Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Amerikaans snoep proeven

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 februari 2017
in Inspiratie, Video
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe proefvideo! Op het menu: Amerikaans snoep proeven. Jawel, niet heel origineel misschien, maar ik was gewoon té nieuwsgierig naar sommige snacks. Jarenlang heb ik niks met Amerika gehad, behalve dan dat ik met een camper langs de westkust wilde roadtrippen om onder andere de Grand Canyon te zien. Dat wil ik nog steeds, maar nu is die lijst flink aangevuld. Zo wil ik New York met eigen ogen zien en door het laatste seizoen van Wie is de mol wil ik nu ook naar Portland, wat is het daar prachtig zeg! Of beter nog, ik wil meedoen met Wie is de mol. Jammer dat er tegenwoordig alleen nog maar BN’ers meedoen. Oke, ik wijk behoorlijk af van het oorspronkelijke onderwerp, zo werkt dat dus in mijn hoofd. Behoorlijk vermoeiend af en toe kan ik je vertellen. Ik was dus hartstikke nieuwsgierig naar allerlei bepaalde Amerikaanse zoetigheden en wilde die eens proeven. Perfect materiaal voor een proefvideo dacht ik zo. Ik vond mijn perfecte partner in crime in Lian van Lianvanrens.nl, de grootste Amerika fan die ik ken. Sommige snacks kende zij dus al, maar er zaten voor haar ook wat nieuwe tussen. In onderstaande video kun je zien wat we allemaal proeven en wat we ervan vonden. Ik kan je vast verklappen dat ik mij bepaalde producten een stuk lekkerder had voorgesteld.

Kun je de video niet zien, klik dan hier. Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, vind ik leuk 🙂

Ik ben benieuwd; welke snacks kende jij al? En wat vind jij wel/niet lekker?

Vorige post

Volgende post

Gemarmerd kaas-tomatenbrood
Bakingrediënten die je altijd in huis moet hebben

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery
08 februari 2021
1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura's Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit...

Vlaaibodem basisrecept

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft
01 februari 2021
1

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 18

  1. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Wat een ontzettende leuke smaaktest hebben jullie gedaan. Ik ben altijd wel nieuwsgierig geweest naar het Amerikaanse snoepgoed.
    Zo zie je maar weer, op de verpakking kan het er ontzettend lekker uit zien maar dan valt product soms toch tegen na het proeven. Andersom kan ook natuurlijk 😉
    Liefs, mam ♥

    Beantwoorden
  2. Marjolein says:
    4 jaar geleden

    Ik was heel benieuwd naar je reactie op het rootbeer! Ik vind het heerlijk!
    Maar het lekkerste is toch de root beer float, met vanilleijs en slagroom.
    Je schijnt er ook heerlijke cupcakes mee te kunnen bakken, die staan nog op mijn to do list.

    Ik ben nu heel nieuwsgierig naar de frosting, de meeste frosting uit een potje vind ik niet lekker?

    Beantwoorden
  3. Sheila says:
    4 jaar geleden

    Wat leuk ik ga over 2 weken naar de usa en zat online al te kijken voor snoep voor in wdw. Nu een iets beter idee wat in elk geval niet te kopen 😉

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Haha, niet alles is even lekker inderdaad. Veel plezier alvast!

      Beantwoorden
  4. Lian says:
    4 jaar geleden

    Super leuk geworden hè ?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Heel erg! Vond het superleuk om samen te proeven 😀

      Beantwoorden
  5. Kim says:
    4 jaar geleden

    Hee Laura en Lian, leuk proeffilmpje! Ik kijk heel graag naar Emmy Eats op YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=emmy+eats
    Ze proeft allerlei dingen van over de hele wereld. Ze laat ook de binnenkant van de snoepjes en koekjes van dichtbij zien, wat heel leuk is wanneer je de producten niet kent. Misschien een leuke tip! Ik zou haar filmpjes ook zeker bekijken 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zeker leuk idee, ik ga eens kijken naar haar video’s 🙂

      Beantwoorden
  6. Mariette says:
    4 jaar geleden

    Aaah leuk geworden chicks! Nerds kocht ik vroegah hier ook altijd in de snoepwinkel 🙂

    Beantwoorden
  7. Willemien says:
    4 jaar geleden

    Woon in Canada de produkten hebben we hier ook , de oreo koekjes zijn lekker maar zal ze zelf niet meer kopen , de frosting gebruik ik om mergpijpjes te maken daar is het heel geschikt voor. De andere produkten vinden wij niet lekker. De koekjes en snoepgoed is hier heel zoet. Wij hebben nog steeds graag een hollands koekje of taart bij de koffie (en ik bak dus ook altijd mn koekjes en gebak zelf). Het is een heel leuk filmp[je wat jullie hebben gemaakt!!!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat viel mij ook op, alles is echt heel erg zoet inderdaad.

      Beantwoorden
  8. Loes says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Ik begrijp dat je met zo’n blog ook geld wil verdienen, dus een beetje commercieel is geen probleem, maar dit?
    Alle, maar dan ook echt ALLE deskundigen, artsen enz. zijn het er over eens: suiker is heeeeeel erg ongezond. Er worden allerlei campagnes gevoerd om de consumptie van zoetigheid terug te dringen. Nou ben ik niet zo’n fanaat die roept dat je van suiker onmiddellijk dood neervalt. Daarom vind ik jouw blog ook leuk: ALS je dan wil snoepen maak dan maar iets wat echt lekker is.
    Dit Amerikaanse snoep is dat niet! Het is nog zoeter dan het snoepgoed dat we hier hebben en aan die smaak willen we niet wennen. Laura ga please, please door met het maken van allerlei heerlijkheden, maar laat je niet voor het Amerikaanse karretje spannen!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Met het maken van deze video verdien ik niets hoor, ik vind het gewoon leuk om lekkernijen uit het buitenland te proberen en laat dit in een video zien omdat ik weet dat er meer mensen benieuwd naar zijn. Ik laat mij voor niemands karretje spannen, doe alleen wat ik zelf leuk vind en waar ik achter sta 🙂 En inderdaad ben ik ook groot voorstander van ‘alles met mate’ en als je dan eens geniet, doe het dan ook goed 😉

      Beantwoorden
  9. Sonja Timmerman says:
    4 jaar geleden

    Een leuke video! ik ben ook altijd benieuwd naar snoep uit het buitenland. Amerikanen zijn dol op pindakaas-snacks, die miste ik een beetje.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Klopt, kon alleen reeses vinden en die zijn in Nederland inmiddels ook wel bekend goed verkrijgbaar. Vandaar dat ik die achterwege heb gelaten.

      Beantwoorden
  10. Jonna@burgertrutjesNL says:
    4 jaar geleden

    Jaaaa wat tof!! Eind September gaan wij naar Amerika voor de tweede keer. Dit keer eerst trouwen in Las Vegas en daarna door op roadtrip naar Dallas. Ik ga ook een proeverij houden daar. Leuk!!!

    Beantwoorden
  11. Madeleine says:
    4 jaar geleden

    Root beer is idd niet so lekker. Waar ik wel van hou is rootbeer floots. Een grote schep vanille ijs in de rootbeer.
    Liquorice zowel black als red mis ik ze denken in Amerika dat dat drop is… en lifesavers soort van zuurtjes je hebt ze ook in pepermunt.
    Super leuke video.

    Beantwoorden
  12. Bianca says:
    4 jaar geleden

    Heel grappig om te zien dat jullie de Twinkies ook chemisch vinden. Ik had mij na alle verhalen zo verheugd op een Twinkie maar de teleurstelling was heel groot toen de smaak zo vies bleek? Misschien iets typisch amerikaans wat ik ook heel apart vind zijn de half baked cookie dough cookies van Chips Ahoy.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Welke bloem gebruik je om te bakken?

Bakingrediënten die je altijd in huis moet hebben

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-4

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan