Eenvoudig met bloemen

22 november 2010 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
1

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken.

Dit keer mocht ik voor een collega van mijn moeder aan de slag. Om op haar werk te trakteren mocht ik 25 cupcakes maken. En ik mocht helemaal mijn gang gaan, als het resultaat maar vrolijk zou zijn. Dat zijn ze geworden! Om het niet te druk te maken heb ik gekozen voor 3 verschillende soorten cupcakes. Ik heb de cupcakes zelf ook vrij eenvoudig gehouden.

Ik heb nu ook eindelijk mijn ‘Pointy Five’ uitsteker gebruikt. Dit is de roze bloem op de blauwe ondergrond. Je hebt hier 2 maten van waarvan dit de kleine is, maar er is ook nog een grotere. Ideaal dus voor taarten.

Jaja het is zover, ik heb visitekaartjes! Na de vele vragen of ik een kaartje had ben ik ze toch maar gaan laten maken. Bovenstaand is het resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb nu ook mijn site aangepast met de leuke cupcake etagere om een mooi geheel te hebben.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

4 reacties

 1. yvon schreef:

  Wow, wat ziet dat er lekker uit zeg. Ikzelf ben geen ster in koken, laat staan bakken. Maar door jouw blog krijg ik wel steeds meer zin om het te gaan proberen, dus, wie weet.
  Groetjes, Yvon

 2. Joke schreef:

  Wat heb je weer een prachtige cupcakes gemaakt lieverd. Kunstwerkjes zijn het!!!

  Kus, Mam

 3. Tania schreef:

  Mooie cupcakes, en je visitekaartjes vind ik ook super!

 4. Wilma schreef:

  Mooie cupcakes! Mooi strak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *