Nu verkrijgbaar: 50x Koekjes

5 oktober 2023
Nu verkrijgbaar: 50x Koekjes
0

Joehoeee, het is zo ver! Vanaf vandaag is mijn nieuwste bakboek 50x Koekjes officieel verkrijgbaar. Als jij het boek afgelopen periode al had gereserveerd, dan valt het vandaag (hopelijk) op de mat.

Mijn nieuwste bakboek: 50x Koekjes

Voor wie het even gemist heeft, ik ben het afgelopen jaar razend druk geweest met het schrijven van een nieuw bakboek: 50x Koekjes. En nu is het moment eindelijk daar dat het boek niet meer enkel gepre-orderd kan worden, maar ook daadwerkelijk bezorgd zal worden bij iedereen die het boek al had gereserveerd.

Uiteraard is het ook mogelijk om op een drafje naar de boekwinkel te gaan en het boek daar in levende lijve te bekijken. Ik ben erg benieuwd wat al mijn mede koekjesfanaten (jullie dus!) ervan vinden.

Lees vooral verder, dan vertel ik nog wat meer over het boek zelf en over de making of.

Direct bestellen!

Cover 50x Koekjes

Laura's Bakery 50x koekjes bakboek - Laura Kieft

Wat kun je verwachten van 50x Koekjes?

De titel verklapt het al, maar in het boek staan in totaal 50 verschillende koekjesrecepten. Die recepten zijn heel uiteenlopend: koekklassiekers die iedereen kent, populaire Laura’s Bakery koekcreaties, maar natuurlijk ook meer dan genoeg nieuwe koekjes.

De koekjes zijn niet ingedeeld in hoofdstukken, maar zijn alfabetisch gesorteerd. Om je een indruk te geven van de variëteit: appel-kruimel rondo’s, brookies, café noir koekjes, eierkoeken, haverkoeken, Jan Hagel, kaneelsterren, Lunetta spritsen, pecan pie cookies en stroopwafels zijn een kleine greep uit de selectie. Stuk voor stuk koekjes waar je echt mee aan de bak wil.

Zoals jullie van mij gewend zijn bevat het boek niet alleen recepten, maar ook de nodige baktips. Die vind je terug in het hoofdstuk “Het koekjes handboek”. Hierin staan uiteraard de ongeschreven regels van het bakken uitgelegd, maar vooral veel specifieke informatie en veelgestelde vragen rondom het bakken van koekjes.

Ik kan iedereen (ook de ervaren thuisbakker) aanraden om voordat je aan de slag gaat, eerst het koekjes handboek door te nemen. Zo voorkom je eventuele koekjesblunders en word jij een ster in koeken bakken!

Meer weten over het boek? Neem dan een kijkje op de boekenpagina van 50x Koekjes of bekijk het inkijkexemplaar.

50x Koekjes nu verkrijgbaar

Laura's Bakery 50x koekjes bakboek - Laura Kieft

The making of 50x Koekjes

Inmiddels is 50x Koekjes zowel online als in de winkels verkrijgbaar, maar het maken van het boek was weer een hele onderneming. Zo zijn de 50 koekjesrecepten in enkele dagen gebakken en op de foto gezet. Dat soort dagen zijn best pittig, kan ik je vertellen. Maar er komt nog zoveel meer bij kijken dan simpelweg het bedenken, bakken en fotograferen van de recepten en dat maakt het elke keer weer een enorm leuk avontuur.

Ik heb tijdens het gehele proces geprobeerd zoveel mogelijk onderdelen vast te leggen op video. Via Instagram en Facebook zal ik jullie de aankomende tijd een aantal leuke inkijkjes geven in hoe het maken van 50x Koekjes er aan toe is gegaan. Houd die kanalen dus goed in de gaten!

Wat vond je ervan?

Ook al gaat het schrijven van een nieuw bakboek je niet in de koude kleren zitten (nee, ook bij bakboek nr. 7 niet 😉 ), het gevoel als je het eindresultaat uiteindelijk in handen hebt is onbeschrijfelijk bijzonder. Des te enthousiaster ben ik dat jullie het boek nu ook kunnen bekijken, ermee aan de slag kunnen en de recepten kunnen bakken en proeven. Wat een feest!

Heb je het boek online besteld? Dan kan ik het erg waarderen als je een leuke review achter wil laten bij het desbetreffende online verkooppunt, zoals Bol.com bijvoorbeeld. Daar hebben niet alleen ikzelf, maar ook andere lezers wat aan.

Veel bakplezier lieve koekenbakkers!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. (tante) Carla schreef:

    Gefeliciteerd!!!!!
    Ik hoop dat het een bestseller wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *