Mei is bijna voorbij (dat rijmt 😉 ) en dat betekent dat ik nog één maand de tijd heb om mijn boek af te maken. Spannend, ietwat stressvol en heerlijk tegelijk. Afgelopen maand stond vooral in het teken van bakken en fotograferen voor het boek, de rest eromheen waren vooral de noodzakelijke werkdingen. Ik deel binnenkort meer over het hele boekproces in een nieuwe update, hier komt het iets globaler voorbij. Als ik zo terugkijk op afgelopen maand heb ik eigenlijk ook nog best veel andere leuke dingen gedaan. Ik beklom een kerk, ging weer eens naar een event en nog veel meer. Lees vooral verder zou ik zeggen!


Ha Laura, bedankt weer! Wat ik even wil zeggen: sinds een paar maanden staan de foto’s van je artikelen gedeeltelijk over de tekst heen als ik het op mijn telefoon lees. Daarvoor was dat nooit zo. Sommige stukken tekst of recept kan ik dan dus niet lezen. Misschien kun je dat verhelpen?
Dat ligt aan je browser, dan heb je waarschijnlijk een verouderde versie. Even updaten (of een andere browser) zal het oplossen.
Hoi Laura, wat leuk om weer een kijkje achter de schermen te krijgen! En wat goed dat je een stapje terug hebt kunnen doen. Even naar buiten tijdens m’n pauze op werk vind ik ook altijd heel fijn. Veel succes met alles, ik hoop dit weekend weer een recept van je te bakken 🙂
Liefs Vera
Hoi Lieverd,
Slim om af en toe een time-out te nemen! Je Opa zei niet voor niets “de boog kan niet altijd gespannen staan”!!!!
K wens je heel veel succes met je 3de boek, je maakt ons heel nieuwsgierig!!!,
je blog en het bakken!!!!
Groetjes aan Lian!
Xus,
Car