Het Laura’s Bakery Bakboek is verkrijgbaar + bekendmaking winnaars

18 september 2017 Laatst bewerkt: 15 juli 2022
0

Vandaag is het dubbel feest! De slingers hangen omdat ik jarig ben en de vlag kan uit omdat Het Laura’s Bakery Bakboek nu dan eindelijk verkrijgbaar is! Het was niet zo gepland, maar het is natuurlijk wel heel leuk dat deze twee dingen samenvallen vandaag. Bijna een jaar ben ik bezig geweest met dit boek en dit is het meest spannende moment, dat jullie het ook allemaal te zien krijgen. Al die tijd is het bij een klein groepje mensen gebleven en dit voelt toch aan als een soort vuurdoop. Gaat iedereen het wel leuk vinden, wordt het wel goed ontvangen en meer van dat soort onzekerheden. Nu scheelt het gelukkig dat jullie over mijn eerste boek allemaal al ontzettend enthousiast waren, dus de zenuwen zijn dit keer iets minder. Maar toch, ze zijn er echt nog wel hoor. Op deze mooie dag wil ik graag nog een kleine sneak peak geven van het boek én ik maak de winnaars bekend voor de boeklancering met workshop en high tea op 30 september. Snel verder lezen dus!

Ik begin met de sneak peak. Als eerst de inhoudsopgave van het boek, als je op de afbeelding klikt krijg je hem groter te zien. Velen van jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig wat er allemaal voor lekkers in het boek staat en dat laat ik jullie zien! Zoals je ziet is het boek verdeeld in 5 hoofdstukken met elk 14 recepten, 70 stuks in totaal. Helemaal op het eind deel ik nog een paar extra recepten met jullie, vullingen en toppings die nodig zijn voor andere baksels in het boek. En voordat je begint met de recepten, kun je ook nog wat tips en trucs lezen. Niet te lang en te uitgebreid, maar ik heb wel wat belangrijke informatie en baktips voor jullie verzameld.

Elk recept in het boek is ook voorzien van een extra tip, om te variëren of een punt waar je bij de bereiding op moet letten bijvoorbeeld. Alles om het bakken nog makkelijker en leuker te maken. Ook staat er bij elk recept een bewaaradvies en daarmee dus ook of je het kunt voorbereiden. Hartstikke handig nietwaar? Het recept van deze mini citroen fruittaartjes heb ik vorige week trouwens ook al op het blog gedeeld. Hier vind je het uitgeschreven recept. Op onderstaande foto zie je nog 3 baksels die in het boek staan, weet jij welke het zijn?

Enthousiast? Vanaf vandaag is mijn boek bij allerlei (online) winkels te koop, en als je het niet direct ziet kun je er natuurlijk even om vragen zodat ze een exemplaar voor je kunnen bestellen.

Je kunt het boek onder andere hier bij bol.com bestellen, dan heb je het morgen al in huis.

En dan door naar de winnaars van de winactie! Wat hebben jullie mij het moeilijk gemaakt zeg met alle leuke en lieve reacties. Wauw! Ik had gehoopt dat jullie het leuk zouden vinden, maar dit enthousiasme had ik echt niet verwacht. Het was dan ook ontzettend moeilijk om 12 winnaars te selecteren, maar het is gelukt! Onderstaand de winnaars die ik zaterdag 30 september ga ontmoeten:

 1. Jorien Barnhoorn
 2. Willy van Ginkel
 3. Irma Bruintjes
 4. Alicia van Bleek
 5. Mirjam Schuurman
 6. Marieke van Dalen
 7. Loes van Tiel
 8. Noëlle Kamsteeg
 9. Fiona Hol
 10. Mariska van Zoeren
 11. Monique Venus
 12. Kato Lauwens

De genoemde winnaars hebben inmiddels ook al een mailtje van mij ontvangen met meer informatie. Tot de 30ste, ik heb er zin in!

Niet gewonnen? Dan kun je het boek natuurlijk (online) kopen of op je verlanglijstje voor je verjaardag of de feestdagen zetten.

Ik ben zó benieuwd wat jullie van Het Laura’s Bakery Bakboek vinden! Laat het vooral weten als jij jouw exemplaar in huis hebt en aan het bakken bent geslagen. Op social media kun je je posts delen met #hetlaurasbakerybakboek, dan kan ik al jullie foto’s terugvinden. Vind ik leuk 🙂 .

 

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Jou kost het niets extra.

Laura Kieft

21 reacties

 1. Homemade by Joke schreef:

  Lieverd van harte gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van dit prachtige mooie boek. Je hebt er keihard aan gewerkt maar het resultaat is er dan ook naar!! We gaan er een dubbel feestje van maken vandaag ?
  Liefs, mam ❤️

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag en je nieuwe boek, waar ik erg benieuwd naar ben. Een hele fijne dag vandaag! Groetjes, Mariëlle

 3. Bianca schreef:

  Gefeliciteerd Laura met je verjaardag…???En met het uitkomen van je tweede bakboek..?
  Ben zóó benieuwd….
  Had hem al gereserveerd dus heb ik hem gauw binnen?

  Alle winnaars, gefeliciteerd.. Have fun de 30e?

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag en je tweede bakboek! Dat lijkt me een prachtig verjaardagscadeau – ook al heb je er natuurlijk zelf heel hard aan gewerkt. De foto’s zien er prachtig uit en ik denk dat ik hem zelf ook op mijn verjaardagslijst ga zetten. 🙂 Erg handig dat er bewaartips in je boek staan; het is handig om dingen van tevoren klaar te maken of zelfs iets in te kunnen vriezen. Ik ben benieuwd!

  Ook gefeliciteerd aan de winnaar van de High Tea!

 5. Dorien schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik had het boek al gereserveerd, dus als goed is zie ik het aankomend weekend als ik weer bij mijn ouders ben (door verhuizing kon het niet op mijn eigen adres)
  Heel veel plezier met de high tea en geniet ervan vandaag, want ik weet zeker dat dit boek op zijn minst net zo goed is als de vorige!

 6. Nelly Rauws schreef:

  Dubbel feest, van ???e gefeliciteerd

 7. Miranda schreef:

  Dubbelfeest vandaag, gefeliciteerd met je nieuwe boek en je verjaardag

 8. Jorien schreef:

  Gefeliciteerd Laura!! En wow! Ik ben er gewoon bij!!!! Superleuk! Dankjewel en tot de 30e! Kan niet wachten om de eerste recepten uit te proberen 😉

 9. Kim schreef:

  Gefeliciteerd met je boek én natuurlijk je verjaardag! Het boek ziet er erg mooi uit en zal ik zeker op mijn lijstje zetten. Je boek ziet er erg mooi uit. Super!

 10. Carola schreef:

  Super tof dat je boek in de winkel ligt! En veel plezier 30 september 🙂

 11. willyvan ginkel schreef:

  Gefeliciteerd!! Dubbel Feest!!
  En ik zie dat ik er bij ben de 30e!! Supergezellig!!
  Heb er reuze zin in. Tot de 30e

 12. Carinja schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van je boek!
  Heb hem ook maar direct voor mijn verjaardag gevraagd net zoals het eerste 🙂

  Have fun de 30e!

 13. Marilyn schreef:

  Gefeliciteerd met deze dubbele feestdag! Ik volg je blog trouw en zet je boek bovenaan mijn verlanglijstje. Fijne dag!

 14. Hedy schreef:

  Gefeliciteerd Laura, zowel als voor je verjaardag alsook met je nieuwe book!!!

 15. Alicia schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag en het uitkomen van zo te zien weer een prachtig bakboek!!
  Tot de 30e!!! #doeteenvreugdedansje 🙂

 16. Lonneke schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag en je tweede boek. Gezellige avond nog en heel veel plezier met alles wat je tweede boek met zich meebrengt.
  Groetjes

 17. Sam schreef:

  Ook van mij de hartelijke felicitaties. Voor je verjaardag en voor het 2e boek. Ik heb ook deze direct besteld. Wordt morgen bezorgd. Het eerste boek vind ik plezierig om in te bladeren. Nog steeds moet ik over die ene drempel: menen niet te kunnen bakken en niet goed weten waar te beginnen. Er staan zoveel heerlijke dingen in. Toch je boeken gekocht omdat je de recepten laagdrempelig presenteert. Het gaat me echt een keer lukken. Je enthousiasme werkt hoe dan ook inspirerend. Dank daarvoor.

 18. Marin schreef:

  Gefeliciteerd! Prachtig boek. Zit te genieten. Vanavond mag ik wat maken van mezelf. Er zijn al een aantal pottekijkers/kommenlikkers/snoepers die zich opgeworpen hebben als testpanel.

 19. Monique schreef:

  Dubbel gefeliciteerd: met je verjaardag en het uitbrengen van je nieuwe boek. Dubbel feestje dus. Van de inhoudsopgave van je boek loopt het water mij al in de mond. Ik ga snel kijken in de winkel.

 20. Kelly schreef:

  Super leuk boek weer! Het eerste recept dat ik probeerde was de citoen maanzaad yoghurtcake, meegegeven voor de dag van de leidsters. Het viel goed in de smaak, ook thuis een succes! Top boek Laura!

  1. Laura Kieft schreef:

   Wat leuk om te horen!! Dank je wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *