Review + winactie Wilton Treatwich bakpan

27 maart 2014
0

treatwich wilton 1

Deze leuke Wilton Treatwich bakpan van De Leukste Taarten Shop lag al even klaar om te reviewen en mijn handen jeukten om ermee aan de slag te gaan! Ik had op internet natuurlijk al even gezocht naar leuke ideetjes, maar kwam nog niet echt veel tegen. Waarschijnlijk omdat het nog een behoorlijk nieuw product is. Toch kun je genoeg verzinnen om met deze pan te maken, of je nu voor een recept gaat of liever wilt decoreren (of beide natuurlijk!). Je kunt van alles maken met deze bakpan. Koekjes, cakejes, brownies, whoopies. Noem het maar op.

Je kunt ze zo gelijk in je mond stoppen, maar je kunt er ook leuke sandwiches van maken door er een lekkere vulling tussen te doen. Botercrème in elke smaak die je maar wilt bijvoorbeeld. Rol je zoete sandwiches rond in sprinkles zodat dit aan de vulling blijft kleven of versier juist de bovenkant. De ideetjes van Wilton zelf op onderstaande foto’s vind ik ook erg leuk. Vooral de dominostenen! Ideeën en mogelijkheden genoeg dus! Maar werkt deze pan ook prettig? Oh! en je kunt er ook nog eentje winnen! Snel verder lezen dus 😀

treatwich wilton 2

Op het moment dat ik de pan binnen kreeg viel mij op dat hij best nog wel groot is. Wel heel plat gelukkig, dus dat is makkelijk met opbergen. Door het formaat van de pan (42 x 29 cm) paste hij net niet over de breedte in mijn oven. In de lengte gelukkig wel, al ging dat ook maar net. Aan de binnenkant van de verpakking staat trouwens een recept voor chocolade treatwiches met een vanillecrème, precies genoeg voor 6 treatwiches. Maar je kunt natuurlijk elk recept gebruiken dat je maar wilt.

Ik heb zelf al twee keer brownies in deze pan gebakken en voor de zekerheid had ik de vorm ook ingevet en bebloemd. De brownies vielen na het bakken niet heel soepel uit de vorm, maar met een flinke tik op het aanrecht lieten ze allemaal prima los. Daarna moest hij schoongemaakt worden. Wat ik echt vervelend vind is het afwassen van muffinvormen door al die vormpjes die je moet afdrogen. Ik stond dus niet echt heel erg te springen om deze schoon te maken (sowieso wordt ik niet heel enthousiast van de afwas 😉 ). Maar deze vorm viel mij gelukkig reuze mee en ik had hem echt zo schoon, vooral omdat de vormpjes heel ondiep zijn.

Omdat de cakejes die je bakt lekker dun zijn, zijn ze ook nog eens snel afgekoeld waardoor je er snel mee aan de slag kan. Dat vond ik zelf heel fijn. De vulling maak je terwijl ze in de oven staan. Dan moet je tijdens het afkoelen misschien nog wat afmaken, maar je kunt ze al snel vullen.

Ik vind het zelf een erg leuke bakpan en heb verschillende leuke ideeën om te gaan maken. Met koekjes, maar ook whoopie pies lijken mij leuk om met de treatwich bakpan te bakken.

treatwich wilton 3

Enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk een Wilton Treatwich bakpan aan één van jullie weggeven van De Leukste Taarten Shop!

Wat moet je doen?

Vertel mij wat jij zou maken met deze Wilton bakpan. Een recept met goddelijke vulling, of ga je creatief aan de slag en decoreer je ze ook nog eens hartstikke leuk?

Laat je fantasie en smaakpapillen maar gaan, want de leukste (en/of lekkerste) inzending wint deze leuke bakpan!

Ik ben heel benieuwd met welke ideetjes jullie allemaal komen 😀

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 2 april. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt via Twitter en Facebook. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

brownie cookie dough sandwiches 2a

Kijk: deze brownie cookie dough sandwiches maakte ik afgelopen weekend met de Treatwich bakpan!

Ziet er heerlijk uit nietwaar?! Ik zei toch dat ik lekkere dingen had gemaakt met het eetbare cookie dough? Het recept deel ik zaterdag met jullie!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

103 reacties

  1. Jannet schreef:

    Ik vind het een leuke bakpan om te zien, en in eerste instantie dacht ik aan brownies om er in te bakken, maar ook kleine taartjes met bv een appelvulling. Ieder zijn eigen taartje.
    Groetjes, Jannet van der Aa

  2. Wendy den Heijer schreef:

    De ideale plaat om gevulde petit fours mee te bakken denk ik. Ook om stapelkoekjes te bakken lojkt hij me handig.

  3. Nancy schreef:

    Hoi Laura,
    Wat een handige en leuke pan!
    Handig om kleine gebakjes in te maken voor een picknick of high tea!
    Ik zou er graag cakemix in bakken om kleine slagroom en schwarzwalder kirsch taartjes mee te maken!
    Ook heb ik een heerlijk recept voor bananencake dus misschien in de zomer met een bolletje bananen caramel ijs en slagroom…
    Hmmmmm het water loopt al in me mond!

    1. Suze schreef:

      Oe dat kijkt me heel lekker!!!😋

  4. Jennita schreef:

    Oeh, dat is een leuke bakplaat! Met dit mooie weer moet ik meteen aan iets heel fruitigs denken. Ik denk dat ik bastognecakejes zou bakken met monchou/aardbeivulling. Mooi toefje crème erop met een verse aardbei! Heerlijk minigebakje voor de high tea die ik binnenkort geef voor vriendinnen 🙂

  5. Linda schreef:

    Hier in huis zijn wat wij zelf-klieder-maaltijden noemen helemaal favoriet, vooral bij de kindjes. Het houd in dat je één of twee basis ingredienten op tafel hebt staan en verder allemaal bakjes met ingredienten die er ook bij passen. Zo kan iedereen zijn eigen maaltijd maken aan tafel en het is weer eens iets anders dan steengrillen.

    Met deze bakplaat zie ik mogelijkheden om met de Pasen een zelf-klieder-ontbijt te serveren. Diverse soorten cakejes/broodjes met chocolade, noten en rozijnen, muesli, kaneel of nootmuskaat als basis en in schaaltjes verschillende soorten botercremes en chocolademousses met schaaltjes toppings zoals fijngehakte nootjes, pindakrokant, vers fruit, parelsuiker, mini marshmellows enz.

    Nu heb ik honger! 😉

  6. Miranda B schreef:

    Lego blokjes! Voor het partijtje van mijn zoontje ben ik op zoek naar de juiste bakvorm om koekjes of cakejes in de vorm van legoblokjes te vinden! Dit is de ideale maat!

  7. petra schreef:

    Aangezien ik nog maar net kom kijken in de ” bakwereld “zou ik zo 1,2 ,3 niet een lekker recept weten wat ik hiermee zou maken maar….lucky for me we hebben pinterest, internet en bakboeken dus daar kom ik wel uit, wat wel zeker is dat ik het zou gebruiken om met de pasen ons geplande High Tea nog leuker aan te kleden met creaties uit deze bakplaat…knuf peet

  8. Irene schreef:

    Wat een grappig ding! Zo een bakpan heb ik nog nooit in de winkel zien liggen, maar ik zou het gebruiken voor Eclairs! De vormpjes zorgen ervoor dat ze even groot blijven (hoop ik) want dit is voor mij nog altijd een valkuil.

    Maar het zou ook heel leuk zijn voor een ontbijtmuffin (maar dan rechthoekig).

  9. Stephanie schreef:

    Wat een leuke nieuwe bakvorm!

    Ik zou met deze bakvorm waarschijnlijk vannilekoekjes maken en die met alle vrolijke kleuren versieren voor de pasen.
    Alle konijntjes en kuikentjes zijn natuurlijk ook hartstikke leuk maar een keer wat anders op tafel met pasen zal vast ook in de smaak vallen:)

  10. Edith schreef:

    Nou, deze vorm doet me denken aan die heerlijke Hollandse Tompoezen! Maar dan in verschillende varianten. Bijvoorbeeld met een biscuitdeeg, room ertussen en over de bovenkant van dat heerlijke roze glazuur met natuurlijk een streep slagroom. Mmmmm, het water loopt me al in de mond.

  11. Wendy schreef:

    Ik zou er eclairs mee gaan maken, maar dan van cake…staan nog steeds op mijn lijstje!

  12. Jolanda Baltus schreef:

    Ik zou er veel cakejes mee maken, vooral chocolade cakejes., Maar vanille cakejes met aardbei vulling lijkt me ook heerlijk, of met advocaatvulling voor de paas. Gelukkig is mijn oven groot genoeg om meerdere van deze bakplaten er in te schuiven, dus toch maar een keer langs de winkel in Zutphen ook denk ik zo 🙂

  13. kübra schreef:

    Ik zou er cakejes op bakken en ze daarna versieren als minions!! Perfecte vorm daarvoor. Hoef ik zelf niet meer te snijden en dat zou veel gekruimel besparen =)

  14. Gommerina schreef:

    Bladerdeeghapjes, Bladerdeeg in de vormpjes doen, Brie en walnoot erin, bladerdeeg dichtvouwen, bestrijken met ei en er wat geraspte kaas over strooien. 15 in de oven op 225.

  15. Anne schreef:

    Ieniemini hartige hapjes voor bij de borrel! De bakpan kan naar mijn idee hiervoor ook prima ingezet worden. De bodem en zijkanten bekleden met filodeeg, het bakje vullen met een mengsel van losgeklopt ei, peper, zout, fijn gesneden prei, provinciaalse kruiden en parmezaan. Nou, ik heb er al zin in deze morgen!

  16. Arja schreef:

    Ik zou er zowel hartig als zoet op losgaan met deze bakpan van wilton.Bij hartig denk ik dan aan ei/bacon of ham met raclettekaas…Oreokoek met een cremevulling…Muffinbeslag met blueberry’s…Poffer(tjes) naar wens bestreken met honing en wat fijngehakte nootjes of met een lekkere jam of curd.
    Ik loop al aardig over van de ideetjes, dus laat die pan maar komen 🙂

  17. Kirsten schreef:

    Leuke pan! Ik denk zelf aan eenvoudige cakejes met een zelfgemaakte speculooscrème ertussen, njammie!

  18. Joyce schreef:

    Mini mandarijnen taartje! Oe jummie. Alleen in het groot gemaakt, favoriet! Maar kleine taartjes ook leuk! Misschien kun je er ook een soort van schuim gebakjes in maken.. Mmm of aarbeien tompouce. Of chocolade broodjes. Of chocolade gebakjes. Of kinder koekjes voor m’n zoontje van ander half. Zoveel lekkers te bedenken.
    Her zoontje van mijn vriend van 11, vind bakken ook steeds leuker. Samen cakejes maken of een leuke traktatie voor op school. Kunnen we hier heel goed gebruiken.

  19. Tessa schreef:

    Ik zou kleine cakejes maken, gewone en chocolade, botercreme en banketbakkersroom maken met verschillende smaken door de crème en room te mengen met vers gepureerd fruit. Daarop zou ik nog wat gesneden vers fruit leggen en daar een ander cakeje bovenop leggen. Beetje tompouce idee maar dan van cakejes! Mmmmmm

  20. Nancy Koning schreef:

    Een lekker hartig hapje, wat door de vorm makkelijk te eten is,
    vormpjes bekleden met filodeeg, bestrijken met olijfolie, stukje verse zalm erover, en dun bestrijken met een mengsel uit de keukenmachine van marscarpone, dille, basilicum, rozemarijn en limoensap. daarna filodeeg dichtklappen.
    15 minuten op 180 graden.

  21. simone schreef:

    Nou, ik zou proberen een nieuwe vorm van macaron hierin te maken! Gewoon, leuk weer eens wat anders.
    Hartige taartjes hierin lijken me ook een erg goed plan.

    Maar eigenlijk doe ik niet voor mezelf mee (deze past zeker niet in mijn oven) maar voor mijn moeder. Die na jaren het bakken weer heeft ontdekt!

  22. J Dolsma schreef:

    Hij ziet er geweldig uit die pan en ik zie voor mij hoe mijn zus daar mee aan de slag gaat. Ze weet altijd de meest lekkere enleuke creaties te maken. Ze is een steun voor mij in een heel moeilijke tijd en daarom gun ik haar deze pan. Maar ook omdat ik bijna jarig ben en zij dangeweldige gebakjes voor mij kan maken, chocolade met frambozen slagroom of bananen. En dan met mooie glitters er op of bloemetjes, hoe ze die maakt geen idee maar ze zien er geweldig uit

    1. Maaike schreef:

      Dank je wel zusje wat een lieve woorden, nageven en dan ga ik weer and e slag voor je verjaardag. Xx

  23. Hennie schreef:

    Hallo Laura,
    Wat een leuk bakblik is dit. Ik moest meteen denken aan een toren van stevige koekjes zoals het spel Jenga !! Iedereen pakt er om beurten een koekje uit. Ik heb dit al een keertje geprobeerd met kaas koekjes en dat was heel leuk. Eerst bouwen dan voorzichtig er steeds een uit pakken (niet meteen allemaal op eten) en dan versieren zoals je het lekker vind, heel leuk voor bijvoorbeeld een kinder feestje.
    Groetjes Hennie.

  24. Marianne schreef:

    Wat een apart apparaat. Die zou ik best graag willen winnen.
    Ik zou er iets hartigs mee gaan proberen te maken. Iets met brooddeeg en daar lekkere vulling in. Kan natuurlijk ook met iets zoets. Bijvoorbeeld kaneel en krenten. Na het bakken lekker besmeren met abrikozenjam en je hebt iets heerlijks voor de lekkere trek bij de thee.

  25. Mandy schreef:

    Wat een leuke bakpan! Toen ik bij het bovenste plaatje zag dat de cakejes doormidden gesneden waren kwam ik gelijk op het volgende idee! Vierkante cakepops! Doordat je de plakjes doormidden snijdt en op elkaar lijmt met chocolade en door de chocolade haalt kun je denk ik een hele aparte variant van cakepops maken! lijkt mij erg leuk in ieder geval! 🙂

  26. Barbara schreef:

    Lijkt me ideaal om er rubiks cube gebakjes mee te maken!

  27. Ivonne Rozemeijer schreef:

    Zelf ben ik geen keukenprinses, maar een vriendin van mij wel en ik weet zeker dat zij er heel blij van zou worden en er allerlei heerlijke traktaties in zal maken.

  28. liannetjee schreef:

    De dingen die jij hebt gemaakt zien er leuk en lekker uit! Die zou ik sowieso proberen te maken en verder zou ik cakejes maken voor bij de koffie, mini brownies, mini taartjes.
    Ook de Lions die jj hebt gemaakt zijn best lastig te snijden. Dit bakblik zou ideaal zijn, omdat ze dan niet uit elkaar vallen met snijden.

  29. Petra schreef:

    Jammer vind het een super leuke actie, maar de bakpan past niet in mijn ietiepietie kleine oventje!…dus dat gaat hem niet worden..
    Groetjes Petra

  30. Tiffany schreef:

    Ik zou met deze pan Sushi treat wiches maken.
    Treat wiches die op sushi lijken, lekker zoet maar ziet er leuk uit!
    Leuk voor op een verjaardag of voor een traktatie!

    Of wat ik zou gaan doen is iets wat op oreo’s lijkt maar dan met witte chocolade!
    Yumm!!!

  31. Silvia schreef:

    Hoi Hoi,

    Allereerst wat een handige bakpan.
    Deze zou heel handige zijn om kleine gebakjes te maken voor bij een high tea of voor een vader/moederdag of een vriendinnen dag! Genoeg momenten om deze leuke bakpan te gaan gebruiken! Daarnaast een lekker vulling met aardbei, sinaasappel, stracitella en ik kan zo nog wel even doorgaan!

    Nu al genoeg inspiratie om er leuke gebakjes / cakjes mee te maken

  32. Greet De Smet schreef:

    Hallo Laura,

    Is een zeer interessante bakvorm, voor de vieruurtjes als de kleinkindjes van school komen, je kunt er eigenlijk van alles in maken, en versieren naar hartewens, Ik zou proberen om ze eens op te rollen met crème au beurre tussen met gesmolten toffeensnoepjes in en ze dan in 2 snijden en in een klein papiertje van een klein ccakje leggen, met nog een toef van die toffeecrème erop! Hartig bij de aperitief, een dun laagje merikswortelsaus erop smeren gerookte zalm en wat plukjes dille ter versiering, en een kerstomaatje, maar met een hartig deegje natuurlijk, Ofwel maak je er een kleine sandwich van die je zoet of hartig versierd, bijv. met zelfgemaakte lemon card en framboosjes ertussen bovenop een drietal toetjes slagroom met een framboos erop als decoratie. Hartig dan weer met ham en smeltkaas, en beetje gerapte kaas en vlug even onder de grill met een lekker glaasje aperitief, of ook whoopies maar dan in rechte vorm waar je ook alle kanten mee uitkan. Ik heb een vierkante pan van Wilton om vierkante cupcakes te bakken, gaat makkelijk om af te wassen maar wat ik ben tegen gekomen, dat ik in de vierkante pan, vierkante papiertjes plaatste waar ik mijn cupcakedeeg erin deed, ze kwamen niet mooi vierkantig uit die vorm, moet het nog opnieuw proberen hoor, en ook dat de kleuren van veel bakpapiertjes in cupcakevormen van goede merken kleur afgeven in de vorm! en die gaat er niet meer uit. Heb ene keer ook meegemaakt dat ik zonder papier iets bakte en er na wachten en hard op kloppen het er toch uitkreeg, in de week gezet met afwasmiddel en heel heet water en dan met borsteltje schoon gemaakt dat ging heel vlot! Verder vind ik dit een leuke pan! Leuk om te winnen althans! Grtjs uit Belgenland!

  33. Sophieke schreef:

    Ik heb laatst je banoffee cupcake geprobeerd echt verrukkelijk maar dat zou met deze pan ook prima gaan dan krijg je een banofee tompouce, vullen met de caramel/banaan en bovenop een streep met het mengsel van boter/suiker/roomkaas/banaan, misschien is dat ook wel heeeeel lekker met de brownies uit de treatwich bakpan!!!!! Ik zou het wel uit willen proberen!!! hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  34. ingrid schreef:

    een 1001 pan: quiche,bladerdeeg,zoete taartjes enz.

    mini cakejes gevuld met een heerlijke creme en muisjes erop!!
    als traktaties voor de geboorte van ons 3de kindje(18 juni) die mijn oudste meiden kunnen trakteren op de peuterspeelzaal en basisschool!!

  35. Koos schreef:

    Toen ik de bakpan zag stroomde ik vol met ideetjes. Na het doorlezen van de vorige reacties werden dat er steeds meer. Het feit dat ze allemaal even groot zijn is al een pluspunt, maar die valt in het niet bij alle geweldig lekkere tussendoor hapjes je er mee kunt maken. Mocht ik hem winnen dan word het nog moeilijk om te kiezen wat ik er het eerst mee ga maken.

  36. Karin schreef:

    Hoi Laura,

    Wat een leuke en originele bakpan!!
    Het eerste waar ik aan dacht was stroopwafel cakejes met stukjes stroopwafel bakken en decoreren met karamel stroop.

    Maar als ik de bakpan aan me 2 kindjes laat zien zullen er vast nog meer lekkere ideeën komen 😉

    Succes met het kiezen van alle lekkere recepten

    Groetjes Karin

  37. Michelle schreef:

    De verschrikkelijke ikke cakejesss!!

  38. Maaike schreef:

    Ieder jaar organiseer ik in de vastentijd een high tea en de opbrengst gaat dan naar de vastenaktie. Ik zie helemaal voor me hoe ik heerlijke tiramisugebakjes kan maken beeldig van vorm en om te decoreren met kleine roosjes. Staat te schattig op een etagère. en dan maar hopen dat de gevers nog net ietsjes guller zullen geven!

  39. Selma schreef:

    Wat een leuke wedstrijd!
    Als ik de bakpan zou winnen, zou ik er als eerste iets met oreo’s mee maken! Dus stukjes oreo in een chocoladecake en die bakken in de treatwich pan. Daarna zou ik als vulling een roomkaasglazuur met stukjes oreo gebruiken. Kan niet wachten om het uit te proberen! 😀

  40. Wieneke schreef:

    Ik zou hiermee een soort platte wafels mee maken. Nadat ik deze wafels heb gemaakt giet ik hier Griekse yoghurt, gewone yoghurt of een smoothie in. Deze laat ik een paar uur in de vriezer hard worden en doe ik tussen de wafels (of ik doe gewoon ijs tussen de wafels), lijkt me zo heerlijk! Je kunt er dus niet alleen mee bakken, maar ook gewoon in de vriezer doen!
    Groetjes!

  41. Jacobien schreef:

    wat een leuke vorm ook! ik wil wel eens hartige koekjes proberen in deze vorm.
    van de zomer hebben we een feestje met de familie dus dan kunnen we dat eens proberen! dat is weer eens iets anders dan de gewone tucjes op tafel!
    natuurlijk komen daar ook de kaasstengels bij, zelf gebakken… de oven draait overuren…
    groetjes

  42. Sonja schreef:

    Het eerste wat ik dacht was; Een super blik voor het maken van rechthoek whoopies met aardbeienvulling.
    Winnen zal ik het zeker niet, maar aangezien ik volgende maand jarig ben, heb ik wel weer een mooi artikel op mijn wensenlijstje!!

  43. Cootje schreef:

    Wat een leuke bakplaat. Deze zou ik wel willen winnen.
    Kan ik leuke kleine taartjes maken.

  44. Sjanette Vd Sluijs Lodder schreef:

    Deze pan staat op mijn verlanglijstje!! Ik zou er low carb short bread crusts mee willen maken, vullen en garneren en en en en…. oh zoveel!!

    1. Sjanette Vd Sluijs Lodder schreef:

      Ow en petit fours !!

  45. carlijn schreef:

    wat een super leuke bakvorm!!! en ook nog eens suuper handig voor koekjes met vulling er tussen in!!! ik zou er heerlijke boterkoekjes mee maken die gevuld zijn met dulce de lech! en als die klaar zijn dan zou ik ze dompellen in witte chocolade zodat ze een dun jasje krijgen van witte chocolade!
    als allerlaatste zou ik ze decoreren met een paar eetbare gouden sterretjes en dan maar smullen ;)!!!

  46. Aicha schreef:

    Ik zou naast de heerlijke cake sandwiches en koekjes de pan gebruiken voor om kleine broodjes in te bakken voor lazy sundays en voor de kids. De broodjes kan je dan vper broodje aanvullen met zaadjes, noten, chocochips etc.
    ik maak nu vaak kleine broodjes maar met zo een pan zou dat een stuk makkelikker gaan en vooral leuker.
    het feit dat ik de pan zowel voor broodjes als voor cakejes, koekjes, pudding etc kan gebruiken maakt m multifunctioneel, en daar hou ik van. All in one.

  47. Stefanie De Milde schreef:

    Als ik de foto zag, dacht ik ook, brownies of whoopie pies.
    Maar waarom eens geen victoria sponge cake erin maken? En als vulling voor er tussen, zelfgemaakte frambozen/aarbei-confituur.
    Of waarom geen pistoletjes erin maken? Handig qua portie verdeling.
    Ik zou héél blij zijn mocht ik deze winnen. Want denk dat mn eerste gerecht de pistoleetjes zouden zijn. Of scones. Allesinds een brood-achtig 😀
    Mijn man klaagt altijd als ik het brood in 1 geheel maak, want dan moet hij smorgens bog brood snijden. Dus deze bakplaat zou zijn probleem kunne oplossen 😀

  48. Mary Halekor schreef:

    Dit is een leuke bakpan/plaat. Als ik dit zie lijkt het mij lekker om een hartige “broodjes” te maken. Met een spread van vis of kaas.
    Zie het mij helemaal voor mij

  49. thecla schreef:

    Wauw dit lijkt me heel leuk om uit te proberen en dan van die leuke cakes te maken met een roze strik….weer eens wat anders dan beschuit met muisjes zodra de kleine zich mag aan dienen. Kan ik mooi ook nog even oefenen tijdens mijn verlof.

  50. pips schreef:

    ziet er super uit ik denk dat ik een heerlijke mokka creme zou maken om mee te vullen met heerlijke nootje bovenop de cake en dan smullen maar

  51. justbakewithlove schreef:

    Ik zou met deze bakpan mini appelkruimeltaartjes maken. En er een strik omheen doen dan poedersuiker erop strooien. En klaar.

  52. lena schreef:

    Ik zou er mijn favo combi mee maken: chocola & aardbei! Een chococakeje (goed woord voor galgje haha) met aardbeienmousse en aan de bovenkant bladerdeeg ofzo, als een soort tompouce en natuurlijk met verse aardbeien boven op!
    Maar als ik ‘m zou winnen zou ik niet uitgebakken raken want in de andere reacties staan ook zoveel lekkere dingen… =)

  53. Rik schreef:

    Ik zou er heerlijke paashapjes mee gaan maken, gevuld met een heerlijke advocaat vulling. Mooi versieren met hagelslag of kleurenparels, blijf daar maar eens vanaf 😉

  54. Melanie schreef:

    Wat een super leuke winactie !
    Ik zou met de bakpan alle kanten op kunnen, decoraties voor taarten, legoblokjes, dobbelstenen, mini tompouce, brownies, thema koekjes en lekkernijen, petit fours en ga zo maar door! Zelf zou ik er veel brownies mee bakken om het vervolgens te vullen met mijn eigen recepten zoals bijvoorbeeld aardbeienbotercreme. Oo wat wil ik deze bakpan graag !!

    Liefs

  55. Diana schreef:

    Oh dat is echt een super leuke en ontzetten goed multifunctionele bakpan/vorm.
    Die is echt voor 1001 (duizend en een) dingen te gebruiken.
    Dit is echt iets helemaal voor deze tijd. Wat zou ik er allemaal niet mee kunnen maken, te veel om op te noemen. Wat dacht je van bouwstenen om er een groot cake kasteel mee te kunnen maken of een ruiine met halloween. Ik zie het helemaal zitten. Of van die lekkere laagjes taartjes. Dan verschillende soorten bakken en die met een lekker laagje er tussen stapelen. Bij voorbeeld drie laagjes. ow jeetje, krijg steeds meer ideetjes. Met pasen gele advocaatcreme tussen twee laagjes donkere cake., bovenop een toefje advocaatcreme als een nestje en dan daarin een paar kleine suikereitjes.
    groetjes

  56. nicole van kampen schreef:

    Als ik zo gelukkig mag zijn om te winnen ga ik de bakplaat gebruiken om een traktatie voor mijn dochter haar 3e verjaardag te maken. Vanille/choco koekjes met een bananen room vulling. De kinderen op het KDV zullen er van smullen

  57. Fatiha schreef:

    Hoi Laura,

    Wat een leuke bakplaat..

    Je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Ik dacht meteen aan een soort whoopie pies..
    Chocoladecakes met zelfgemaakte aardbeienmousse.

    Groetjes!

  58. Liba schreef:

    Ik zou er een hartige beslag in maken met stukjes groente eieren meel worst stukjes kruiden mengsel geraspte kaas
    2 plakjes met er tussen een romige creme fraich vulling met dille..

    Of

    Verschillende kleuren jello puddings en dat op elkaar gestapeld met een laagje kokos rasp.. Dat zou er heel leuk uit zien bij elke hapje…

    Of de laatste

    choco bonbons maken met verschillende ingrediënten zoals noten rozijnen etc..

  59. Anita griekspoor schreef:

    Hoe toevallig!
    Ik heb deze plaat afgelopen week gekocht maar nog geen idee wat ik er mee maak.
    Als je in de leukste taarten winkel komt MOET ik gewoon wat kopen

  60. Naomi schreef:

    Aachener Printen! Zooooooo lekker! ^-^

  61. Youssra schreef:

    Oh wauw super leuke winactie!
    Zelf heb ik een cakepopmaker waar ik een hele hoop dingen mee maak/decoreer. Maar dit is ook echt super leuk, ik vind het namelijk ontzettend leuk om nieuwe recepten te maken. Je kan het bijvoorbeeld leuk decoreren met marsepijn, letters, bloemetjes of hartjes ook is t leuk om het beslag van vanille te bakken en de topping van chocolade of andersom.
    Zelf heb ik ook een eigen website waar ik een hoop bakideetjes deel, dit zou dan echt super van pas komen.

  62. Irene schreef:

    Echt een superleuke en veelzijdige vorm! Ik zou er blondies in maken met mangocrème ertussen en decoratie van marsepein met een zonnetje erop of vanillewhoopies met een kokosvulling en een decoratie van witte chocoladevlokken. Deze vorm is perfect voor het maken van verrassende traktaties.

  63. Rensina Steursma schreef:

    Wat een gave winactie!
    Ik zou helemaal los gaan en 6 verschillende cakejes proberen te maken.
    Vanille met een creme van aardbeien en citroen.
    Vanille met stukjes echt fruit en een vulling van jam.
    Vanille met nootjes en karamelvulling.
    Chocolade met een vullling van kokoscreme en bovenop natuurlijk kokosschaafsel.
    Chocolade met slagroomcreme
    Chocolade schwarzwalderkirsch dus met stukjes kers en een slagroomvullig
    Zo, en dan heb je enorm veel afwas… Hihi.
    Natuurlijk zou ik de vorm ook goed kunnen gebruiken voor traktaties of een snel gebakje.
    Succes met kiezen, want dit gaat vast erg moeilijk worden!
    Lieve groet, Rensina

  64. Maria schreef:

    Wat een leuke pakplaat !
    Ideal voor rechthoekig whoopies
    En ik dacht ook gelijk aan chocolade lolly’s

  65. Monique schreef:

    Net zoals Joke zou ik graag deze vorm willen winnen om aan mijn vriendinnetje Maaike te geven. Zoals ze zelf al zegt organiseert ze (o.a.) jaarlijks een high tea voor de vastenactie om zo geld op te halen voor het goede doel. Ze kan geweldig bakken en weet ook vast met deze vorm weer geweldige creaties te toveren!

  66. Lisette schreef:

    Wat zou mijn schoonzusje hier gelukkig van worden 🙂

  67. Jessica schreef:

    Ik zou ook voor snoepsushi gaan. Mijn zoon wil dat trakteren op school. Maar niet van ricecrispies hoor mam…. dus ik mag wat anders bedenken. En daar was ik druk mee bezig toen ik dit zag. En nu ben ik eruit dunne cake plakjes, leuk gekleurd, opgerold en daar een snoepvisje op doen. Met een aardbei of dropveter vastbinden… lijkt me helemaal leuk!
    Dus ja, ik zou de pan wel graag willen winnen.

  68. Carmilla schreef:

    Wow wat een super leuke vorm! Hier kun je echt alle kanten mee op. Zelf zou ik er mini shortbreads in maken. Dat is echt super leuk om te trakteren op het werk of op school. Ook kun je er heerlijk gevulde koeken in maken, of een biscuit en daartussen heerlijk een aardbeienroomvulling doen! Vooral nu met dit lekkere weer! Jammie ik krijg er echt zin in en krijg zoveel ideeen in mijn hoofd. Zou natuurlijk ideaal zijn met zon pan 🙂
    PS. je blog is echt te gek!!
    Liefs Carmilla

  69. Aline schreef:

    Ik zou graag lekkere roze vanille cakejes maken en vervolgens de cakejes inpakken met een lintje en strikje van witte fondant zodat ze op kleine cadeautjes lijken. Mijn dochtertje wordt in 2 weken 4 jaar en dit zou ik graag willen gebruiken bij haar roze sweet table! x

  70. Marja schreef:

    Wat een handige pan! Ik zou hem heel graag winnen, hoor! Ik zou red velvetcaketjes maken en dan een marshmellow frosting ertussen. En misschien voor erop 1 of 2 zwarte rozen van gumpaste. Lijkt me heeel erg mooi en superlekker om te eten! Maar ja….dan moet ik hem eerst nog winnen hé? En dat is nog het lastigste met zoveel mededingers! Succes met het uitzoeken Laura! En nog een fijne zondag! Groetjes. 😉

  71. Alina schreef:

    Vanaf de dag dat je deze blog postte heb ik zitten nadenken waar ik hem voor zou gebruiken, mits ik zo een pan in mijn bezit kreeg.
    Niet voor cake of brownies, daarvoor gebruik ik liever mijn gewone bakpannen en bakplaten. Sheetcake is uitermate geschikt voor petit-fours en brownies gaat ook prima op een gewone plaat. Maar ja, wat dan? In ieder geval broodjes en hartige hapjes (zeg maar pizzavarianten). Maar het leukst lijkt het mij om hier minisloffen in te bakken. Ik hik namelijk nog tegen de aanschaf van een sloffenring aan. Met deze pan zie ik meer mogelijkheden dan de ring, dus stuur hem deze kant maar op Laura! 😀

  72. Gerda schreef:

    Hoi Laura,
    Ik dacht, na een prachtige zonnige dag, aan mini citroencakejes, en dan gevuld met frambozenjam, mascarpone gemengd met wat verse munt er bovenop en dan natuurlijk nog een paar verse frambozen. Jummm. Denk dat ik hier wel wat vriendinnen warm voor kan maken.

  73. Mieke Rijnhart schreef:

    Wat moet ik hier na meer dan 80 reacties nog aan toevoegen? Gewoon een boterhammetje op maat van de vakjes snijden, tomaat in dunne plakje er op, geraspte kaas erop en wat pizza kruiden. Laten smelten en smullen maar. Over alle andere hapjes hartig, dan wel zoet in hetzelfde formaat heb ik het maar niet,
    Ideetjes te over.

    Groet Mieke R

  74. Nynke schreef:

    aardbeien, mozarella-sandwiches. leuk als verrassing in de broodtrommel.

  75. Marijke schreef:

    Ideaal voor cakejes, leuk voor bij een high tea, lekker met slagroom er op! Maar ook voor lekker hartige hapjes zoals gekruide omeletjes of hartig deeg met een kwarteleitje er op!

  76. melissa schreef:

    Makkelijk om juist veel verschillende taartjes/cakejes te maken. Lekker met vers fruit!

  77. Claudia van Heck schreef:

    Wat een geweldig leuke bakvorm is dit zeg!! Ik zou er, voor op een verjaardag bv, leuke hartige cakejes mee maken! Een beslag maken van zelfrijzend bakmeel, eieren, olijfolie, beetje melk, zout en peper naar smaak, en naar smaak ingrediënten toevoegen, als geraspte courgette en ham en kaas! Of met prei en spekreepjes (wel ff bakken eerst natuurlijk ;-)) en kaas! Je kunt er eindeloos mee variëren. Dat zou toch smullen zijn?! Ik zou ze dolgraag gaan maken, en wie weet at allemaal nog meer, echt helemaal leuk!!!

  78. petra schreef:

    oreo koekjes met gesmolten witte chocolade

  79. anja schreef:

    Erg leuk deze bakvorm en ik zou er lekker cakeje voor mijn familie en de kinderen op het werk, en voor een paar kinderen speciaal gluten vrije cakejes

  80. Sonja hubregtse schreef:

    Wie horen we daar smullen en smakken?
    Het is Sonja, ze is cupcakes aan ’t bakken.
    Soms snoept ze even tussendoor,
    want die cakejes zijn beslist niet goor!
    Ze gaan in een speciale vorm.
    In de oven rijzen ze enorm.
    Ze krijgen een hoedje van marsepein
    en dan wordt het een eetfestijn!
    Allemaal taartjes en zoetigheid
    aan de cakejes toegewijd.
    over de mannen heerlijk kletsen
    en alle details bij elkaar zwetsen
    uiteindelijk gieren van de lach
    en even huilen gewoon omdat dat mag
    Kilo’s zwaarder naar huis toe gaan
    omdat je die laatste taart niet liet staan
    Tijdens onze hightea wordt het genieten,
    dus deze winkans laat ik echt niet schieten…

  81. Mariska schreef:

    Wat een heerlijke ideeën staan hier tussen de reacties :-). Zelf probeer ik een tijdje zo weinig mogelijk suiker te eten (en de voedselzandloper te volgen), maar zelfs zonder suiker heb ik ideeën in overvloed om te maken met deze bakvorm. Ik zat te denken aan lekkere haverrepen of vijgen/dadelrepen met kokos. Heerlijk, en deze super healthy tussendoortjes hebben dan direct de juiste maat.

  82. Aleesha Verhoeff schreef:

    Ik zou er leuke brownies in maken en dan versieren met rood, oranje en groene stippen onder elkaar zodat het op stoplichten lijken. Dit voor het Cars feestje van mijn dochtertje in juni.

  83. Brenda de Jongste schreef:

    Wat een super leuke pan!

    Ik zou er traktaties mee maken voor op school. Leuke surfplankjes met erop een zelf gemaakt poppetje van snoepjes! En als tussenlaag blauwe botercreme wat als water dient. Geweldig!

  84. barbara schreef:

    ik zou dat eigenlijk willen proberen om daar broodjes in te bakken

    ik ben al ik weet niet hoe lang op zoek naar een manier om mijn broodjes in een mooie vorm te krijgen

    als ikze met de hand vorm, dan gelijkt het op niks en anders zou ik een bakplaat hebben genomen en dan in stukjes snijden, maar met deze bakpan zouden mijn broodjes direct de perfecte en allemaal dezelfde vorm hebben

    ik zou dus rechthoekige ‘bollen’ maken, zoals krentenbollen

    hopelijk is mijn uitleg duidelijk

  85. christa schreef:

    Een heerlijke traktatie! Maak dit makkelijke cakeje met Toffifee-beslag. Binnen een uurtje helemaal klaar om te serveren, have fun!

    Gewoon een Toffifee in het midden doen afbakken en je hebt een heerlijk karamel cakeje daarna besmeren met chocolade pasta en bestrooien met de paashagelslag van de lidl en je hebt met de pasen mooie gebakjes voor klein en groot

    succes allemaal

  86. Rebecca schreef:

    Wat een ontzettend leuke en handige bakplaat is dit, net wat je zegt, het afwassen van die vormpjes achteraf is echt een crime, dit is echt super handig.
    Ik zal er sowieso heerlijke sandwiches in maken, leuk voor de zondag brunch en ook de brownies mogen hier niet ontbreken.
    Verder zal ik veel gaan experimenteren met cakejes en muffins,

  87. karen schreef:

    Wat een leuke vorm. Ik zat aan kleine rozijnenbroodjes te denken met witte glazuur erover. Of sandwiches met een laag vanillecake, appel en chocoladecake en dan natuurlijk mooi versieren met een gladde topping.

  88. Sanne Becks schreef:

    Voor de aanstaande geboorte van het dochtertje van mijn vriendin lijkt het me
    leuk om roze cakejes te bakken.Ook leuk als traktatie op school.

  89. Karin schreef:

    Wat leuk om samen met min twee dochtertjes hier alles in te bakken wat ze maar lekker vinden.

  90. Anne de Waal schreef:

    Ik zou kleine cake’s maken en deze in verschillende variante maken, met de vulling van chocolade, rozijnen en pinda’s, wat een prachtige bakplaat, mijn dochter en ik bakken vaak taarten of een cake, zou erg leuk zijn om te winnen 🙂

  91. roos schreef:

    Die bakplaat zou ik aan mijn zus geven, kunnen we nog eens wat beleven. Eens kijken wat haar creatieve creatie zou zijn. Geef ik nog niet uw ideeën .

  92. Aniek schreef:

    Ik ga voor de ouderwetse, maar superlekkere arretjescake

  93. Sanne schreef:

    Wat een superleuke pan !
    Mijn man heeft voor zijn verjaardag het boek Patisserie gekregen. Dat is echt een hemels boek en hij probeert veel dingen uit !
    Wat betreft deze pan, kan hij leuke taartjes maken voor mijn juffendag !
    De kinderen varrassen met zo ’n mega leuk taartje !

  94. Willemijn schreef:

    Hier ga ik straks voor “Juffendag” de leukste versierde cupcakes mee maken voor de kinderen van mijn kleuterklas!

  95. Anita schreef:

    Dat wordt elke week weer een hoop lol met mijn twee kleinkinderen van 4 en 7.
    Zo gezellig als ze samen met mij de allerlekkerste recepjes verzinnen en dan heerlijk genieten of griezelen van onze zelfgemaakte (mis)baksels 😉

  96. kreatita schreef:

    Ziet er heel leuk uit! Het eerste wat ik zou proberen zijn brownies met daartussen een aardbeivulling, maar daar zouden vast en zeker heel veel verschillende creaties uit kunnen komen.

  97. Evelien schreef:

    Waaaaahhh ik hoop dat ik nog kan meedoen?!?! Wat een super leuke bakpan. Ik zou weleens een kinderbueno vulling willen proberen jummmmm.

    xxx

  98. Noortje schreef:

    Wat een ontzettend leuke bakpan om te zien! Erg origineel en eens een heel ander vormpje dan gebruikelijk. Ik kreeg meteen een superidee voor de traktatie voor de verjaardag van mijn zoon op het kinderdagverblijf: kleine gebakken mobiele telefoontjes!

  99. Esmeralda Groenland schreef:

    Wat leuk! Ik zou lekkere en gezonde reepjes maken met noten, honing of agavestroop, chiazaad en kokos! Jummie… 🙂

  100. Alexandra schreef:

    Hallo,

    Allereerst. Wat een ontzettende leuke website. Ik ga zeker een heleboel testen en lekker aan de bak(haha). Wat ik zou doen met die pan. Misschien in eerste instantie niet origineel, maar zeker de moeite waard om te lezen. Ik wil namelijk gaan bakken, en zeker de cookie dough proberen, om ze vervolgens te verkopen. Niet voor mijn eigen portomonee, maar voor het goede doel. Namelijk a sisters hope. Wij lopen 60 km, om zo geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Het geld gaat rechtstreeks naar onderzoekscentra’s en ziekenhuizen, zodat er niet een directeur met het grote geld vandoor gaat. Dus hopen op de winst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *