10x Bugles Vultips

6 oktober 2016 Laatst bewerkt: 22 februari 2023
10x Bugles Vultips
0

Eigenlijk is zo’n team met insiders die allerlei Bugles Vultips bedenken helemaal niet goed. Ze hebben namelijk veel te lekkere vullingen bedacht die ik nu allemaal wil uitproberen. En geloof mij, dat zijn er echt heel erg veel. Ik vond het dus ook een moeilijke taak om een overzichtje te maken met de 10 lekkerste vultips van mijn insiders. Alle recepten die zijn gemaakt heb ik opengezet in mijn browser en elke keer vielen er weer een paar af, tot ik er 10 over had. Die 10 dips staan hieronder met foto, naar de recepten link ik in bijbehorende tekst. Zo kun jij ook aan de slag met deze fijne dips. Als laatst maak ik ook nog de winnaar bekend van de dinerbon t.w.v. €150,- die ik aan één van mijn insiders mocht weggeven!

bugles-vultips-2

Als eerste deze ham-kaasmousse op basis van roomkaas van Mariëlle, een vulling die heerlijk klinkt en ik zeker eens wil uitproberen. En wat een prachtige foto heeft ze ervan gemaakt, de eerste foto in dit artikel is ook van Mariëlle. Het recept voor de vultip vind je hier!

bugles-vultips-3

Priscilla van Bits of Flavour combineerde een klassieke combinatie van geitenkaas en vijgen in een dip. Met de toevoeging van honing en tijm is dit een heerlijke dip om te combineren met de Bugles Naturel.

bugles-vultips-4

Mylene maakte een dip van kwark, vijg en balsamicostroop. Deze dip combineerde ze met de Bugles Naturel. Hier het recept!

bugles-vultips-5

Een spicy paprikadip is waar Debbie voor koos. Met een basis van ricotta kan dit volgens mij alleen maar lekker zijn. Hier het recept!

bugles-vultips-6

Nog een dip op basis van ricotta, maar nu is het gecombineerd met noten. Ellen maakte deze dip, en roosterde de noten ook nog even.

bugles-vultips-7

Zelfgemaakte tomaten salsa is het lekkerst, en Marieke besloot dat die salsa perfect is om Bugles chips in te dippen. Hier het recept!

bugles-vultips-8

Dit vind ik een hele verrassende dip, roomkaas met pruimen. Ik had het zelf nooit bedacht om fruit te combineren met roomkaas als Bugles Vultip, maar het klinkt zalig. Het recept vind je hier.

bugles-vultips-9

Zelf houd ik wel van frisse dips en dat is ook precies de reden dat deze Vultip van Arieta in het lijstje staat. Het is een labne dip met sinaasappel en hazelnoot. Ook nieuwsgierig? Hier vind je het recept.

bugles-vultips-10

Een salsa van zoete aardappel, ook weer zoiets dat ik zelf waarschijnlijk niet bedacht had. Maar lekker lijkt hij me wel. Het recept vind je hier.

bugles-vultips-12

Fadime was ook lekker op dreef, op deze foto staan zelfs twee dips. De Griekse yoghurt met vadouvan lijkt mij vooral erg lekker. Beide recepten vind je hier.

En dit waren dan alweer mijn 10 favoriete Bugles Vultips. Welke zet jij op jouw lijstje om te maken? Als je op zoek bent naar nog meer inspiratie, kun je ook even kijken op Bugles.nl of zoeken op #buglesvultip op de verschillende social media kanalen. Dan komen er allerlei lekkere tips tevoorschijn!

De winnaar!

Ik vond het al lastig om een overzicht te maken met mijn 10 favo Bugles Vultips, maar nog moeilijker was om een winnaar te kiezen. Na lang twijfelen ben ik eruit, de frisse labne dip van Arieta heeft gewonnen! Zij kan binnenkort lekker uit eten met de dinerbon t.w.v. €150,-! Arieta, heel veel plezier ermee 😀

En natuurlijk wil ik al mijn insiders nog even bedanken voor het bedenken van al die verschrikkelijk lekkere vultips!

Dit artikel is een samenwerking met PepsiCo Nederland, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

  1. Arieta schreef:

    Wat leuk, dank je wel! Ik ben helemaal verrast, er staan zoveel lekkere dipjes tussen die ik zeker ook nog eens uit wil proberen.

  2. Daniëlle schreef:

    Yum! Ik krijg gelijk zin om bugles te kopen en verschillende dipjes uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *