer wel 😛

      Beantwoorden
  5. Cornelieke says:
    3 jaar geleden

    Die eenhoorn heb ik helemaal niets mee, vind er echt niets aan. Mag van mij dus helemaal eruit. Die gevlochten taarten heb ik ook gezien, wat een kunstwerken. Daar wil ik wel mee aan de slag gaan omdat het gewoon een uitdaging is om ze zo mooi te krijgen.
    Brood bakken is denk ik wat je ook steeds meer langs zult zien komen, in allerlei soorten en maten.
    Vind ik ook hartstikke leuk om te doen!

    Beantwoorden
  6. Arja says:
    3 jaar geleden

    Wat ik altijd zeg: ik volg mijn eigen trend, en ga ik dan toch overstag is het bijna nooit naar me zin.
    Om met het laatste te beginnen: salted caramel, ik ben er niet gek op (serieus) en kwam dus vanmorgen bij de jumbo deze smaak tegen in chocolademelk brrr.

    Beantwoorden
  7. Rainies_food says:
    3 jaar geleden

    Ik mis de cookie dough! Razend populair in Amerika! Zou dat ook willen proeven! En de absurde milkshakes versierd met donut, sprinkles, slagroom noem maar op. Leuk en kleurrijk om te zien maar lijkt me wel machtig !

    Ik kijk ernaar uit om je rastertaart te zien ! Had ze ook gespot op Instagram. Ze zien er echt mooi uit!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Klopt inderdaad! Die twee zijn ook populair, al vind ik dat wel echte trends van 2017. Ik verwacht niet dat die dit jaar nog veel groter gaan worden, niet in Nederland in ieder geval.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Bananenbrood koekjes

Bananenbrood koekjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-6

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan