Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Gastblog: Banoffee Pie recept (Uit Pauline’s Keuken)

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 november 2012
in Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Pauline ken ik via de freubelavondjes van onze gezamenlijke hobby: taarten en cupcakes. Het blijft voor Pauline niet alleen bij deze zoetigheden, ze maakt de mooiste en lekkerste gerechten die ze allemaal deelt op haar blog: Uit Pauline’s Keuken. Hier zit ook gelijk een heel leuke webshop aan vast met leuke streekproducten en een theebrouwerij (ik als theeleut vind dit super!). Jullie begrijpen dan ook zeker wel waarom ik vroeg of Pauline een leuke gastblog kon verzorgen voor Laura’s Bakery. Het recept dat Pauline uitkoos is een banoffee pie:

*******************

Het leukste aan jarig zijn, vind ik het maken van de taart! Ik bak graag en het liefst zoete dingen! Uit zelfbescherming doe ik dit niet al te baak en ook de collega’s van M. zitten er niet elke keer op te wachten. Maar bij jarig zijn hoort taart! Ik kon alleen niet kiezen, de banoffee pie stond al een tijdje op mijn to cook lijstje. Bovendien is deze taart heel makkelijk om te maken en zo ontzettend lekker! Banaan, caramel en chocola… do I need to say more?

Recept afdrukken

Banoffee Pie

Zoetekauwen zullen ontzettend blij worden van deze overheerlijke banoffee pie. Zeker uitproberen dus!
Porties: 8 tot 10 personen

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 125 gram ongezouten roomboter
  • 1 ei (M)
  • 3 el ijskoud water
  • snuf zout
  • 1 el fijne kristalsuiker
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 5 bananen
  • 200 ml slagroom + 1 eetlepel suiker
  • 100 gram pure chocolade

Instructies

  • Maak eerst de caramel, dit doe je door een blikje gecondenseerde melk gedurende drie uur zachtjes te koken. Haal het papiertje van het blikje af en zet het in een ruime pan. Giet hier kokend water op en laat het zachtjes koken. Zorg dat het blikje continu onder water staat, anders heb je straks de hele keuken onder de caramel en dat wil je niet! Laat het blikje vervolgens afkoelen.
  • Maak nu het deeg: snij de boter in blokjes en doe deze samen met de bloem, het ei, de suiker en het zout in een keukenmachine. Laat het deeg rustig kneden en voeg beetje bij beetje het water toe. Het deeg is klaar als het zich tot een licht plakkerige bal gevormd heeft. Pak het deeg in in huishoudfolie en laat het minimaal een half uur rusten in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte).
  • Vet een bakvorm in met bakspray of boter. Rol het deeg uit en bekleed de vorm met het deeg. Prik met een vork gaatjes op de bodem.
  • We gaan de bodem blind bakken. Neem een stukje bakpapier en maak dit nat onder de kraan. Wring het goed uit en verdeel het bakpapier over de bodem. Vul de bodem met rijst of droge bonen en bak de taart in ongeveer 35 minuten af. Verwijder 10 minuten voor het einde de inhoud zodat de bodem mooi bruin wordt. Laat de taartbodem afkoelen
  • Verdeel de caramel over de bodem van de taart en zet de taart weg in de koelkast.
  • Vlak voor het serveren ga je de taart afmaken, de banaan kan anders bruin worden. Bij mij heeft hij toch een nacht in de koelkast gestaan en dit is wel goed gegaan.
  • Halveer de bananen en snij ze in tweeën. Klop de slagroom stijf met het suiker. Ik heb zelf niet zoveel suiker gebruikt omdat de caramel al vrij zoet is.
  • Laat de chocola rustig smelten in de magnetron. Ik doe het steeds per tien seconden. Chocola kan ook verbranden, dus doe dit rustig. Leg de plakken banaan op de caramel. Verdeel de slagroom over de banaan en besprenkel het met de gesmolten chocolade.
  • En nu smullen maar!
Bewaren

In de koelkast 2-3 dagen houdbaar.

*******************

Bedankt Pauline voor het delen van dit recept!

Willen jullie meer zien van Pauline haar kook- en bakkunsten in de keuken? Kijk dan zeker eens op haar blog!

Vorige post

Volgende post

Halloween: Vleermuizen cupcakes
1 baking cup, 5 ideeën

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 29

  1. Marit says:
    8 jaar geleden

    Klinkt erg lekker, maar lijkt me wel moeilijk om te maken!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik denk dat het moeilijker lijkt dan het is. Door dat blikje caramel.

      Beantwoorden
  2. Joke says:
    8 jaar geleden

    Lieve Laura en Pauline,

    Klinkt goed die taart dames behalve…….. die bananen. Maar die zou je natuurlijk voor een ander fruitje kunnen vervangen ;-).

    Liefs, Mam/Joke ♥

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Ik denk dat ik hem eens ga maken met appels, dat lijkt me ook erg lekker!

      Beantwoorden
  3. Pauline says:
    8 jaar geleden

    Ahh wat leuk! Hij staat er op. Tnx Laura 🙂

    Fijn weekend.

    Xx

    Beantwoorden
  4. Unknown says:
    8 jaar geleden

    Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    Beantwoorden
  5. Lian says:
    8 jaar geleden

    Erg lekker idee en ook makkelijk te maken!

    Beantwoorden
  6. juf maaike says:
    8 jaar geleden

    Ik proefde hem twee jaar geleden voor de eerste keer in Engeland en was er op slag verliefd op. Het ‘moeilijkste’ is de caramel maken… Mijn buurvrouw is er ook al verlekkerd op. Maar het is wel een caloriebom…

    Beantwoorden
  7. Lilian says:
    7 jaar geleden

    Klinkt erg lekker, wil hem wel eens maken!

    Ik had een vraagje:
    In de bereidingswijze staat dat je het blikje continu onder water laat staan. Kun je me dit uitleggen hoe je dit doet? Staat hij dan op zijn kop of vul je een pan helemaal met water en breng je dit aan de kook, plaats je het blikje in het water (gaat hij dan niet drijven?) met de opening naar boven en dan zachtjes laten doorkoken?

    Ik hoop dat je m’n vraag begrijpt!

    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Je vult inderdaad een pan met water waar je het blikje in zet. Het blikje zal niet gaan drijven maar doordat het water kookt verdampt het. Je moet daarom in de gaten houden dat er niet zoveel verdampt dat het blikje niet meer helemaal onder water staat. als het blikje niet helemaal onder water staat kan het ontploffen, dat maakt zo’n rommel 😉

      Beantwoorden
  8. Bedje says:
    7 jaar geleden

    Je moet het blikje dicht laten he, om de caramel te maken … ik heb m nog gebruikt als taartvulling tussen een biscuit 🙂

    Beantwoorden
  9. renee says:
    7 jaar geleden

    Ik kook zelf altijd meerdere blikjes tergelijk, scheelt weer gas.
    De blikjes die je nu niet gebruikt kan je nog erg lang in de kast bewaren.
    Bodem maken van koekjes met chocolade is ook erg lekker

    Beantwoorden
  10. Sonja says:
    7 jaar geleden

    Erg lekker, en verrassend dat de karamel zo lekker zacht blijft tov de karamel shortcake.
    Lees nu de handige tip om meerdere blikjes te koken, want drie uur is natuurlijk best lang voor een blikje.

    Beantwoorden
  11. Yvonne Severins-Smeets says:
    6 jaar geleden

    Klinkt geweldig, hoe groot is de vorm die gebruikt is?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      zo’n 20-24 centimeter

      Beantwoorden
  12. Rianne says:
    6 jaar geleden

    Ik wil graag deze taart ook eens proberen. Heb eigenlijk alleen geen 3 uur de tijd voor het blikje karamel.
    Kun je de karamel ook maken zoals deze beschreven is bij de karamel shortcake?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook! 🙂

      Beantwoorden
  13. Kim Vernimmen says:
    6 jaar geleden

    Heerlijke taart! Al mijn gasten waren onder de indruk 🙂 Alleen mijn caramel was donkerder van kleur.. Te lang gekookt? ( hij smaakte wel heerlijk, alleen lijkt wat dikker dan jullie foto) Ik las ergens dat je ook meerdere blikjes tegelijk kon koken en de niet gebruikte dan een tijdje kon bewaren. Enig idee hoe lang dit zou kunnen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dan is hij waarschijnlijk iets te lang gekookt. Als je de gekookte blikjes dicht laat kun je ze wel een paar weken/maanden bewaren.

      Beantwoorden
  14. Annet says:
    6 jaar geleden

    Als ik de taart een dag van te voren maak, wordt de banaan dan niet bruin…?

    Beantwoorden
  15. Annet says:
    6 jaar geleden

    Maar als ik de taart een dag van tevoren maak, wordt de banaan dan niet bruin..?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Banaan kun je daarom het best vlak voor serveren er op doen 😉

      Beantwoorden
  16. Mariska says:
    5 jaar geleden

    Ha, ik heb een vraagje over de karamel. Als ik de bereidingswijze van blikje in pan gebruik en dan de karamel na afkoelen over de bodem doe is de karamel de volgende dag heel erg vloeibaar en druipt eigenlijk uit de vorm. Hoe kan dit?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Was de karamel wel stevig toen je hem in de vorm deed? Anders heeft hij waarschijnlijk niet lang genoeg gekookt. Het kan ook door vocht uit de slagroom komen.

      Beantwoorden
      • Sylvia says:
        4 jaar geleden

        Ik heb dezelfde ervaring als Mariska, de dulce de leche wordt zo dun dat het er enigszins uitloopt (gelukkig niet te veel) wanneer ik het de avond ervoor al klaar maak. Het blikje was 3 uur gekookt en de karamel was zo stevig dat ik het even moest doorroeren. Ik ben zelf bang dat het door de banaan komt, iets van enzymenwerking of zo? De volgende keer zal ik een laagje slagroom over de karamel smeren en dan pas de bananen erop leggen, hopelijk geeft dat een beter resultaat.

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          4 jaar geleden

          misschien komt het door het vocht, dan zou slagroom hetzelfde effect geven (maar dat durf ik je niet met zekerheid te zeggen)

          Beantwoorden
          • Sylvia says:
            4 jaar geleden

            Hi Laura, dank je wel voor je reactie. Ik had die mogelijkheid ook al overwogen. Dan is de enige oplossing om de bananen en slagroom pas op het laatste moment toe te voegen…. Ik heb ook niets teruggevonden op internet over enzymenwerking door bananen, dus waarschijnlijk is inderdaad het vocht uit de slagroom de boosdoener. Wanneer ik hem weer maak, zal ik mijn ervaring delen! Groetjes, Sylvia

  17. Lisa says:
    3 jaar geleden

    Hoelang van te voren kan je deze taart maken?
    Kan ik hem bijv. vandaag maken voor a.s zondag?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      2-3 dagen van tevoren moet lukken hoor 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
1 baking cup, 5 ideeën

1 baking cup, 5 ideeën

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan