Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mijn 2014 – de hoogtepunten op een rij

Laura Kieftdoor Laura Kieft
31 december 2014
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

 klokken koekjes 1a

Zo aan het eind van de maand kunnen jullie altijd een nieuwe behind the scenes post verwachten. Een snelle terugblik op de maand terwijl ik mij realiseer dat er weer een maand voorbij is gevlogen. Zo in december is het altijd een beetje anders. Dan blikt iedereen terug op een heel jaar. Het moment waarop ik mij realiseer dat er niet alleen een maand, maar ook een heel jaar voorbij is gevlogen.

2014 was een supertof jaar! In gedachten ging ik laatst even door het jaar 2014 zoals dat voor mij was, lezen jullie mee? (ik zat op mijn schrijfstoel bij het maken van dit bericht, je bent gewaarschuwd 😉 )

Adfactor

Sinds januari werk ik samen met Adfactor. Zij verzorgen de advertenties die je in de vorm van banners en advertorials voorbij ziet komen. Daarmee kwam een droom uit, ik kon nu gewoon maandelijks wat geld verdienen aan mijn blog. Mijn investeringen konden zich terugverdienen en misschien hield ik er nog wel een leuk extraatje aan over.

 champagne pops 2

Groeien

Het ging goed met het blog. Steeds beter zelfs! Op een gegeven moment kwam ik op het punt waarop ik het steeds lastiger vond om het bloggen met mijn fulltime baan te combineren. Een sociaal leven schoot er steeds vaker bij in en de nachten werden steeds een beetje korter. Vrije tijd, wat is dat?

Ondanks dat het heel druk was, ging het mij prima af. Bloggen en alles eromheen is mijn passie. Ik vind het zó ontzettend leuk, dan is het niet moeilijk om door te blijven gaan.

Handige Baktips

Alsof ik het nog niet druk genoeg had, kwam ik op het geniale idee dat ik er best nog een blog naast kon beginnen. In het voorjaar van 2014 bedacht ik dat. Omdat ik het eigenlijk een beetje te druk had, liet de lancering langer op zich wachten dan ik eigenlijk had gewild. Maar op 1 november was het zover: Handige Baktips ging live!

Fulltime bloggen

Eind november was daar eindelijk het moment waar ik zo lang naar uit had gekeken: ik ging fulltime bloggen! Een moment dat begin dit jaar nog een ‘ver van mijn bed show’ was, maar onverwacht toch veel sneller kwam dan ik had durven dromen.

vuurwerk koekjes 2a

Wauw. Ik blog nu bijna 5 jaar. Ik begon omdat ik het makkelijk vond om vrienden en familie zo op de hoogte te houden van mijn baksels. Dat groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby waar ik onwijs veel plezier in had (en nog steeds heb!). Nu mag ik het gewoon mijn werk noemen. En dan niet werk naast een baan in loondienst. Nee hoor, gewoon een fulltime blogger!

Ik heb van die momenten dat ik het allemaal nog niet  zo goed kan geloven. Ik een eigen bedrijf? Tijdens mijn studie was ik bij de minor ondernemen geloof ik degene die het hardst riep dat ik het allemaal heel interessant vond, maar dat ik toch nooit iets voor mijzelf zou gaan beginnen. Wie had toen kunnen bedenken waar mijn -toen nog hobby- blog tot zou uitgroeien.

2015

Na een terugblik komt er altijd een vooruitblik nietwaar? Lastig vind ik dat altijd. Natuurlijk heb ik wel plannen, maar die heb ik altijd. Mijn belangrijkste plan is volop genieten. Van alles dat er nu gebeurt: dat ik fulltime kan bloggen, de vrije tijd die ik nu weer iets meer heb. Van alles!

Plannen voor het blog? Die heb ik meer dan genoeg! Zo gaan er binnenkort wat dingen geoptimaliseerd worden zodat je berichten nog beter kunt terugvinden bijvoorbeeld. Ook wil ik wat meer gaan variëren in het soort recepten. Ik heb afgelopen jaar veel plezier gehad in het maken van hartige (bak)recepten. Ook wil ik meer tijd nemen voor het maken van how to’s voor gedecoreerde baksels. Dit zullen jullie dus vaker terug gaan zien.

Mijn lijst met ideeën en plannen voor het blog is eindeloos lang en lijkt nooit korter te worden. Dit jaar hoop een flink aantal van deze plannen af te kunnen strepen. Wat die ideeën nu precies zijn, daar komen jullie vanzelf achter!

Happy New Year!

Na deze hele lap tekst (ik had je gewaarschuwd) wil ik nog één ding zeggen tegen jullie:

happy new year

Een heel gelukkig 2015 voor jullie allemaal!

En als allerlaatst wil ik jullie ook nog even bedanken.Bedankt dat jullie elke keer weer een kijkje komen nemen op het blog en alle recepten gewoon nog maken ook! Zo leuk! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Tot volgend jaar allemaal!

Vorige post

Volgende post

Smoking toastjes
Spelt crackers met zaden

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 19

  1. Uit de pan van San says:
    6 jaar geleden

    Leuk om te lezen 🙂
    Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en alvast een gelukkig & gezond nieuwjaar!!
    Ik blijf je in ieder geval zeker volgen!!
    Groetjes, Sanne

    Beantwoorden
  2. Nienke says:
    6 jaar geleden

    Gefeliciteerd met deze ontwikkelingen! Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik wil je wel zeggen dat ik je blog op de voet volg. Je recepten zijn een lust voor het oog (en de maag!) en uit naam van mijn vrienden, familie en collega’s kan ik je zeggen dat je zeker door moet gaan. Die eten mijn baksels altijd met liefde op.
    Je ideeen zijn de inspiratie geweest voor mijn sweet table voor mijn 12,5 jarig huwelijk, dus ik wil je bedanken voor alle moeite die je hierin steekt!
    Groetjes Nienke

    Beantwoorden
  3. Peggy De Leeuw says:
    6 jaar geleden

    Zeer leuk om lezen Laura.
    Het is ook heel fijn om jou blog te mogen/kunnen volgen. Heb er al vaak interessante tips en dergelijke uitgehaald. Dank je wel daarvoor !
    Héél veel succes en nog meer blogplezier voor 2015.

    Beantwoorden
  4. Nelleke Kooijmans says:
    6 jaar geleden

    dank je wel Laura,
    voor de leuke een leerzame blog die ik mocht volgen dit jaar, al je recepten bekijk ik zeer kritisch. in de eerste plaats omdat ik een “bak-gek” mens ben maar ook omdat ik alle producten qua kcal.wil berekenen die ik maak.
    ik ben namelijk gewichtsconsulente en wil mijn cliënten ook de mogelijkheid bieden om eens een lekker recept van jou te proberen zonder al te veel onverantwoorde producten(lees kcal) binnen te krijgen en aan te komen. uiteindelijk moeten ze afvallen toch? maar wel kunnen genieten!
    dus nogmaals dank, ik blijf je blog en recepten kritisch en nieuwsgierig volgen.
    groetjes,
    nelleke

    Beantwoorden
  5. Astrid says:
    6 jaar geleden

    Bedankt voor alle tips en leuke recepten. Een goed 2015

    Beantwoorden
  6. Janneke says:
    6 jaar geleden

    Wat een mooi en spannend jaar heb je achter de rug. Leuk om zo te lezen. En super dat je hier je baan van hebt kunnen maken.
    Ik wens je dan ook voor 2015 alle goeds toe en dat wij nog lang van je blogjes mogen genieten.
    Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.

    Beantwoorden
  7. AM says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Ook ik heb genoten van al je bakspinsels, tips en recepten.
    Het jammere is dat ik volgend jaar wil gaan lijnen, maar nog zoveel op mijn to do lijstje heb staan om te bakken.
    Dit is moeilijk te combineren.
    Ik wens je een gezond,gelukkig en een inventief 2015 toe.

    Beantwoorden
  8. Feestelijke Printables says:
    6 jaar geleden

    Bedankt voor al je mooie recepten en blogs dit jaar! Ik lees ze altijd met veel plezier.
    De beste wensen voor 2015, ook aan je familie!
    Yolanda

    Beantwoorden
  9. Andrea - 4pure says:
    6 jaar geleden

    Wauw een topjaar. Heel veel geluk gewenst. In 2015

    Beantwoorden
  10. Rensina Steursma says:
    6 jaar geleden

    Leuk om te lezen!
    Jij ook een heel gelukkig 2015.
    Groetjes, Rensina

    Beantwoorden
  11. joke says:
    6 jaar geleden

    Wens je een goed en gelukkig 2015 toe.Bedankt dat ik van je recepten kon genieten en ze waren heerlijk.Het was een heerlijk jaar met jouw en blijf je dus volgen.

    Beantwoorden
  12. monique says:
    6 jaar geleden

    Fijne jaarwisseling Laura, en bedankt voor al die lekkere inspiraties.

    Beantwoorden
  13. Inge says:
    6 jaar geleden

    Geniet van je site , heb voor kerst je Mini Caprese Quiches gemaakt !!!
    Ze vielen goed in de smaak!!!
    Succes verder met je site , en een goed 2015 .

    Beantwoorden
  14. Margot says:
    6 jaar geleden

    Wat een mooie stappen heb je kunnen zetten! Gelukkig nieuwjaar!

    Beantwoorden
  15. Trudy says:
    6 jaar geleden

    Laura, DANK JE WEL voor alle leuke blogverhalen die ik het afgelopen jaar heb kunnen lezen.
    Je gelooft het misschien niet, maar werkelijk álles heb ik gelezen. Wat me opvalt, je wordt steeds beter (kon haast niet:-) ), maar toch.
    Ik hoop dat je met je familie een gezellige jaarwisseling gaat vieren!
    En wens je veel succes in 2015

    Beantwoorden
  16. Eslem says:
    6 jaar geleden

    Wat geweldig dat je fulltime bent gaan bloggen! Een droom van velen denk ik maar weinig krijgen het echt voor elkaar. Fijn 2015!

    Beantwoorden
    • Francine says:
      6 jaar geleden

      Veel succes met het fulltime bloggen! Ik geniet keer op keer van uw duidelijke en lekkere recepten .Ik zou zeggen doe zo voort !Nog een gelukkig en gezond 2015 !!

      Beantwoorden
  17. Laura's Bakery says:
    6 jaar geleden

    Bedankt voor alle lieve en leuke reacties!

    Beantwoorden
  18. laurien says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik volg je website nu al een paar jaar, maar dit is de eerste keer dat ik een reactie achterlaat. Via jouw website heb ik geleerd hoe ik fatsoenlijk een taart kon bekleden en hoe ik koekjes kon bakken die daadwerkelijk lekker waren. Ik maak de laatste tijd niet zoveel meer van je blog, omdat ik wat minder zoetigheid maak. Maar ik geniet van je onwijs mooie foto’s en blijf het lezen! Succes in 2015!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Spelt crackers met zaden

Spelt crackers met zaden

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-20

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-10

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan