Ik was laatst een weekend bij Lian en in dat weekend gingen we ook een dagje bakken. Toen we deeg moesten uitrollen, vertelde ik dat ik sinds kort een nieuw trucje heb om snel en eenvoudig gelijkmatig bloem te strooien. Namelijk met een cacaostrooier. Goeie tip vond Lian, echt iets voor Handige Baktips. Ik twijfelde nog een beetje, omdat het wel heel kort en simpel zou zijn. Maar toen ik de tip al even via Instagram deelde werd mij duidelijk dat dit soort tips zeker wel op prijs worden gesteld. Dus daarom zal ik vaker van dit soort snelle en simpele trucjes met jullie delen. Maakt het vaak toch net even makkelijker in de keuken, en het is natuurlijk ook gewoon een handige baktip 😉 . Laat het ook vooral weten als jij zo’n handigheidje hebt!


Dit is super handig 😉
Ik ben zo onhandig dat ik vaak teveel strooi.
Super handige tips, ik wil er hier zeker meer van!
Maar misschien ook handig om er bij te vermelden waar jij de spullen koopt die je tipt? 😉
Dan is het voor ons ook makkelijker te vinden
Voordat ik vis bak bestrooi ik hem meestal met wat bloem. Ik deed dat ook altijd met een zeefje, maar ga vanaf nu zeker jouw handige tip volgen. Hartelijk dank dus hiervoor.