Lezersfoto’s: Advent baksels

28 december 2012 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0
Wendy Jansen

Al een tijdje vroeg ik mensen foto’s van hun advent creaties naar mij te mailen zodat ik ze allemaal in een leuk overzicht kon zetten. Nou, daar is gehoor aan gegeven! Ik heb allemaal leuke foto’s van jullie prachtige baksels mogen ontvangen. Ontzettend leuk om te zien hoe de mensen met de advent aan de slag zijn gegaan. De Kerstboom schuimpjes en marshmallow rendieren bleken toch wel favoriet, dat bleek ook uit de statistieken. Kijk snel mee naar wat jullie allemaal gemaakt hebben!

Leoniekebuck
Leoniekebuck
Marjolein Horsten
Vanessa Stevens
Angela van de Worp
Ellen Boertjes
Gerlinde Griemink
Joyce van Frankenhuyzen-Visch
Laurine Simkens
Lenicka van Mol-Hoeks
Leoniekebuck
Margareth
Marian Poot
Marian Poot
Matilde Lammers
Sjamke Verdonk
Maartje de Haas
Sonja Jonkers
Sweet978

Bedankt voor al jullie leuke reacties tijdens de advent, heel erg leuk om die allemaal te lezen. Waar ik volgend jaar eerst geen advent wilde doen ben ik hier denk ik toch een beetje op terug gekomen. Hebben jullie weer zin in een advent volgend jaar? Ideetjes heb ik in ieder geval genoeg 🙂

Ook bedankt voor de foto’s van jullie creaties, echt hartstikke leuk om te zien hoe iedereen er mee aan de gang is gegaan. Heb jij ook nog iets gemaakt van de advent en wil je graag hiertussen staan? Mail de foto en dan zet ik je ertussen.

Het lijkt mij leuk om vaker zo’n overzicht te plaatsen, dat hoeft natuurlijk niet alleen maar van de advent baksels. Heb jij al eens iets gemaakt van Laura’s Bakery en heb je er nog foto’s van, of misschien ga je nog wat maken. Stuur de foto’s vooral op en wie weet komt jouw foto ook in zo’n leuk overzicht.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

10 reacties

 1. Joke schreef:

  Wat leuk om te zien dat er weer mooie baksels zijn gemaakt n.a.v. wat jij op je advent-posts hebt gezet. Gezellig om te weten dat we het komende hele jaar door weer leuke kerstbaksels voorbij zien komen voor een eventuele volgende advent. Het leukste was dat jij afgelopen zomer in een korte broek met een temperatuur van 25 a 30 graden rendieren zat te maken ;-).
  Nogmaals lieverd, je hebt het geweldig leuk en mooi gedaan. Ben trots op je hoor en dat het maar een mooi (bak)jaar voor je mag worden in 2013!!

  Liefs, Mam ♥

  1. Laura's Bakery schreef:

   Thanks mam, je bent een uitstekend lid van mijn proefpanel 🙂

  2. Mieke voortmans schreef:

   hihi eigenlijk wel een leuke gedachte, dat je in de zomer bezig bent met de kerst. Maar ja het is ook heel veel werk denk ik 🙂

 2. Wat ontzettend leuk al die dingen die gemaakt zijn. Ideeën genoeg dus en trouwens je site is echt leuk en een aanrader. Ik hoop dat je ook voor andere feestdagen als pasen ,pinksteren maar ook (kinder)traktatie voor school of werk ideeën wil plaatsen. In ieder geval veel bakplezier.

 3. Wat ontzettend leuk al die dingen die gemaakt zijn. Ideeën genoeg dus en trouwens je site is echt leuk en een aanrader. Ik hoop dat je ook voor andere feestdagen als pasen ,pinksteren maar ook (kinder)traktatie voor school of werk ideeën wil plaatsen. In ieder geval veel bakplezier.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Die staan allemaal op de planning, vooral regelmatig even een kijkje nemen dus 😉

 4. Daphne schreef:

  Heel erg leuk gedan Laura.
  Ik geniet enorm van je blog!!
  Ik ben geen bak wonder, maar vind hete rg leuk om bij jou te komen kijken.
  Mocht ik ooit eens iets maken, daan stuur ik je een foto.
  Fijne feestdagen, liefs, Daphne.

  PS: Mijn man is nu onderweg naar onze zaak. Hij gaat vannacht 2000 oliebollen bakken…….ook een hele prestatie toch?!! Hi hi.

 5. de Bakmadam! schreef:

  Hé wat leuk, al die dingen die gemaakt worden op basis van jouw voorzetjes! Fijn voor de makers en voor jou!

  Wat mij betreft mag er volgend jaar nog veel van dat leuks volgen!

 6. Ellen schreef:

  Wat leuk hoor..ook leuk mijn creatie er tussen te zien en idd hopelijk heb je voor de andere feestdagen ook nog leuke ideetjes. 🙂

 7. Mieke voortmans schreef:

  heel leuk dat je zo aan je lezers denkt:) en van mij mag jij volgend jaar weer een advent maken.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *