50x Koekjes: mijn nieuwste bakboek!

Gepost: 15 juni 2023
50x Koekjes: mijn nieuwste bakboek!
0

Met veel trots mag ik vandaag mijn nieuwste bakboek aankondigen: 50x Koekjes! Jullie moeten er nog even op wachten, maar vanaf vandaag kun je het boek al wel reserveren. Lees snel verder, want ik sta te trappelen om er meer over te vertellen.

Het Laura’s Bakery 50x Koekjes Bakboek

Jawel, een bakboek met alleen maar koekjes. Wat een heerlijkheid, nietwaar? Ik ben een enorm koekjesfanaat en daarom is dit boek mij op het lijf geschreven. Want wat is nu leuker dan het (samen) maken en versieren van koekjes? Dat antwoord is trouwens simpel, het eten ervan. 😉

Ik speel al jaren met het idee om een bakboek met alleen maar koekjesrecepten te maken, maar mijn lijst met leuke ideeën is zo lang dat het even puzzelen is wanneer ik er ook daadwerkelijk tijd voor kan maken. In de tussentijd merkte ik dat de koekjesrecepten op Laura’s Bakery ontzettend populair zijn en er veel koekenbakkers zitten te wachten op dit nieuwe boek.

Gelukkig is het moment bijna daar! In oktober zal 50x Koekjes officieel verschijnen, maar vanaf vandaag kun je het boek al reserveren zodat het als eerste bij jou op de mat zal vallen. Maar eerst zal ik je er meer over vertellen.

Reserveer 50x Koekjes nu!

Laura's Bakery 50x koekjes bakboek - Laura Kieft

Jan Hagel koekjes

Wat kun je verwachten van 50x Koekjes?

De titel verklapt het al, maar in het boek staan in totaal 50 verschillende koekjesrecepten. Die recepten zijn heel uiteenlopend: koekklassiekers die iedereen kent, populaire Laura’s Bakery koekcreaties, maar natuurlijk ook meer dan genoeg nieuwe koekjes.

De koekjes zijn niet ingedeeld in hoofdstukken, maar zijn alfabetisch gesorteerd. Om je een indruk te geven van de variëteit: appel-kruimel rondo’s, brookies, café noir koekjes, eierkoeken, haverkoeken, Jan Hagel, kaneelsterren, Lunetta spritsen, pecan pie cookies en stroopwafels zijn een kleine greep uit de selectie. Stuk voor stuk koekjes waar je echt mee aan de bak wil.

Zoals jullie van mij gewend zijn bevat het boek niet alleen recepten, maar ook de nodige baktips. Die vind je terug in het hoofdstuk “Het koekjes handboek”. Hierin staan uiteraard de ongeschreven regels van het bakken uitgelegd, maar vooral veel specifieke informatie en veelgestelde vragen rondom het bakken van koekjes.

Ik kan iedereen (ook de ervaren thuisbakker) aanraden om voordat je aan de slag gaat, eerst het koekjes handboek door te nemen. Zo voorkom je eventuele koekjesblunders en word jij een ster in koeken bakken.

Meer weten over het boek? Neem dan een kijkje op de boekenpagina van 50x Koekjes of reserveer jouw exemplaar direct.

Reserveer nu!

Wil jij ook de beste koekenbakker uit de straat of van de familie worden? Of wil je dit bakboek aan iemand cadeau geven? Dan kun je 50x Koekjes alvast reserveren via onderstaande button.

Het boek komt officieel op 5 oktober 2023 uit, maar door het boek te reserveren valt het als eerste bij jou op de mat. Dat zou ik trouwens onwijs tof vinden!

Reserveer jouw exemplaar nu!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *