Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Review: Babycakes Cakepop maker

Laura Kieftdoor Laura Kieft
06 september 2012
in Apparaten, Reviews
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

In Amerika was de gekte rondom de Cakepop maker al een stuk eerder losgebarsten dan dat dat in Nederland gebeurde. Het ‘hebben gehalte’ van dit apparaat was erg groot, zo ook bij mij. Toch besloot ik te wachten tot hij op de Nederlandse markt werd uitgebracht. Ik zag het niet zitten een Amerikaanse versie aan te schaffen, te importeren en om te bouwen. Want ja, dat gebeurde. Gelukkig heeft Inventum besloten de lijn van Babycakes op de Nederlandse markt te brengen, eindelijk was de Cakepop maker in Nederland te verkrijgen. Ik heb mijn geduld nog wat beter op de proef moeten stellen maar afgelopen juni had ik hem dan eindelijk in mijn bezit!

En daar staat hij, mijn mooie roze Cakepop maker! Klaar om mee aan de slag te gaan. In de doos wordt naast het apparaat een vorkje, standaard en lollystokjes meegeleverd. Ook zit een een informatieboekje bij met wat recepten. Ik heb zelf de cupcake mix van Funcakes gebruikt wat overigens ook prima ging. Op internet had ik gelezen dat het apparaat behoorlijk heet kon worden, daarom heb ik hem voor de zekerheid toch even op een onderzetter gezet.

Het apparaat is voorzien van een handig lampje dat laat zien wanneer je cakepop maker op de juiste temperatuur is. Zodra het groene ‘ready’ lampje oplicht kun je van start gaan.

Spray de platen eerst even in met een bakspray, zo voorkom je dat je balletjes straks vast zitten aan de bakplaten. Ik heb die van Dr. Oetker gebruikt maar ze bestaan van verschillende merken. Na elke bakronde spuit je de platen opnieuw in met wat bakspray.

Het is het makkelijkst om een spuitzak met beslag te vullen, zo kun je de kuiltjes snel opvullen. Omdat ik nog niet wist hoe vol ik ze moest doen en wat de beste baktijd zou zijn heb ik er eerst maar 3 gebakken. Zo kon ik rustig kijken wat de beste methode is zonder ze per 12 tegelijk te laten aanbranden bijvoorbeeld. Na de derde ronde had ik gelukkig al een handige manier gevonden. Vul om te beginnen de kuiltjes op de onderste plaat helemaal vol.

– De bovenste rij cakepops is aan één kant ietwat aangebrand en ze zijn ook niet helemaal rond. Deze hebben 5 minuten gebakken zonder deze tussendoor om te draaien.
– Bij de middelste rij heb ik de cakepops ook 5 minuten gebakken maar nu heb ik na 2,5 minuut de cakepops omgedraaid. Dit resultaat vond ik al een stuk beter maar ik was toch nog niet helemaal tevreden over de vorm.
– De onderste rij is voor mij ook gelijk de winnende. De kleur is mooi gelijkmatig en de balletjes zijn ook mooi rond geworden. Ook deze hebben in totaal 5 minuten gebakken, nu draaide ik ze al om na 2 minuten.

Het omdraaien van de balletjes deed ik met de bijgeleverde vork, dit werkte prima en snel. Wat research leerde mij dat Babycakes er zelf ook achter is gekomen dat de balletjes mooier worden door deze om te draaien. In Amerika is namelijk al een cakepop maker op de markt in een flip over variant, zo kun je het apparaat zelf omkeren in plaats van te openen en de balletjes stuk voor stuk om te draaien. Wie weet ook ooit in Nederland op de markt te verkrijgen?

Nu ik de voor mij makkelijkste methode had gevonden bakte ik er steeds 12 tegelijk, zo schiet het bakken lekker op. Zijn dit er voor jou nu iets te veel omdat je ze ook wilt draaien, je kunt er natuurlijk ook minder tegelijk bakken. 500 gram Funcakes mix leverde mij 50 gewone cakepops en 20 kaneel cakepops (binnenkort op deze blog!) op.

Mijn oordeel

Ik ben meer dan tevreden over de Babycakes Cakepop maker, een ontzettend fijn apparaat om mooie ronde cakeballetjes mee te maken. Het perfecte alternatief voor cakepops gemaakt van verkruimelde cake met frosting, iets waar ik geen fan van ben qua smaak en structuur. Ik kan dit apparaat aan iedereen aanraden die graag cakepops maakt en liever een gewoon cakeje heeft dan zelf balletjes staat te draaien die nooit allemaal gelijk worden. Wat ik bijna vergeet, de Cakepop maker beperkt je niet tot alleen cakepops. Je kunt er veel meer van maken. Ik las al op internet over soesjes en oliebollen, maar er is nog veel meer! Ik heb het boek ‘175 best babycakes recipes’ voor de cakepop maker in mijn bezit waar de lekkerste recepten in staan. Het enige wat je beperkt is de vorm (die juist erg schattig is), de smaakvariaties zijn eindeloos.

Zoals ik al zei heeft Inventum de hele lijn van Babycakes in Nederland op de markt gebracht. Er zijn dus nog meer fijne apparaten van dit merk op de markt! Ook de cupcake maker, de donut maker en de chocolade smelter zijn in Nederland te verkrijgen. Ik las ook iets over een whoopie pie maker, deze ben ik alleen nog niet tegengekomen in Nederland. De donut maker vind ik erg interessant en staat op mijn lijstje, evenals de chocolade smelter. Ik wordt nu soms ietwat gek van het steeds tussendoor smelten van chocolade wanneer deze teveel is afgekoeld. Een smelter die je chocola steeds op de goede temperatuur houdt is daarom meer dan welkom. En ik heb al volop ideetjes voor overheerlijke donuts (chocola, nootjes, karamel etc.), ik ben gek op die dingen! Oh jee, dat lijstje van mij wordt wel erg lang.

De Cakepop maker is verkrijgbaar voor €34,95 bij verschillende winkels.

Vorige post

Volgende post

Compacte chocoladecake
Modern vintage cake

Related Posts

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft
30 januari 2021
24

Vandaag...

Winactie kids bakpakket uitgelicht

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft
20 december 2020
6

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te...

Kinderbakquiz uitgelicht

Doe mee aan de Kinderbakquiz!

door Laura's Bakery
30 september 2020
0

Afgelopen...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 35

  1. Karin Paulus says:
    9 jaar geleden

    Hey Laura, ik heb em ook en was in het begin niet echt tevreden over de balletjes. Niet perfect mooi rond, randje ed, of ene kant wel mooi, andere kant niet rond genoeg. Ik wilde gewoon perfect ronde ballen zonder gedoe. En dat omdraaien halverwege vond ik ook niet handig. Inmiddels heb ik een aanpassing gedaan die met de meeste mixen gewoon werkt! Dus perfecte ballen met 4 min bakken en niet omdraaien. Wel beide kanten bruin. Het zit hem in de verhoudingen. Wordt een beetje veel om dat allemaal hier te posten, maar als je de recepten wilt fb me dan ff ofzo. Ow by the way, de recepten van babycakes zelf worden wel mooi, maar met mixen uit de supermarkt of van funcakes oid blijft ik toch geen perfecte ballen krijgen….

    Beantwoorden
    • Laura says:
      9 jaar geleden

      Hoi Karin, ik ben erg benieuwd naar je recept. Ik kan je op fb geen berichtje sturen. Je kan wel een bericht sturen op mijn fb pagina of mij mailen (zie button in zijbalk). Groetjes Laura

      Beantwoorden
    • Anonymous says:
      8 jaar geleden

      Ik ben erg benieuwd naar je recept, kun je dat mailen? kussieshayke@hotmail.com

      Alvast bedankt!

      Beantwoorden
    • Anonymous says:
      8 jaar geleden

      Hi Karin, ik ben ook erg nieuwsgierig naar jouw recept! Mijn balletjes komenook niet mooi rond uit de cakepop maker 🙁

      Mijn mailadres is: amiellasiahaya@hotmail.com

      Groet, Ami

      Beantwoorden
    • Natalie says:
      8 jaar geleden

      Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Beantwoorden
    • Anonymous says:
      8 jaar geleden

      Hoi,

      Ik heb hem gekregen met de kerst! Verry happy 🙂 Kan je het recept ook naar mij mailen? natalie @scarlet.be

      Grz

      Beantwoorden
    • Natalie says:
      8 jaar geleden

      Juiste mailadres= natalie@scarlet.be

      Grz

      Beantwoorden
    • Anonymous says:
      8 jaar geleden

      Ik heb ook de cake pop maker van babycakes en gebruik vaak de strattiatella mix van home made. 6 minuten bakken en zonder draaien tussen door, krijg ik mooie ronde cake balletjes. Het ijzer tot de rand vullen, werkt voor mij perfect, ben er erg blij mee.

      Groetjes Diane.

      Beantwoorden
    • Sara says:
      6 jaar geleden

      Hallo Karin,

      Ik heb ook de Babycakes cakepopmaker gekregen.
      En zou ook graag het recept met de juiste verhoudingen willen.
      Alvast bedankt dat je het wilt delen.
      Dankbaar 🙂

      gr
      Sara

      Beantwoorden
    • Marva says:
      5 jaar geleden

      Hoi Karen, ik heb ook net de baby cakes machine in, kan jij mij aub jou recept sturen. Ronde cakjes lukt mij helaas niet 🙁 marva_w@hotmail.com bvd 😉

      Beantwoorden
    • Regien says:
      12 maanden geleden

      Kan ik het recept ook krijgen? Regienv@gmail.com

      Bedankt!

      Beantwoorden
  2. Moran says:
    9 jaar geleden

    Ik hou ook niet van cakepops van cake met frosting. Dit wordt misschien wel mijn kerstkado

    Beantwoorden
  3. Anonymous says:
    9 jaar geleden

    Hoi Laura,

    En zo zijn we nooit te oud om te leren! Dame wat heb je dit weer schitterend en uitgebreid voor ons onder de loep genomen en getest! Chapeau!Dank je wel!
    Liefs,
    MrsPollifax

    Beantwoorden
  4. Karin Paulus says:
    9 jaar geleden

    Ik stuur je ff berichtje

    Beantwoorden
  5. Joke says:
    9 jaar geleden

    Testing 1-2-3…………. ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken. Maar dat zal wel goed komen.

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  6. de Bakmadam! says:
    9 jaar geleden

    Hé, fijne review. Ik ben ook trotse bezitter en ben er ook wel tevreden mee. Veel plezier ermee!

    Beantwoorden
  7. The Havers says:
    8 jaar geleden

    Leuke review! ik deel hem op mijn website/facebook! : )

    http://www.botermeeleneieren.nl

    Beantwoorden
  8. Ciska Dokter says:
    8 jaar geleden

    Wat leuk, ik heb hem ook, alleen komt die van mij bij de Action vandaan en daar zit natuurlijk verder niks bij, maar daar is de prijs dan ook naar. Ik zou wel graag allerlei recepten willen, , dat mis ik natuurlijk ook, ik heb de kaneelballen ook al eens gemaakt volgens ene recept van Gewoon Marieke, en die vielen erg in de smaak. Na het bakken gerold in de gesmolten roomboter en door de kaneelsuiker. Heerlijk., maar andere recepten… ik hou me aanbevolen…..

    Als iemand iets wil delen, cissy_76@hotmail.com

    Beantwoorden
  9. joosie joost says:
    8 jaar geleden

    Je hebt ook nu een iets goedkopere variant bij blokker te verkrijgen voor net geen 20 euro daar zit hetzelfde bij als wat er bij deze bij zit. Ik ben nu nog aan het uitvinden welk recept het beste past maar heb hier weer leuke ideeën op gedaan.

    Beantwoorden
  10. Tessa says:
    8 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb vandaag de cakepop maker aangeschaft. (Deze week in de aanbieding bij V&D, voor als iemand hem ook zoekt 😉 .)
    Nu heb ik alleen even een vraag wat heb ik nu precies nodig
    om cakepops te maken. Gebruik jij een mix of ga je zelf aan de slag met meel, eieren etc. ?

    Ik hoop dat jij mij verder kunt helpen!
    Groetjes Tessa.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Hoi Tessa,
      Je kunt gewoon een beslag of mix gebruiken die jij lekker vind! Ik heb zelf al verschillende mixen en recepten gebruikt en tot nu toe is dat allemaal goed gegaan.

      Veel plezier met je cake pop maker!

      Liefs, Laura

      Beantwoorden
    • Tessa says:
      8 jaar geleden

      Hoi Laura,

      Bedankt voor je antwoord!
      Dus ik kan gewoon een mix voor cupcakes gebruiken bijvoorbeeld ?
      En nog een vraagje; weet je al wanneer je boekjes in de winkel liggen ?

      Groetjes Tessa.

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Ja hoor, zo’n mix kun je prima gebruiken! Ik verwacht dat de boekjes eind april/begin mei in de winkel liggen, heb geen precieze datum helaas 🙁

      Beantwoorden
  11. Wendy says:
    6 jaar geleden

    Hoi

    Ik heb een vraag, ik ben opzoek naar de cupcake maker van dit merk babycakes.
    Kan je mij helpen?

    Groetjes wendy

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik weet niet bij welke winkels deze tegenwoordig te koop zijn, maar via internet zijn er vast wel wat webshops mee te vinden 🙂

      Beantwoorden
  12. Claudia says:
    5 jaar geleden

    Deze week heb ik in de koopjeshoek van Zeeman een cake pop apparaat gekocht voor maar vijf euro 🙂 Werkt ook prima, heb er bananenbrood pops en kikkererwten blondies in gemaakt – Na elke ronde leer je weer hoe je het apparaat beter kunt gebruiken.
    Ik vraag me stiekem wel af of je er ook gehaktballetjes mee kunt maken… dat je het gebruikt als een soort grill…

    Beantwoorden
  13. Sal says:
    4 jaar geleden

    Hoi,

    Heefr u apparaat ook speling, dis dat de bovenste deksel heen en weer kan gaan. Hoop dat het normaal is

    Gr

    Beantwoorden
    • Claudia says:
      4 jaar geleden

      Die van mij in ieder geval wel, al heb ik er geen Babycakes. Is niet ongebruikelijk bij een scharnier als deze. Kan verder geen kwaad, maar wel even kijken dat je platen mooi op elkaar liggen om scheve popcakes te voorkomen 😉

      Beantwoorden
      • Sal says:
        4 jaar geleden

        Hoi claudia.

        Dank je wel voor je reactie. Ja hoop dat de babycakes ook zo hoort, anders ben ik geflasht haha. Maar na jou reactie denk ik wel dat het hoort. Wacht ff op de reactie van Laura, dan weet ik het zeker aangezien ik dezelfde heb als die van haar.

        Groetjes

        Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Bij mij zit er ook een beetje speling tussen, kan geen kwaad 🙂

      Beantwoorden
  14. Carina says:
    4 jaar geleden

    Ik wil deze met moederdag maar me schoondochter heeft een apparaat gebruikt
    en ze vind de popcakes droog die eruit komen.
    Sorry ik weet niet welk merk dat ze hebben
    op haar kinderdag verblijf.
    Maar is dat zo? Dat ze droog zijn?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Als je ze te lang bakt worden ze droog, net als dat dat ook gebeurt met een cake die te lang in de oven staat. Als je ze goed bakt zijn ze niet droog.

      Beantwoorden
  15. Anke says:
    2 jaar geleden

    Ik heb net de donutmaker gekregen voor mijn kerst. Iemand daar ervaringen of recepten voor?

    Beantwoorden
  16. Marjan says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura!
    Wat n leuke site!
    Heb je nog meer recepten voor in de cake pop maker?
    Groetjes Marjan

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Absoluut! Vul maar eens ‘cakepop’ in in mijn zoekbalk 🙂 dan krijg je alle recepten te zien!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Modern vintage cake

Modern vintage cake

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan