Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Een weekend bij: 24Kitchen&Cottages

Laura Kieftdoor Laura Kieft
08 mei 2015
in Hotspots, Inspiratie, Video
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

24Kitchen&Cottages

Het was lang geleden dat ik op een vakantiepark als Center Parcs was geweest, ik denk dat ik nog op de basisschool zat. Verder stonden wij met onze stacaravan op de camping waar we vrijwel altijd heen gingen. Maar toch, ook aan die sporadische Center Parcs bezoekjes heb ik goede herinneringen. Alhoewel ik mij als kind vooral het zwembad kan herinneren 😉 .

Sorry, ik dwaal af. Ik ben laatst dus weer bij Center Parcs geweest. Niet voor het zwembad, al ben ik ook dit keer weer vol enthousiasme van de wildwaterbaan afgeraasd. Ik reisde af naar Center Parcs De Eemhof voor het 24Kitchen&Cottages weekend dat hier werd georganiseerd. En ik ging niet alleen! Samen met vriendinnen en blog collega’s Lian en Mariette gingen we er een heerlijk weekend tussenuit. Relaxen en culinair genieten.

24Kitchen&Cottages

Video

Laat ik maar beginnen met een sfeervideo, dan krijg je gelijk een idee van het weekend en de sfeer. Ik heb dit weekend namelijk niet mijn fotocamera meegenomen, maar de videocamera! Zoals je mij op bovenstaande foto’s ziet liep ik dus het hele weekend rond 😉 .

klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

24Kitchen&Cottages

Vrijdag

Vrijdag arriveerden we aan het eind van de ochtend. Na een heerlijke lunch ontdekten we het ‘centrum’ van het park, deden we wat boodschapjes en haalden we de sleutel van onze cottage op. In de cottage werden we warm onthaald met goodiebags, speciale keukenschorten en nog meer lekkers. Na een serie gekke selfies met onze schorten om, pakten we de koffers uit en genoten we van de rust.

24Kitchen&Cottages

Het 24Kitchen&Cottages weekend werd afgetrapt met een vrijdagmiddagborrel. Met een wijntje in de ene hand en een bitterbal in de andere genoten we buiten op het balkon van het zonnetje. Rudolph opende niet veel later het weekend, nu was het echt begonnen. Wij bleven nog even, maar gingen niet heel veel later naar het zwembad! De avond sloten we af met lekkere hapjes en drankjes in onze cottage.

24Kitchen&Cottages

Zaterdag

De volgende ochtend vergezelde Carola ons al vroeg! Ze kwam naar onze cottage voordat we vertrokken naar onze eerste workshop van de dag: hartige macarons van Estée Strooker. Met zijn vieren volgden we Estée op de voet en maakten wij onze eigen macarons. Het ging wel wat snel en we misten dan ook wel eens een stukje. Maar met onze eigen creativiteit (en hier en daar wat spieken bij de buren) hebben we prachtige macarons neergezet! En ze waren heerlijk, niet te vergeten 😉 .

24Kitchen&Cottages

24Kitchen&Cottages

Rond het middaguur maakten we met een groepje pers een rondje over het terrein met food trucks. Stiekem had ik hier meer trucks verwacht, het waren er slechts 5. Niet veel dus, maar er was wel een heel gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Daar was dan wel weer over nagedacht. Er stond een kraam met wentelteefjes, vega food en drankjes, cocktails, pizza’s en ook Aviko was van de partij. Omdat wij overal wat mochten proeven heb ik eerlijk gezegd niet op de prijzen gelet, maar ik heb van verschillende kanten begrepen dat het vrij prijzig was.

24Kitchen&Cottages

24Kitchen&Cottages

De middag besloten we in het zonnetje bij onze cottage door te brengen voordat we bij de wijnworkshop werden verwacht. Wat was dit leuk zeg! Stap voor stap werden we meegenomen in de wereld van het wijnproeven. Ruiken, proeven en nog meer proeven. Eigenlijk ook uitspugen tussendoor, maar dat deden wij dan weer niet 😛 . Tussen het proeven door moesten we ook happen in een citroen, stukjes chocolade nemen en zelfs een blokje kaas. Ik had er geen idee van dat dit de smaak van de wijn zó kon beïnvloeden. Ik heb nog nooit met zoveel gemak in een citroen gebeten, hij smaakte helemaal zoet. Je zult wel begrijpen dat we erg veel lol hadden bij deze workshop 😉 .

24Kitchen&Cottages

Op zaterdag stond ook nog het kookcollege van Rudolph van Veen over chocola op het programma. Alles waar hij op tv de tijd niet voor heeft, legde hij ons nu uit. Het belang van tempereren en hoe je dit nu eigenlijk doet. Tot in de details vertelde hij alles over dit proces. Ook vertelde hij enthousiast over zijn ervaringen met chocola. Wisten jullie bijvoorbeeld dat hij een levensgrote Lady Gaga heeft gemaakt van chocola? Het kookcollege was ontzettend leuk en inspirerend. Tof om naar iemand te luisteren die zo vol passie over zijn vak kan vertellen. Na het kookcollege namen we weer een duik in het zwembad en we eindigden de dag wederom met hapjes in onze cottage.

24Kitchen&Cottages

Zondag

Zondag stond er rond het middaguur een Q&A met Rudolph en Estée op het programma. Wij gingen achterin zitten om een beetje te kijken wat er zoal gevraagd werd. Later die middag mochten wij Rudolph namelijk interviewen! Leuk bij de Q&A was dat Estée en Rudolph elkaar regelmatig aanvullen op de vragen die worden gesteld. Zo weet je zeker dat je een volledig antwoord krijgt.

Het interview

En toen, zondagmiddag, was het zo ver! Daar zaten we dan met onze vragen voor Rudolph. We hadden een half uur de tijd, maar volgens mij hadden we nog uren vragen kunnen stellen en luisteren naar zijn verhalen. Want vertellen, dat doet hij graag. Geen kort en snel antwoord op je vraag dus, nee hoor, Rudolph beantwoordde alle vragen uitgebreid en begeleidde zijn antwoorden met verschillende anekdotes.

24Kitchen&Cottages

Zo was ik bijvoorbeeld heel erg benieuwd wat hij nou vind van al die foodbloggers. Velen hebben, net als ik, geen culinaire opleiding gevolgd, maar vertellen wel aan hun lezers hoe je het allemaal aan moet pakken in de keuken. Ik zal echt wel eens dingen uitleggen die volkomen ingaan tegen de patisserie regels, maar voor mij werkt het nu eenmaal op die ene manier.

Rudolph gaf aan hier neutraal in te zijn. Koken en bakken hoeft helemaal niet gekoppeld te zijn aan een opleiding. Het gaat er om dat je als foodblogger geloofwaardig bent en dat je lezers je vertrouwen. Dat moet je opbouwen, dat is er niet ineens. De lezer bepaalt zelf of hij een foodblogger wel of niet gelooft. Daar moet ik hem gelijk in geven, zo werkt het inderdaad.

Wisten jullie trouwens dat Rudolph zelf niet direct begonnen is met een patisserie opleiding? Hij heeft eerst voor kelner geleerd, waarna hij doorging met een koksopleiding. Omdat hij desserts het leukste vond is hij na het behalen van zijn Meesterkoks titel doorgegaan voor Meester-patissier.

24Kitchen&Cottages

En dan nog iets leuks! De laatste tijd hoorde ik zo af en toe al iets over een theatertour die in het teken van Kerst staat. Ik als kerstliefhebber moest hier natuurlijk meer over weten en vroeg Rudolph hier naar. Ik was al enthousiast over het idee, maar na Rudolph’s toelichting kan ik al helemaal niet wachten. Dit najaar kunnen we namelijk een dik kookboek verwachten dat in het teken staat van Kerst, super!

Het wordt een uitgebreid boek met traktaties, hapjes voor de borrel, cadeautjes en heel veel bakrecepten. Het wordt een boek met recepten die toegankelijk en maakbaar zijn, eentje waar Kerst vanaf druipt. Van dat boek op zich wordt ik al enthousiast, maar hier is dus ook nog een theatertour aan gekoppeld. Bij verschillende theaters door het hele land wordt een avondvullende kookshow voor de hele familie vertoond waarin alles uit het boek terugkomt. Ik ben erg nieuwsgierig!

Dit waren uiteraard niet de enige vragen die wij aan Rudolph stelden, ook Mariette en Lian hadden vragen klaar liggen. Daar lees je binnenkort meer over op hun blogs, zeker even in de gaten houden dus!

24Kitchen&Cottages

Die avond hadden we gereserveerd bij Nonna’s, chef-kok Giovanni had zich dit restaurant eigen gemaakt met een speciaal menu voor dit weekend. Wij kozen niet voor zijn menu, maar voor de gerechten die op de kaart van Nonna’s stonden, daar hadden we net iets meer trek in. Ik koos voor een caprese salade vooraf, een pepperoni pizza als hoofdgerecht en als dessert ging ik voor de tiramisu.

Wat vond ik er van?

Je had dit weekend een klein beetje het idee dat je bij 24Kitchen op de set rond liep en je een kijkje achter de schermen kon nemen. De chefs zag je natuurlijk bij de workshops en kookcolleges waar je ze van alles kon vragen, maar ik zag ze ook regelmatig op het park rondlopen.

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad! Het was lang geleden dat ik op een dergelijk vakantiepark was geweest, dat is iets waar ik normaal gesproken niet snel heen ga. Maar dit was natuurlijk niet zomaar een weekendje Center Parcs, het draaide dit weekend om 24Kitchen&Cottages. Dat zorgt dat je zo’n weekend heel anders ervaart, ook omdat je er met een compleet andere insteek heen gaat. Het was oprecht een leuk culinair weekend met alle workshops die je kon volgen en de kookcolleges waar je bij aanwezig kon zijn. Dat doe je normaal niet en dat vond ik hartstikke leuk.

Je kunt zelf bepalen in hoeverre je mee wilt doen aan alle activiteiten rondom 24Kitchen&Cottages, het is geen vast programma dat je moet volgen. Je kunt je dag vol plannen met workshops, maar je kunt ook relaxen bij je huisje of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Ik heb in ieder geval genoten dit weekend!

Foto credits: Cakeje van eigen Deeg en Zoetrecepten

Wij waren dit weekend op uitnodiging aanwezig, wat ik schrijf is uiteraard geheel mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Vorige post

Volgende post

Wat is het verschil tussen meel en bloem?
Havermout banaan koekjes met cranberries en noten

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
3

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 11

  1. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Dit lijkt me allemaal zo leuk! Heb je een idee wanneer dat kerstboek zou uitgebracht worden? Ik ben gek op kerst en alles wat daarrond gebeurt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Weet nog geen datum helaas, najaar in ieder geval 😉

      Beantwoorden
  2. Dinja says:
    6 jaar geleden

    Klinkt als een zeer geslaagd weekend! Leuk dat je verschillende workshops kon volgen. Hopelijk gaat 24Kitchen dit vaker doen, want het lijkt mij ook wel een leuk weekend 🙂

    Beantwoorden
  3. Chantal says:
    6 jaar geleden

    Ziet er gezellig uit! Ben jaloers op het kookcollege en interview met Rudolph! 😀

    Nog een vraagje ‘off topic’, waarom kunnen we je eigenlijk niet volgen via Bloglovin’?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat kan wel hoor 🙂 Onderaan in de sidebar staat daar een button voor 🙂

      Beantwoorden
      • Chantal says:
        6 jaar geleden

        Haha wauw, en ik maar zoeken! (Ik volg je al jaren) Gewoon blind dus 😛 Maar misschien een idee om een button toe te voegen bovenaan? (bij de rest van de social media?) Bedankt in ieder geval! 😀

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 jaar geleden

          Dat is nu helaas nog niet mogelijk, maar ik kijk er wel naar bij een nieuw design 😉

          Beantwoorden
  4. Carla says:
    6 jaar geleden

    Fijn dat je het daar zo leuk hebt gehad!
    Je hebt het leuk maar toch ook kritisch beschreven zodat de lezer(es) daar ook eens naar toe zou willen gaan.
    Xus,

    Beantwoorden
  5. Kübra says:
    6 jaar geleden

    Woow kom er nu pas achter dat je een youtube kanaal hebt! Vaker video’s maken, vind dat zoveel toevoegen bij bepaalde how to’s!

    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Thanks! Leuk om te horen 🙂

      Beantwoorden
  6. Raphaela says:
    6 jaar geleden

    Fijn dat je erover geschreven hebt, ik zag het namelijk op tv maar wist niet wat ik ervan moest verwachten..ziet er goed uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4ebc72ef7793766ddc2f25d80dd207a1&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Havermout banaan koekjes met cranberries en noten

Havermout banaan koekjes met cranberries en noten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-3

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-16

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-15

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-5

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-7

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-3

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan