Normaal gesproken heb ik een goed geheugen. Mijn moeder zegt wel eens dat ik het geheugen van een olifant heb, dingen van járen geleden kan ik tot in de details herinneren. Normaal heb ik dan ook een agenda voor de vorm, ik schrijf het op, maar ik kijk er nauwelijks in omdat ik het toch niet vergeet. Behalve wanneer ik heel erg druk ben, dan is het een en al chaos in mijn hoofd. Dat ik vorige week zelfs was vergeten dat ik een afspraak had zegt genoeg. Gelukkig kwam ik er nog op tijd achter, maar als die andere persoon niets had gezegd was ik niet op komen dagen. En laatst toen ik voor mijn nieuwe boek een aantal bruschetta maakte, besloot ik ook gelijk een lekkere variatie voor het blog te maken. Wel zo handig om dat te combineren. Ook vergeten dus, kwam er pas een paar dagen later achter dat ik dat had willen doen. De ingrediënten die ik wilde gebruiken had ik inmiddels al opgegeten, maar gelukkig had ik nog meer dan genoeg lekkers in huis om deze Griekse bruschetta te maken. Ze waren zalig, echt iets dat ik vaker ga maken. Kan me heel goed voorstellen dat het een heerlijk voorgerecht is, maar ook bij een barbecue lijken ze me heerlijk.
Oh ja, met dat gebrekkige geheugen van mij momenteel ben ik dus ook totaal vergeten de precieze hoeveelheden op te schrijven. Nu is dat bij een recept als deze niet heel erg gelukkig. Ik zeg dus gewoon wat je nodig hebt, en in de receptuur zet ik de hoeveelheid waar nodig. Ze worden hoe dan ook lekker!