Die avond hadden we gereserveerd bij Nonna’s, chef-kok Giovanni had zich dit restaurant eigen gemaakt met een speciaal menu voor dit weekend. Wij kozen niet voor zijn menu, maar voor de gerechten die op de kaart van Nonna’s stonden, daar hadden we net iets meer trek in. Ik koos voor een caprese salade vooraf, een pepperoni pizza als hoofdgerecht en als dessert ging ik voor de tiramisu.
Wat vond ik er van?
Je had dit weekend een klein beetje het idee dat je bij 24Kitchen op de set rond liep en je een kijkje achter de schermen kon nemen. De chefs zag je natuurlijk bij de workshops en kookcolleges waar je ze van alles kon vragen, maar ik zag ze ook regelmatig op het park rondlopen.
Ik heb echt een heerlijk weekend gehad! Het was lang geleden dat ik op een dergelijk vakantiepark was geweest, dat is iets waar ik normaal gesproken niet snel heen ga. Maar dit was natuurlijk niet zomaar een weekendje Center Parcs, het draaide dit weekend om 24Kitchen&Cottages. Dat zorgt dat je zo’n weekend heel anders ervaart, ook omdat je er met een compleet andere insteek heen gaat. Het was oprecht een leuk culinair weekend met alle workshops die je kon volgen en de kookcolleges waar je bij aanwezig kon zijn. Dat doe je normaal niet en dat vond ik hartstikke leuk.
Je kunt zelf bepalen in hoeverre je mee wilt doen aan alle activiteiten rondom 24Kitchen&Cottages, het is geen vast programma dat je moet volgen. Je kunt je dag vol plannen met workshops, maar je kunt ook relaxen bij je huisje of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Ik heb in ieder geval genoten dit weekend!
Foto credits: Cakeje van eigen Deeg en Zoetrecepten
Wij waren dit weekend op uitnodiging aanwezig, wat ik schrijf is uiteraard geheel mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer info.
Dit lijkt me allemaal zo leuk! Heb je een idee wanneer dat kerstboek zou uitgebracht worden? Ik ben gek op kerst en alles wat daarrond gebeurt!
Weet nog geen datum helaas, najaar in ieder geval 😉
Klinkt als een zeer geslaagd weekend! Leuk dat je verschillende workshops kon volgen. Hopelijk gaat 24Kitchen dit vaker doen, want het lijkt mij ook wel een leuk weekend 🙂
Ziet er gezellig uit! Ben jaloers op het kookcollege en interview met Rudolph! 😀
Nog een vraagje ‘off topic’, waarom kunnen we je eigenlijk niet volgen via Bloglovin’?
Dat kan wel hoor 🙂 Onderaan in de sidebar staat daar een button voor 🙂
Haha wauw, en ik maar zoeken! (Ik volg je al jaren) Gewoon blind dus 😛 Maar misschien een idee om een button toe te voegen bovenaan? (bij de rest van de social media?) Bedankt in ieder geval! 😀
Dat is nu helaas nog niet mogelijk, maar ik kijk er wel naar bij een nieuw design 😉
Fijn dat je het daar zo leuk hebt gehad!
Je hebt het leuk maar toch ook kritisch beschreven zodat de lezer(es) daar ook eens naar toe zou willen gaan.
Xus,
Woow kom er nu pas achter dat je een youtube kanaal hebt! Vaker video’s maken, vind dat zoveel toevoegen bij bepaalde how to’s!
Groetjes
Thanks! Leuk om te horen 🙂
Fijn dat je erover geschreven hebt, ik zag het namelijk op tv maar wist niet wat ik ervan moest verwachten..ziet er goed uit!