Wie kent nog de tijd dat we stokjes in Danoontjes staken om ze vervolgens in te vriezen en als ijsje op te eten? Ik weet niet of dit nog steeds gebeurd, maar daar herinnert mij deze mango yoghurt ijs wel aan. Met maar drie ingrediënten maak je dit ijs in een handomdraai en de leuke bijkomstigheid is dat je met dit zelfgemaakte ijs ook je zelf versierde ijshoorntjes kunt vullen. Ik deed dat in ieder geval wel en het voelde als een echte verwennerij in de zomer. Natuurlijk kun je dit ijs ook gewoon als een lekker toetje eten na het avondeten maken en dan gelijk opeten, dan zelf het meer op softijs lijken. Persoonlijk denk ik dat dit de beste manier is om het ijs op te eten, want dit ijs heb je in 5 minuten vers gemaakt.
BAKTIP: Dit recept is zowel met als zonder ijsmaker te maken. Met een ijsmaker kan je sneller van je zelfgemaakte ijs genieten. Deze ijsmaker is een goede en betaalbare optie.
Lekker! Welke leuke sprinkles gebruik je voor dit?
Dit is een mix van verschillende sprinkles die ik voorradig had. Vanalles wat dus ?
Serieus, wat ziet dit er GEWELDIG uit! Deze ijsjes zien er onwijs lekker uit!
Oh man, heerlijk en zo zo simpel!
Voor hoe lang moet ik het in laten vriezen?
Je kunt het direct serveren dus hoeft de vriezer niet in na bereiding.
zoooooooooooo lekker