
Een paar maanden geleden deed ik al eens een poging tot het zelf maken van tortilla chips. Ik vergat toen alleen de kookwekker aan te zetten en zat met een bakplaat vol zwarte chips. Geen succes dus, sindsdien heb ik ook geen nieuwe poging meer gewaagd. Tot afgelopen weekend dan, toen ik hoorde van tortilla chips met Parmezaanse kaas. Dat wilde ik zelf wel eens proberen te maken, gelukkig had ik alles al in huis en kon ik gelijk aan de slag. Binnen 20 minuten zat ik al op de bank met mijn zelfgemaakte tortilla chips en een filmpje.
Hmm dit is wel erg gemakkelijk 🙂
Die ga ik snel eens maken.
Wat een goed idee! Makkelijk en lekker!
Wij hebben altijd wel taco’s over. Invriezen kan wel, maar ze zijn dan wat minder. Dus dit is ideaal voor stuks die overblijven na de maaltijd! Super!
Zo had ik het nu ook gedaan inderdaad 😉
Tof idee ! Ik had ze op 200 graden gedurende 12 minuten gebakken, maar waren veel donkerder gebakken dan op de foto. De volgende portie maar 10 min. gebakken.
Heb je misschien een heteluchtoven? Dan moet je de temperatuur altijd 10-20% lager zetten.
Ziet er heerlijk uit! Zelfgemaakt is toch altijd het lekkerst:)
Die wil ik ook wel eens maken, lekker makkelijk!
ik heb een zoete variant gemaakt, leuk voor bij toetje, met kaneelsuiker.
wij vonden het zeker een aanrader.
Ha wat leuk, die heb ik toevallig ook laatst gemaakt (en komen nog online 😛 ) Lekker zijn die he!
Oei yum ga ik eens proberen van het weekend. Wellicht dat ik deze lekker vind want vind tortilla chips en chips überhaupt niet lekker
Hoelang kun je deze bewaren?
Enkele dagen, al zijn ze vers het lekkerst.