Toblerone cupcakes

18 september 2010 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Met deze overheerlijke cupcakes ga ik meedoen aan een wedstrijd: de “Holland’s Cupcake Challenge“. Ik kwam via via op deze site terecht en besloot mee te doen aan de wedstrijd. Elke maand geeft Loyoya een thema waar je een cupcake voor kunt maken en in kunt sturen om deel te nemen aan de wedstrijd. De eerste 20 dagen van elke maand heb je de tijd om een cupcake in te zenden, daarna kan er 5 dagen worden gestemd. De winnaar kan een leuk pakket vol met goodies winnen! Dus jullie kunnen straks allemaal op mij stemmen om mij te helpen met winnen!

Het thema van deze maand is “candy bars”. Na diep nadenken besloot ik toblerone cupcakes te maken. Ik heb de mix voor cupcakes van funcakes gebruikt. Hier heb ik gehakte amandelen en stukjes toblerone doorgespateld. Voor de topping heb ik een botercrème gemaakt en deze op smaak gebracht met cacaopoeder en toblerone schaafsel. Hiermee heb ik ook de cupcakes gevuld. Het resultaat vond ik echt heerlijk!

En natuurlijk wil ik bij jullie om stemmen bedelen :). Ga dus allemaal op 21 september naar www.hollandscupcakechallenge.blogspot.com en stem op mijn toblerone cupcakes!! (je kunt de link natuurlijk ook nog doorsturen naar familie en vrienden 😉 ) . Wie de meeste stemmen heeft verzameld ontvangt een ontzettend leuk prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Jullie weten wat jullie te doen staat 😉 Hopelijk kan ik jullie binnenkort melden dat ik een leuk prijzenpakket heb gewonnen 🙂

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

10 reacties

 1. Joke schreef:

  Lieve Laura,

  Als eerste ga ik je van ♥ harte ♥ feliciteren met je verjaardag vandaag ♥♥♥.

  Fantastisch mooi zijn de cupcakes lieverd en natuurlijk ga ik stemmen.

  Dikke kus, Mam

 2. Anonymous schreef:

  Hoi Lieverd,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!
  Wat zien die cupcakes er weer verrukkelijk uit!
  Mogen we ze straks proeven???????? Tuurlijk gaan we op je stemmen!!!!!!!!!!!!!!!!
  Xus en tot straks!
  MrsP.

 3. Anonymous schreef:

  Heey laura!
  Zier er heel lekker uit!! leuk bedacht ook!
  Ik wilde gaan stemmen maar ik zou niet weten hoe!
  Ik kan je cupcake niet vinden 🙁

  Groetjes Katie

 4. Linda schreef:

  Hoi Laura,

  Leuke blog heb je! en die cupcakes zien er heerlijk uit zeg, zit hier te watertanden! Ik zie dat je pas jarig was, dus nog van harte gefeliciteerd,

  Groetjes Linda

 5. Laura schreef:

  @ Katie; er kan pas vanaf morgen worden gestemd. Leuk dat je op mij wilt stemmen!

  @ Linda, dankjewel! Vandaag of morgen komt mijn verjaardagstaart er op te staan 🙂

 6. Manon schreef:

  Jeetje hey ik ben echt zwaar onder de indruk van al je creaties!!! Super mooi!! Ik was via google op zoek naar ideetjes voor cupcakes en zo kwam ik op je site terecht. Ik mag eerst nog wel een tijdje gaan oefenen wil ik jou niveau kunnen evenaren 😉
  Groetjes van Manon.

 7. K schreef:

  Hoi Laura,
  Ik vroeg me af of je hier een precies recept voor hebt? Het cakeje moet nog wel lukken, maar welke hoeveelheden heb je gebruikt bij de botercrème?
  Alvast bedankt!

  1. Laura schreef:

   Hoi K,
   Ik heb van deze cupcakes geen precies recept, ik heb aan een mix gewoon naar smaak wat extra ingrediënten toegevoegd. Begin niet met teveel en proef een beetje tussendoor tot je de juiste smaak hebt gevonden.

 8. Nancy schreef:

  Hopelijk doet deze site het nog. ALs ik je basisrecept gebruik voor vanille cupcakes en hier toblerone en amandelen aan toevoeg, komt het dan goed?

  1. Laura Kieft schreef:

   Dat kan prima hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *