Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Het Laura’s Bakery Bakboek is verkrijgbaar + bekendmaking winnaars

Laura Kieftdoor Laura Kieft
18 september 2017
in Inspiratie, Nieuws
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Vandaag is het dubbel feest! De slingers hangen omdat ik jarig ben en de vlag kan uit omdat Het Laura’s Bakery Bakboek nu dan eindelijk verkrijgbaar is! Het was niet zo gepland, maar het is natuurlijk wel heel leuk dat deze twee dingen samenvallen vandaag. Bijna een jaar ben ik bezig geweest met dit boek en dit is het meest spannende moment, dat jullie het ook allemaal te zien krijgen. Al die tijd is het bij een klein groepje mensen gebleven en dit voelt toch aan als een soort vuurdoop. Gaat iedereen het wel leuk vinden, wordt het wel goed ontvangen en meer van dat soort onzekerheden. Nu scheelt het gelukkig dat jullie over mijn eerste boek allemaal al ontzettend enthousiast waren, dus de zenuwen zijn dit keer iets minder. Maar toch, ze zijn er echt nog wel hoor. Op deze mooie dag wil ik graag nog een kleine sneak peak geven van het boek én ik maak de winnaars bekend voor de boeklancering met workshop en high tea op 30 september. Snel verder lezen dus!

Ik begin met de sneak peak. Als eerst de inhoudsopgave van het boek, als je op de afbeelding klikt krijg je hem groter te zien. Velen van jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig wat er allemaal voor lekkers in het boek staat en dat laat ik jullie zien! Zoals je ziet is het boek verdeeld in 5 hoofdstukken met elk 14 recepten, 70 stuks in totaal. Helemaal op het eind deel ik nog een paar extra recepten met jullie, vullingen en toppings die nodig zijn voor andere baksels in het boek. En voordat je begint met de recepten, kun je ook nog wat tips en trucs lezen. Niet te lang en te uitgebreid, maar ik heb wel wat belangrijke informatie en baktips voor jullie verzameld.

Elk recept in het boek is ook voorzien van een extra tip, om te variëren of een punt waar je bij de bereiding op moet letten bijvoorbeeld. Alles om het bakken nog makkelijker en leuker te maken. Ook staat er bij elk recept een bewaaradvies en daarmee dus ook of je het kunt voorbereiden. Hartstikke handig nietwaar? Het recept van deze mini citroen fruittaartjes heb ik vorige week trouwens ook al op het blog gedeeld. Hier vind je het uitgeschreven recept. Op onderstaande foto zie je nog 3 baksels die in het boek staan, weet jij welke het zijn?

Enthousiast? Vanaf vandaag is mijn boek bij allerlei (online) winkels te koop, en als je het niet direct ziet kun je er natuurlijk even om vragen zodat ze een exemplaar voor je kunnen bestellen.

Je kunt het boek onder andere hier bij bol.com bestellen, dan heb je het morgen al in huis.

En dan door naar de winnaars van de winactie! Wat hebben jullie mij het moeilijk gemaakt zeg met alle leuke en lieve reacties. Wauw! Ik had gehoopt dat jullie het leuk zouden vinden, maar dit enthousiasme had ik echt niet verwacht. Het was dan ook ontzettend moeilijk om 12 winnaars te selecteren, maar het is gelukt! Onderstaand de winnaars die ik zaterdag 30 september ga ontmoeten:

  1. Jorien Barnhoorn
  2. Willy van Ginkel
  3. Irma Bruintjes
  4. Alicia van Bleek
  5. Mirjam Schuurman
  6. Marieke van Dalen
  7. Loes van Tiel
  8. Noëlle Kamsteeg
  9. Fiona Hol
  10. Mariska van Zoeren
  11. Monique Venus
  12. Kato Lauwens

De genoemde winnaars hebben inmiddels ook al een mailtje van mij ontvangen met meer informatie. Tot de 30ste, ik heb er zin in!

Niet gewonnen? Dan kun je het boek natuurlijk (online) kopen of op je verlanglijstje voor je verjaardag of de feestdagen zetten.

Ik ben zó benieuwd wat jullie van Het Laura’s Bakery Bakboek vinden! Laat het vooral weten als jij jouw exemplaar in huis hebt en aan het bakken bent geslagen. Op social media kun je je posts delen met #hetlaurasbakerybakboek, dan kan ik al jullie foto’s terugvinden. Vind ik leuk 🙂 .

 

Vorige post

Volgende post

Zelf lichtbruine basterdsuiker maken
Foodnieuws #18

Related Posts

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft
25 januari 2021
0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 21

  1. Homemade by Joke says:
    3 jaar geleden

    Lieverd van harte gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van dit prachtige mooie boek. Je hebt er keihard aan gewerkt maar het resultaat is er dan ook naar!! We gaan er een dubbel feestje van maken vandaag ?
    Liefs, mam ❤️

    Beantwoorden
  2. Mariëlle in de Keuken says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag en je nieuwe boek, waar ik erg benieuwd naar ben. Een hele fijne dag vandaag! Groetjes, Mariëlle

    Beantwoorden
  3. Bianca says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd Laura met je verjaardag…???En met het uitkomen van je tweede bakboek..?
    Ben zóó benieuwd….
    Had hem al gereserveerd dus heb ik hem gauw binnen?

    Alle winnaars, gefeliciteerd.. Have fun de 30e?

    Beantwoorden
  4. Josephine- My inner Victorian says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag en je tweede bakboek! Dat lijkt me een prachtig verjaardagscadeau – ook al heb je er natuurlijk zelf heel hard aan gewerkt. De foto’s zien er prachtig uit en ik denk dat ik hem zelf ook op mijn verjaardagslijst ga zetten. 🙂 Erg handig dat er bewaartips in je boek staan; het is handig om dingen van tevoren klaar te maken of zelfs iets in te kunnen vriezen. Ik ben benieuwd!

    Ook gefeliciteerd aan de winnaar van de High Tea!

    Beantwoorden
  5. Dorien says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag!
    Ik had het boek al gereserveerd, dus als goed is zie ik het aankomend weekend als ik weer bij mijn ouders ben (door verhuizing kon het niet op mijn eigen adres)
    Heel veel plezier met de high tea en geniet ervan vandaag, want ik weet zeker dat dit boek op zijn minst net zo goed is als de vorige!

    Beantwoorden
  6. Nelly Rauws says:
    3 jaar geleden

    Dubbel feest, van ???e gefeliciteerd

    Beantwoorden
  7. Miranda says:
    3 jaar geleden

    Dubbelfeest vandaag, gefeliciteerd met je nieuwe boek en je verjaardag

    Beantwoorden
  8. Jorien says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd Laura!! En wow! Ik ben er gewoon bij!!!! Superleuk! Dankjewel en tot de 30e! Kan niet wachten om de eerste recepten uit te proberen 😉

    Beantwoorden
  9. Kim says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je boek én natuurlijk je verjaardag! Het boek ziet er erg mooi uit en zal ik zeker op mijn lijstje zetten. Je boek ziet er erg mooi uit. Super!

    Beantwoorden
  10. Carola says:
    3 jaar geleden

    Super tof dat je boek in de winkel ligt! En veel plezier 30 september 🙂

    Beantwoorden
  11. willyvan ginkel says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd!! Dubbel Feest!!
    En ik zie dat ik er bij ben de 30e!! Supergezellig!!
    Heb er reuze zin in. Tot de 30e

    Beantwoorden
  12. Carinja says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van je boek!
    Heb hem ook maar direct voor mijn verjaardag gevraagd net zoals het eerste 🙂

    Have fun de 30e!

    Beantwoorden
  13. Marilyn says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met deze dubbele feestdag! Ik volg je blog trouw en zet je boek bovenaan mijn verlanglijstje. Fijne dag!

    Beantwoorden
  14. Hedy says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd Laura, zowel als voor je verjaardag alsook met je nieuwe book!!!

    Beantwoorden
  15. Alicia says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van zo te zien weer een prachtig bakboek!!
    Tot de 30e!!! #doeteenvreugdedansje 🙂

    Beantwoorden
  16. Lonneke says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd met je verjaardag en je tweede boek. Gezellige avond nog en heel veel plezier met alles wat je tweede boek met zich meebrengt.
    Groetjes

    Beantwoorden
  17. Sam says:
    3 jaar geleden

    Ook van mij de hartelijke felicitaties. Voor je verjaardag en voor het 2e boek. Ik heb ook deze direct besteld. Wordt morgen bezorgd. Het eerste boek vind ik plezierig om in te bladeren. Nog steeds moet ik over die ene drempel: menen niet te kunnen bakken en niet goed weten waar te beginnen. Er staan zoveel heerlijke dingen in. Toch je boeken gekocht omdat je de recepten laagdrempelig presenteert. Het gaat me echt een keer lukken. Je enthousiasme werkt hoe dan ook inspirerend. Dank daarvoor.

    Beantwoorden
  18. Marin says:
    3 jaar geleden

    Gefeliciteerd! Prachtig boek. Zit te genieten. Vanavond mag ik wat maken van mezelf. Er zijn al een aantal pottekijkers/kommenlikkers/snoepers die zich opgeworpen hebben als testpanel.

    Beantwoorden
  19. Monique says:
    3 jaar geleden

    Dubbel gefeliciteerd: met je verjaardag en het uitbrengen van je nieuwe boek. Dubbel feestje dus. Van de inhoudsopgave van je boek loopt het water mij al in de mond. Ik ga snel kijken in de winkel.

    Beantwoorden
  20. Kelly says:
    3 jaar geleden

    Super leuk boek weer! Het eerste recept dat ik probeerde was de citoen maanzaad yoghurtcake, meegegeven voor de dag van de leidsters. Het viel goed in de smaak, ook thuis een succes! Top boek Laura!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk om te horen!! Dank je wel 😀

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Het duurt nog twee weken, maar deze chocolade whoopie pies met frambozencrème zijn perfect om te maken voor jouw Valentijn. Of gewoon als leuk bakproject als het regent 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#whoopies #whoopiepies #valentijnsdag #valentijnrecept #bakken
  • Als je zin hebt in pizza én in quiche, dan is dit de ideale oplossing: pizza salami quiche! Absoluut zalig. Enne, deze moet natuurlijk nog even de oven in. 👆🏻⁠
⁠
Het recept staat al even online, je vindt het door te zoeken in de zoekbalk op het blog. Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#pizza #quiche #dinnertime #kooktip #salami
  • NIEUW! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik érg graag bananenbroden bak 😁. Ze zijn een heerlijk verantwoord tussendoortje en daarnaast ook nog eens heel makkelijk en snel gemaakt! Daarom werd het tijd om de lekkerste bananenbroden op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #bananenbrood #bananabread #tussendoortje #bananacake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/141311073_275755800786874_4890017203977131085_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=63f7TcR-qdAAX8Nl3uk&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=185dc0c834ff8c91cf5b523186b2a2fc&oe=60353CAC' title='NIEUW! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik érg graag bananenbroden bak 😁. Ze zijn een heerlijk verantwoord tussendoortje en daarnaast ook nog eens heel makkelijk en snel gemaakt! Daarom werd het tijd om de lekkerste bananenbroden op Laura's Bakery op een rijtje te zetten. Je vindt de link naar het overzicht in mijn bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #bananenbrood #bananabread #tussendoortje #bananacake'>
  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanille botercrème

Volgende Post
Foodnieuws #18

Foodnieuws #18

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

10 lekkere bananenbrood recepten

25 januari 2021

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-21

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-26

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-27

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-13

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan