Daar ben ik weer!

2 juni 2011 Laatst bewerkt: 17 september 2023
1

DAAR BEN IK WEER!

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik een paar hele vrolijke cupcakes gemaakt. Samen met het heerlijke weer van vandaag geeft dat een lekker zomers gevoel.

DAAR BEN IK WEER!
maken

Dit vlindertje en rupsje heb ik gemaakt met een nieuwe mold, Garden Party van Sculpey push molds. Dit merk is niet in de bekende taartshops te koop, ik heb het zelf van iemand kunnen over kopen. Via internet zijn veel leuke molds van dit merk te vinden. De bloemetjes zijn met de Tinkertech Petunia uitstekertjes gemaakt.

DAAR BEN IK WEER!
bakken

Ik ben ook aan de gang gegaan met de tips en ideeën van jullie, en ik kan jullie zeggen dat er leuke dingen staan te wachten! Een hele leuke cupcake how-to, materialen die ik fijn vind werken en nog meer leuke dingen. Dus hou vooral de site in de gaten, lukt dit niet kan je ook een mailtje sturen om je aan te melden voor de updates. Dan krijg je een mail van mij zodra er weer iets nieuws geplaatst is!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Joke schreef:

  Deze cupcakes zijn zeker zomers, ze zien er prachtig en vrolijk uit. Wat een leuke kleuren heb je er ook voor gebruikt!!

  Liefs, Mam ♥

 2. Anneke schreef:

  Hoi Laura,
  Wat een schattige cupcake’s zo leuk!! die ga ik ook eens proberen te maken 🙂 Ik moet straks ook beginnen voor mijn feestje morgen! Maar ik vroeg me af hoe jij de gemaakte cupcake’s bewaard? Groetjes Anneke

 3. Laura schreef:

  Dankjewel! =)

  @Anneke, ik bewaar ze meestal in een trommel. Doe de deksel niet helemaal dicht want anders wordt het fondant heel plakkerig. In een taartdoos kan ook.

 4. Café Crème schreef:

  Ben blij je blog te hebben ontdekt! Vind het er mooi uitzien, zowel de site als de cupcakes:)

  Happy Baking

 5. zo-ella schreef:

  Ik heb zonet eventjes je blog doorbladerd, wat maak jij prachtige dingen. Het ziet er allemaal zo heerlijk uit (terwijl ik eigenlijk niet zo’n fan ben van de suikerpasta).
  Doe zo verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *