Aardbeien

Gepost: 13 juni 2010 Laatst bewerkt: 6 juni 2023
1

AARDBEIEN

Aardbeien voor mijn collega die ons ging verlaten. Na 3,5 jaar collega’s te zijn geweest gaat ze beginnen met een andere baan. Als afscheidscadeautje een paar leuke cupcakes in een theedoos verpakt.

AARDBEIEN

Twee cupcakes als grote aardbei en de andere twee zijn gedecoreerd met kleine aardbeitjes en bloemetjes. De witte bloemetjes zijn afgewerkt met een eetbaar glanspoeder. Dat geeft een erg leuk effect.

AARDBEIEN

Al die tijd dronk zij in de pauze graag aardbeienthee dus in de theedoos zitten allemaal theezakjes met aardbeiensmaak, aangevuld met de aardbeiencupcakes. Zo zijn de cupcakes erg leuk om cadeau te geven en het is ook op elk thema aan te passen.

 

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. Joke schreef:

    Je hebt jezelf weer helemaal overtroffen meid. Wat prachtig gemaakt en zooooooo lief. Leuk om als cadeau te geven en waarschijnlijk helemaal leuk om te krijgen :-).

    Liefs, Mam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *