Wondere waterwereld

Gepost: 13 mei 2010 Laatst bewerkt: 18 juli 2023

WONDERE WATERWERELD

Wat van taart maak je voor je vader die druk bezig is om zijn eigen aquarium op te bouwen? Juist; een taart met vissen. Hij was er heel erg blij mee en stond tijdens het maken heel aandachtig mee te kijken (en de overgebleven vullingen op te snoepen).

Ik heb geprobeerd de bovenkant van de taart als wateroppervlak te laten dienen en langs de rand juist het leven onder water te tonen. Ondanks dat dit een klein taartje is, is er toch nog redelijk veel tijd in gaan zitten om alle kanten uniek te maken. Dat is goed gelukt al zeg ik het zelf 🙂

WONDERE WATERWERELD

Dit was een heel klein taartje, 16 centimeter in doorsnede. Hier kun je 8 stukjes uit halen. De taart is gevuld met een laag slagroom met verse aardbeien en een laag banketbakkersroom met verse aardbeien. Ik moet zeggen, een vulling met vers fruit is echt héérlijk!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

  1. Anonymous schreef:

    tjeempie laa… wat onwijs goed man. ik ga je overal promoten. dit moet de omgeveing weten. hier kan je leuk mee verdienen man.. die snelheid komt vanzelf wel. super gaaf dit… x

    mirei

  2. Joke schreef:

    Zoooooooooo mooi gemaakt meid en pap was er ook heel erg blij mee :-). Je taarten worden maar mooier en mooier ………….

    Liefs, Mam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *