Mij maak je heel erg blij met een borrelbrood. Om te maken, maar vooral om te eten. Het maken is echt zo gedaan. Kwestie van een goed brood kopen, dat kruislings insnijden en vervolgens vullen met ingrediënten naar keuze. In mijn geval betekent dit meestal dat er kaas in zit, zo ook bij dit brood. Ik ging voor een borrelbrood met cheddar en verse peterselie. Zo geplukt in de tuin (voordat mijn konijn Lot het allemaal had opgegeten…). In principe kun je alle kruiden gebruiken die je maar lekker vindt. Rozemarijn is ook heerlijk, maar dat zou ik dan wel zo fijn mogelijk snijden. Als het brood eenmaal gesneden en gevuld is zet je het een kwartiertje in de oven en daarna kun je gelijk aan tafel, ideaal toch?
BAKTIP: Dit brood ideaal te serveren tijdens de borrel (vandaar de naam 😉 ). In Het Borrelhapjes Bakboek vind je meer dan 150 andere heerlijke recepten die ook geschikt zijn voor het borrelmoment.
geachte mevrouw,
hoe eet je eigenlijk een borrelbrood,
al dank voor antwoord
Lieve
Hi Lieve, al die stukjes die je ziet op de foto kun je eruit trekken en lekker opsmullen 😉 Dat eet makkelijker dan dat je het brood na het bakken nog moet snijden. Nu kun je meteen aanvallen doordat je er al hapklare stukjes uit kunt plukken!