Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – april 2023

7 april 2023 Laatst bewerkt: 14 april 2023
Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – april 2023
1

Wie mij volgt op Instagram of Facebook heeft in februari dit jaar al gezien dat de nieuwe Laura’s Bakery bakproducten tijdelijk verkrijgbaar waren. Voor wie dit gemist heeft heb ik vandaag goed nieuws! Vanaf dinsdag 11 april shop je deze toffe, nieuwe bakproducten collectie want Kruidvat en ik hebben weer samengewerkt aan een nieuwe lijn.  

Uiteraard lees je in dit artikel alles over mijn nieuwe producten. Bekijk ook meteen de speciale bakproductenpagina. Daar vind je voldoende recepten en inspiratie om direct met jouw nieuwe bakspullen aan de bak te gaan. 

VOOR ALLE THUISBAKKERS

Heb je net je nieuwe hobby bakken ontdekt? Of bak je al jaren voor je collega’s, familie en vrienden? Of je een beginnende bakker bent of het juist al jaren doet, dat maakt helemaal niks uit. Alle Laura’s Bakery bakproducten zijn leuk en handig om te hebben. Zo bak je met de deegroller met bloemetjespatroon in een handomdraai de gezelligste koekjes voor het voorjaar.  

Of wat dacht je van heerlijke, versgebakken madeleines? Ook vind je in deze nieuwe collectie weer een paar ‘oude bekenden’ zoals de uitschuifbare slofvorm, mini slofjes en de nog altijd populaire mini quiche vormpjes.  

Ik ben super benieuwd wat jullie van de nieuwe Laura’s Bakery bakproducten vinden! Ik hoop snel foto’s voorbij te zien komen van de producten in gebruik in jullie keukens. Benieuwd welke andere producten binnenkort verkrijgbaar zijn? Lees snel verder. 

DIT ZIJN DE LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN APRIL 2023 

Zet aankomende dinsdag 11 april in je agenda, want op is ook écht op. Maar een kleine tip van mij: houd ook het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt in de gaten, want soms liggen de producten al één of meerdere dagen eerder in de schappen.  

Hier vind je alle nieuwe Laura’s Bakery bakproducten op een rij: 

  • Bakvorm voor 12 madeleines – 4,99 
  • Siliconen ijsjesvormen – 3,99 
  • Kleine bakvormset 8 x 5,5 cm bovenmaat en 4,5 cm diep – 4,99 
  • Uitschuifbare slofvorm – 4,99 
  • Mini bakvorm slofjes – 4,99 
  • IJsjesvormpjes – 3,49 
  • Mini quiche set ⌀ 10 cm – 4,99 
  • Deegroller met reliëf – 3,99 

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar via deze link bij Kruidvat vanaf maandag 10 april 2023. Ook hier geldt op = op! Daarnaast zijn alle bakproducten zowel bij Kruidvat in Nederland als in België verkrijgbaar. 

DIRECT AAN DE BAK MET DE LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN 

Niks is leuker dan direct de keuken in duiken met je nieuwe aanwinsten. Daarom vind je op de verpakking van elk product (waar het relevant is) een recept of een handige baktip van mij. Zo kun je thuis meteen aan de bak!  

Op de bakproductenpagina vind je nog meer inspiratie om de lekkerste baksels op tafel te zetten met de nieuwe Laura’s Bakery bakproducten. Benieuwd geworden naar wat voor lekkers ik er zelf allemaal mee heb gebakken? Neem dan vooral een kijkje op deze bakproductenpagina, daar vind je alles in een handig overzicht.  

FAQ: ALLES OP EEN RIJ

Per wanneer zijn de producten verkrijgbaar? 

De folder gaat dinsdag 11 april in, maar houd ook de winkel bij jou in de buurt in de gaten. Het kan zijn dat de producten al enkele dagen eerder in de schappen liggen.  

Zijn de Laura’s Bakery bakproducten ook in België verkrijgbaar? 

Ja, op dinsdag 11 april gaat de folder ook in België in. 

Zijn de producten ook online verkrijgbaar? 

De producten zijn al vanaf maandag 10 april online verkrijgbaar bij Kruidvat.  

Worden de producten later aangevuld als het is uitverkocht?  

Nee, voor alle producten geldt op is ook echt op. Dus wees er snel bij als je je zinnen hebt gezet op specifieke bakproducten.  

Kunnen de producten in de vaatwasser?  

Op ieder product staat aangegeven of deze in de vaatwasser kan.   

Kunnen de siliconen ijsjesvormen ook in de oven? 

Ja, dit kan. Je kunt deze vorm gebruiken voor zowel koude als warmen recepten –40 tot 230 graden. 

Ik wens jullie heel veel bakplezier met de nieuwe producten! En stuur me vooral een foto van het eindresultaat via Facebook of Instagram. Wie weet word je uitgelicht in mijn maandelijkse ‘thuisbaksels’-rubriek op Instagram stories. 

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *