Webshop: Sweet Table Shop

1 maart 2013 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Sweet Table Shop cake stands

Allereerst een waarschuwing: van deze post wordt je heeeel hebberig! Het is dat er hier nog steeds geen geldboom in de tuin staat, anders had ik al een prachtige collectie met cake stands gehad. En niet alleen cake stands hoor, ook rietjes, baking cups en nog veel meer leuke dingen hadden dan al een mooi plekje in huis gekregen. Waar je dit dan koopt? Bij de Sweet Table Shop!

Voor de oplettende kijker: een paar van bovenstaande stands heb ik momenteel inderdaad in huis. Al even geleden liet ik op Facebook zien wat van gave cake stands ik had ontvangen van de Sweet Table Shop. Ik heb er namelijk een aantal te leen van Debbie zodat ik de taarten voor mijn boekjes op prachtige stands kan fotograferen. Ik ben dol op deze stands, juist de eenvoud vind ik mooi. Ze zijn ook nog eens in hele leuke kleuren te bestellen. Op Amerikaanse sites zag ik al regelmatig deze stands voorbij komen, het lukte mij maar niet om ze in Nederland te vinden. Op Taart en Trends 2012 liep ik voorbij de kraam van Sweet Table Shop en zag hem daar staan! Mijn hart maakte een klein sprongetje, ik griste een visitekaartje mee en bleef de website (die toen nog in aanbouw was) in de gaten houden. Nu vind je er een fantastische collectie om je dessert tables mee aan te kleden.

Sweet Table Shop rietjes

Naast de taarten standaards vind je ook de gave retro rietjes in de shop. Er zijn verschillende patroontjes verkrijgbaar: strepen, sterretjes, stippen (groot en klein), hartjes en effen. De gekleurde rietjes met witte stippen had ik nog niet eerder gezien en vind ik erg leuk. Met de rietjes kun je meer dan alleen een drankje opfleuren. Ik heb ze bijvoorbeeld al gebruikt om een taart mee te decoreren maar je kunt er ook goed cake pops op zetten. Genoeg ideeën dus.

Sweet Table Shop baking cups

En dan de baking cups. Tsja, daar heb ik toch een zwak voor. Ik heb een grote bak vol met baking cups, ik kan ze gewoon simpelweg niet weerstaan. In de loop van de tijd ben ik wel wat kieskeuriger geworden en kijk ik naar de kwaliteit van het papier. House of marie is een favoriet merk van mij. De Sweet Table Shop heeft een uitgebreide keuze aan baking cups van dit merk. Ook verkopen ze de kartonnen cups met kartelrand. Deze zijn ook al weer zo leuk.

Sweet Table Shop producten

De Sweet Table Shop heeft natuurlijk nog meer in het assortiment. De ribbon cake stand bijvoorbeeld, een geweldig mooie stand. Momenteel zijn de grootste maten even uitverkocht maar ik heb mij laten vertellen dat deze weer in bestelling zijn. Ook het bakers twine in allerlei kleuren vind ik erg leuk, dit had ik nog niet eerder gezien. Wat ik helemaal gaaf vind zijn de ponsen om cupcake toppers uit te kunnen stansen, hoe ideaal zijn die?! Die staat dus op mijn wishlist samen met nog meer leuke dingen uit de shop (geldboompje waar ben je nu?).

Neem ook eens een kijkje op het blog vaan Sweet Table Shop, hier worden leuke ideeën op gedeeld. Kijk ook regelmatig in de webshop, deze wordt namelijk constant aangevuld met nieuwe artikelen.

Heb jij al een leuke wishlist samengesteld?

PS. Voor degenen die zich afvragen of ik gesponsord wordt, daar kan ik heel duidelijk over zijn. Ik heb twee stands gekregen als dank voor de samenwerking, de rest van de producten heb ik te leen en stuur ik straks gewoon weer terug (met uitzondering van wat je niet kunt hergebruiken). Als dank hiervoor wilde ik iets terug doen en dat is in de vorm van deze post. Geen verplichte post, gewoon omdat ik het zo’n leuke shop vind! Dus sponsoring…. misschien een klein beetje 😉

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Sabien Wedman schreef:

  Oh idd heel leuk! Ga snel een kijkje nemen 🙂 xoxo

 2. Rebecca schreef:

  Oh nee, hoe kun je me dat aandoen? 😛 Ik ben al lang op zoek na zulke schattige rietjes en ik heb ook echt een nieuwe taart stand nodig 😛 (als in echt nodig ;)) Puuh, dat wordt hard om de verleiding te weerstaan 😛 Super leuke spullen! En ik kan trouwens niet wachten op je boek!!

 3. Joke schreef:

  Oh Lau, geweldig wat een leuke dingen in die shop. Ik ben weg van die kaartjes met verschillende kleuren “Bakers Twine” :-). Ik gebruik ze dan die voor bak dingen maar voor bij mijn eigen gemaakte kaarten. Tot nu toe had ik alleen rood/wit gezien.

  Liefs, mam ♥

 4. Junglefrog schreef:

  Ja hoor… Nou heb je het gedaan en ik bak niet eens maar hier staan wel heeeel veel leuke dingen op! Ga zometeen de webshop meteen even bekijken… Alleen voor de rietjes zou ik al een bestelling plaatsen maar ik vrees dat er nog meer bij komt. Thanks voor de tip!

 5. Lian schreef:

  Hier wordt ik inderdaad hebberig van! Schiet allemaal al aardig op of niet soms. Krijg ik weer zin om mijn baksels mooi uit te stallen…moet ik wel even weer gaan bakken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *