Video: Japanse snoep donuts maken

22 oktober 2016
0

Japanse snoep donuts

Herinneren jullie je die video nog waarin ik met mijn zusje allerlei Deense lekkernijen proefde? Wel, we namen toen ook gelijk een tweede video op. Geen proeverij van allerlei lekkers dit keer, maar wel een test van een zoet product. Misschien ben je wel bekend met de Japanse DIY snoeppakketten, wij kochten er eentje om zelf Japanse snoep donuts te maken. Dat het er schattig uitziet, daar waren we het beide gelijk over eens. Maar werkt het ook echt, is het niet te moeilijk (alleen Japanse instructies) en is het resultaat lekker? Op dat alles krijg je antwoord in deze video!

Kun je de video niet zien, bekijk hem dan hier! Vond je de video leuk en wil je er nooit meer eentje missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Heb jij wel eens zo’n pakketje gekocht om Japanse snoepjes te maken? We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

3 reacties

 1. Trudy schreef:

  Het filmpje is echt leuk gemaakt.
  Maar…. moet dit niet de oven in?
  Of mis ik iets…?

  1. Laura schreef:

   Dit hoeft niet de oven in 🙂

 2. Carla schreef:

  Hoi dames,

  Wat een “avontuur” snoep maken met alleen een Japanse gebruiksaanwijzing.
  Geinig filmpje maar…… toen bleek dat jullie klaar waren dacht ik: is dit alle snoep wat je kan maken?
  Ik ging er vanuit dat er toch tenminste een stuk of 20 snoepjes door jullie te voorschijn zouden worden getoverd. Het idee is erg leuk van de Japanners maar ik vind het totaal in combinatie met de prijs bar tegenvallen. Over de smaak kan ik natuurlijk niet oordelen.
  Dank jullie wel voor de test!

  Xus,
  Car

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *