Aardbeien

13 juni 2010
0

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt.

Twee cupcakes als grote aardbei en de andere twee zijn gedecoreerd met kleine aardbeitjes en bloemetjes. De witte bloemetjes zijn afgewerkt met een eetbaar glanspoeder. Dat geeft een erg leuk effect.

Al die tijd dronk zij in de pauze graag aardbeienthee dus in de theedoos zitten allemaal theezakjes met aardbeiensmaak, aangevuld met de aardbeiencupcakes. Zo zijn de cupcakes erg leuk om cadeau te geven en het is ook op elk thema aan te passen.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

1 reactie

  1. Joke schreef:

    Je hebt jezelf weer helemaal overtroffen meid. Wat prachtig gemaakt en zooooooo lief. Leuk om als cadeau te geven en waarschijnlijk helemaal leuk om te krijgen :-).

    Liefs, Mam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *