Cupcake wrappers uitgetest

7 januari 2011
0

Niet lang geleden heb ik van Pronty taartsjablonen ontvangen om uit te proberen. Het resultaat hebben jullie toen gezien op de chocoladetaart met Kerst. Ditmaal mocht ik verschillende soorten cupcake wrappers uittesten. Deze post zal dus vooral foto’s bevatten met het resultaat. De proef modellen waren allemaal geel, en omdat geel ook maar zo geel is heb ik er wat extra kleur op aangebracht. Het gaf een erg leuk effect.

 Zo kreeg ik ze binnen, allemaal verschillende modellen. Je hebt met cupcake wrappers al heel snel een vrolijke cupcake. Je buigt het kartonnetje rond en schuift de uiteinden in elkaar; zo simpel is het!

Happy Birthday met kaarsjes

Vrolijke figuurtjes

Baby

Happy Birthday met sterren

Just for you

Harten

De wrapper op de eerste foto met de ‘bellen’ langs de rand is mijn favoriet.

Wat vind jij de leukste?

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

7 reacties

 1. Joke schreef:

  Ik vind ook de eerste met die bellen het leukste. Daar komt bij dat je die eigenlijk wel voor elke gelegenheid kunt gebruiken = dus praktisch. Nog wat mooi papier ervoor (verschillende dessins) en niet allen dat geel dan zijn ze toppie!

  Groetjes, Mam

 2. Ans schreef:

  Eigenlijk vind ik ze allemaal hartstikke mooi en weet dus niet te kiezen. Maar Laura dat heb ik altijd hoor, ook als ik in een winkel ben. En weet je wat ik dan doe, dan neem ik gewoon alles mee. Kun je ze dan ook allemaal naar me toesturen? Vraag het adres maar aan je moeder.
  Trusten voor straks
  Groetjes Ans

 3. Anonymous schreef:

  Hoi Lady,

  1) ’t ziet er weer puik uit dame, niet alleen de buitenkant maar ongetwijfeld zal de inhoud ook verrukelijk zijn
  2) okay, geel is geel maar ’t voordeel van geel is dat het heel vrolijk staat en dat je het met heel veel kleuren kunt combineren, dat zie ik met bijv paars of oranje niet gauw gebeuren.
  Leuk dat je er 1 hebt omgedraaid, misschien is dat een tip voor de Fa. Pronto om ze 2 kleurig te maken.
  3)Ook de versieringen die je op de wrapper hebt aangebracht, bloemetjes, “steentjes” etc. zien er heel verfrissend uit.
  4)Ik vind de 4e wrapper het leukste die als onderschrift “vrolijke figuurtjes”heeft.
  Zo te zien staan daar zelfs vogeltjes op.
  5) Wat slim om de naam van je blog in de foto op te nemen!!! Chapeau!!!! Zo ben je er tenminste zeker van dat niemand met jouw foto’s en jouw werk aan de haal gaat!

 4. Wilma schreef:

  Ik vind de vogeltjes wel erg leuk!!

 5. Dylana Suarez schreef:

  So cute!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

 6. Ronny schreef:

  ik vind ze allemaal leuk, maar die met de harten heeft mijn voorkeur

 7. Ronny schreef:

  ik vind ze allemaal leuk, maar die met de harten heeft mijn voorkeur .
  k zie nu die met die kaarsjes. OOk erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *