Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mini citroen fruittaartjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 september 2017
in Klein Gebak, Koekjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Nog maar een week tot Het Laura’s Bakery Bakboek in de winkels ligt! Ik heb sinds afgelopen weekend het allereerste exemplaar al in huis en ik ben zó blij! Ineens is het echt echt, voor zover dat logisch klinkt. Het is en blijft toch een onwerkelijk iets, een bakboek maken. Ergens kan ik het allemaal nog steeds niet helemaal geloven denk ik. Zo’n boek drukt me met de neus op de feiten, want het gebeurt wel degelijk. En ik stuiter het huis door, zo gaaf vind ik het allemaal. Goed, waar deze post om draait is een recept uit dit nieuwe boek. Dat vergeet ik je in mijn enthousiasme bijna te vertellen, al had je het vast al door. Daar staan namelijk deze heerlijke mini citroen fruittaartjes in en die wil ik al heel graag met jullie delen. Zie je al schalen vol met deze hapjes voor je? En dat niemand het er bij slechts één kan laten? Ik wel! Verder ben ik nu aan het ratelen geloof ik, tijd voor het recept dus! Oh, en als je het boek ook graag in huis wilt hebben, reserveer hem hier dan alvast. Dan duurt het maximaal een weekje voor je hem als eerste hebt (tweede eigenlijk, ik heb de eerste 😉 ).

Recept afdrukken

Mini citroen fruittaartjes

Deze schattige mini citroen fruittaartjes zijn perfect op feestjes. Wanneer je er eenmaal aan begint kan je er geen genoeg meer van krijgen.
Porties: 14 stuks

Ingrediënten

  • 125 gram ongezouten roomboter
  • 50 gram poedersuiker
  • 1 tl vanille-extract
  • 150 gram bloem
  • 5 el lemon curd (volgens recept)
  • 14 stuks rood fruit naar keuze

Instructies

  • Doe boter, poedersuiker, vanille-extract en bloem in een kom en kneed tot een stevig koekdeeg. Verpak het in folie en laat minimaal een uur rusten.
  • Neem een stukje bakpapier dat je tot smalle strookjes knipt. Leg dit in de holtes van de minimuffinvorm, zo kun je de koekbakjes er straks makkelijk uithalen.
  • Verdeel het deeg in 14 delen. Maak een balletje van het deeg, druk dat plat en bekleed de holte van de vorm ermee. Snijd overtollig deeg voorzichtig weg. Bekleed zo alle holtes met het deeg. (je hoeft de vorm niet in te vetten)
  • Bak de koekjes in 14 minuten op 175° C (boven- en onderwarmte).
  • Wanneer de koekjes uit de oven komen is het kuiltje redelijk dicht gaan zitten. Gebruik een lepeltje of achterkant van een pollepel om er gelijk weer een kuiltje in te drukken terwijl ze nog in de vorm zitten. Wacht hier niet te lang mee, anders zijn de koekjes hard en is het niet meer mogelijk.
  • Haal de koekjes na een paar minuten afkoelen uit de vorm en zet de dan op een rooster om verder af te koelen. Wanneer ze helemaal zijn afgekoeld kun je ze vullen met lemon curd, ongeveer een theelepel per koekje. Plaats bovenop het rode fruit of ander fruit naar keuze.

Tips

  • PS: wist je al dat élk recept in het boek voorzien is van een extra tip en bewaaradvies? Hoe handig is dat! Reserveer jouw exemplaar hier!
Tips

Heb je geen minimuffinvorm? Je kunt ook balletjes van het koekdeeg maken en hier een gaatje in prikken om een kuiltje te vormen.

Bewaren

Het koekbakje zelf kun je in een trommel tot 2 weken bewaren. Gevuld met lemon curd zou ik ze binnen 1-2 dagen opeten, houd er rekening mee dat de koekjes minder knapperig zullen worden.

PS: wist je al dat élk recept in het boek voorzien is van een extra tip en bewaaradvies? Hoe handig is dat! Reserveer jouw exemplaar hier!

Vorige post

Volgende post

Duits snoep proeven
Cheesecake inspiratie

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
15

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 28

  1. Elly van Dongen says:
    3 jaar geleden

    Die ga ik zeker maken deze week. Heerlijk fris. Vooral omdat het hier nog steeds 100+ fahrenheit is

    Beantwoorden
  2. Clara says:
    3 jaar geleden

    Wat een fantastisch recept… nu al verliefd op die schattige taartjes 🙂
    Ben benieuwd naar je boek Laura!

    Beantwoorden
  3. Selma says:
    3 jaar geleden

    Oh heerlijk zien ze eruit. Kan ik ze in gewone muffinblik maken.? Dus niet mini.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat kan ook, je maakt er dan wel minder natuurlijk omdat ze groter zijn.

      Beantwoorden
  4. Marlies says:
    3 jaar geleden

    Laat je het deeg rusten op het aanrecht of in de koelkast?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      In de koelkast 🙂

      Beantwoorden
  5. Sofie says:
    3 jaar geleden

    Is vanille-extract echt nodig? Of kan dit ook worden vervangen door bv. vanillesuiker? Krijg helemaal zin om deze morgen of donderdag te maken!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Kan ook, ik vind het zelf vaak lekkerder en handiger met extract.

      Beantwoorden
      • Sofie says:
        3 jaar geleden

        Dankjewel Laura, super fijn, zo’n snelle reactie. Ik neem aan dan wel dezelfde hoeveelheid? Dus 1 theelepel vanillesuiker? 🙂

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Ik zou 1-2 theelepels gebruiken, afhankelijk van hoe sterk de smaak is van je suiker.

          Beantwoorden
  6. Trien says:
    3 jaar geleden

    Ik ben ze nu aan het maken maar, kan ik de vormpjes ook gewoon invetten?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zou ik niet doen, want dan krijg je ze er moeilijk uit.

      Beantwoorden
  7. Trien says:
    3 jaar geleden

    Goedemorgen , kan ik ook kleine cupcake bakjes in de vorm doe.? Ga ze nu maken

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zou ook kunnen.

      Beantwoorden
  8. ingrid says:
    3 jaar geleden

    ik heb geen vanille extract in huis, waar zou ik het ook mee kunnen doen, vanille aroma?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Aroma kan ook inderdaad.

      Beantwoorden
  9. Adiene says:
    3 jaar geleden

    Die taartjes zien er heerlijk uit!
    Zijn ze ook geschikt om te vullen met dulce de leche ipv lemon curd? (en dan met een andere topping..? Chocolaatje..? ipv fruit).

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zeker, dat is ook heerlijk!

      Beantwoorden
  10. Loes says:
    2 jaar geleden

    Heb ze vandaag gemaakt, zien er erg lekker en mooi uit! Ze zijn wel erg bros (breekbaar) klopt dat?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      het hoort inderdaad een brosse bodem te zijn.

      Beantwoorden
  11. Angelique says:
    2 jaar geleden

    Kun je de ongevulde koekbakjes ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Dat kan!

      Beantwoorden
  12. patricia024 says:
    1 jaar geleden

    Wat ook handig is om de kuiltjes te maken nadat ze uit de oven zijn, een Meloen bolletjes lepel. Precies het goede formaat. Ik heb ze gevuld met Zwitserse room ook heerlijk.

    Beantwoorden
  13. Christine Scheire says:
    1 jaar geleden

    Dag ,is dit een gewone muffinvorm of zijn het eerder kleinere? Als ik de grotere neem , hoe lang dan in de oven? Aub
    Christine

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dit is een minimuffinvorm (zie bereiding). Grotere zullen ongeveer 20 minuten nodig hebben. Zelf even goed in de gaten houden!

      Beantwoorden
  14. Pingback: High tea menu inspiratie - Laura's Bakery
  15. Femke says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Kan dit ook met kant en klare lemoncurd? Die heb ik nog staan van een ander recept van jou.

    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Tuurlijk! 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=cBgrjhccInwAX-TwUUI&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c4aa27637eb357b7d0678f456d349d64&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RCMo_wgjxKoAX8vt5Hr&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d11f2f4ccd880c1cea277d0f8ed1eba8&oe=60605216' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Cheesecake inspiratie

Cheesecake inspiratie

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan