Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Behind the scenes december 2017

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 januari 2018
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Het is alweer even geleden dat ik een behind the scenes artikel schreef, de laatste dateert alweer van november. Toen gaf ik jullie al aan dat ik december in één artikel zou samenvatten in plaats van de gewoonlijke twee. Ik deed het de afgelopen maand namelijk wat rustiger aan, dus ik had jullie anders niet echt heel veel te vertellen. Mijn rustige maand maand is mij uitstekend bevallen. Uiteindelijk heb ik toch nog wel wat meer gewerkt dan ik van tevoren had bedacht, maar wat was het heerlijk om een decembermaand geen superlange dagen te werken en stress te hebben om alles op tijd af te hebben. Ik heb mij vast voorgenomen om het volgend jaar ook weer zo te doen. Ik weet niet meer van dag tot dag wat ik allemaal heb gedaan, daarom laat ik jullie gewoon de hoogtepunten zien aan de hand van de foto’s op mijn telefoon!

Ik heb nog veel meer gedaan afgelopen maand dan je hieronder ziet. Verschillende gezellige etentjes en een bezoekje aan de kapper bijvoorbeeld, maar ik heb mijn telefoon regelmatig lekker in mijn tas laten zitten om gewoon te genieten van het moment. Wat ik wel heb vastgelegd laat ik je nu zien!

Ik maakte nog wat laatste sfeerfoto’s voor een artikel waar ik de kerstboom voor nodig had. Ik ging hem nog niet helemaal opzetten, dus ik had maar even een deel tevoorschijn gehaald. Links zie je de foto hoe de situatie er achter de schermen uitzag, rechts de foto die ik uiteindelijk maakte.

We vierden Sinterklaas met de familie! Naast surprises en het dobbelspel nam ik ook weer een paar tassen vol foodpost mee voor een bingo. Dit deed ik in september ook al met mijn verjaardag en omdat iedereen zo ontzettend enthousiast was, besloot ik het nog eens te doen. Ik spaarde alle foodpost die ik zelf niet gebruik of spullen die ik dubbel kreeg (ja, dat gebeurt soms) op en nam twee volle boodschappentassen mee. Wederom was het een groot succes!

Een week na mijn halve kerstboom was het tijd om hem in zijn geheel op te zetten. Omdat mijn konijn los in huis loopt en ik dat vorig jaar met de boom een regelrechte ramp vond (slingers uit de boom trekken etc.), zette ik hem dit jaar op een tafeltje. Helemaal top zo! Ze vind het nog steeds een fijn plekje en ligt (en slaapt) er vaak onder, maar ze kan niet meer bij de boom zelf.

Jaaa sneeuw! Daar word ik zó ontzettend blij van! Voordeel voor mij is natuurlijk dat ik grotendeels vanuit huis werk en dus niet ’s ochtends vroeg in de meute door de sneeuw hoef te ploegen.

Ik ging weer eens een huis bezichtigen hier in Haarlem, maar het werd hem wederom niet. Mijn zusje ging met mij mee en na afloop aten we bij haar nog even dit zalige gebakje. Heb gelijk weer inspiratie om zelf zoiets te gaan maken.

Dit soort momenten zaten er afgelopen maand ook heel veel tussen. Lekker hangen op de bank en (kerst)films kijken. Lot vind dat ook reuze gezellig en komt lekker bij me liggen op de bank. Of ze klimt bovenop me zodat ik de tv niet meer zie en zij alle aandacht krijgt (en wellicht ook een lekker snoepje 😉 ).

Mariette kwam een gezellig dagje naar Haarlem toe! We aten bij heerlijke tentjes waar ik ook nog niet eerder geweest was, scoorden deze leuke mutsen in de uitverkoop en gingen ’s avonds ook nog heerlijk uit eten. Zo’n gezellige dag! De volgende hebben we al gepland voor januari.

Ook ging ik langs bij stichting BEDENK, dat is een knaagdieren opvang hier in Haarlem. Op hun site zag ik dat ze verschillende vrijwilligers zoeken, onder andere eentje om hun social media kanalen bij te houden. Je raadt het al, dat ga ik nu dus doen. Ik heb er zin in!

Nog meer konijnenspam van dat lieve knuffeldier van mij. Ze is altijd bij me in de buurt, wanneer ik op de bank zit, maar ook wanneer ik aan het werk ben. Dan ligt ze bij mij voeten en het liefst eist ze die ruimte ook op. Door een hele koude vloer had ik een dekentje onder mijn voeten gelegd, maar daar wist Lot wel raad mee. Mijn voeten naast het kleedje dus en Lot erop die zo de halve middag aan mijn voeten heeft liggen slapen.

Ook bakte ik eindelijk voor het eerst zelf oliebollen volgens recept en dat was zó leuk! Het recept heb je uiteraard al online zien staan.

Ik was even in het centrum van Haarlem omdat ik een nieuwe telefoon ging kopen en trof dit aan op de grote markt. Het plein stond vol met allemaal old timers, gaaf gezicht zo met de kerstboom en Bavo op de achtergrond.

Ik werd ook overspoeld met de nodige foodpost deze maand. Van dit Godiva pakket werd ik wel heel erg gelukkig. Er zat allerlei verpakkingsmateriaal bij zodat ik het aan vrienden en familie cadeau kon doen. Na voor mijzelf een paar favorieten uitgekozen te hebben pakte ik de rest feestelijk in.

Ik had een week voor Kerst al veel kerstboodschappen gedaan, maar ik kon op dat moment nog niet alles aanschaffen. Dus een paar dagen later ging ik nog eens voor de verse en ontbrekende producten. Ik besloot al vroeg te gaan om een zo rustig mogelijke supermarkt aan te treffen. Ik kon mij nog toestanden met verkeersregelaars van vorig jaar herinneren namelijk. Nu was het heerlijk rustig, 8:05 stapte ik naar binnen en een goed kwartier later stond ik met alles weer buiten.

De kerstdagen gingen wat mij betreft weer veel te snel voorbij. Kerstavond vierden we traditiegetrouw bij mijn ouders met cadeautjes en lekker eten. Ik kreeg leuke spelletjes (Skip-Bo en Rummikub) die we gelijk speelden. Eerste kerstdag kwamen mijn ouders gezellig bij mij. We speelden nog meer spelletjes en ik maakte een heerlijk 3-gangen diner. Het dessert heb ik vast op de foto gezet voor de advent van 2018. Tweede kerstdag was uitermate lui, voor het eerst sinds jaren een kerstdag waarop ik niks gepland had. Dus ik keek kerstfilms, ging aan de slag met mijn nieuwe aquarelverf en las een boek.

Voor mijn verjaardag in september kreeg ik van mijn zusje en haar vriend een bezoekje aan de koepel gevangenis cadeau. De gevangenis in Haarlem heb ik namelijk altijd al eens willen zien aan de binnenkant, net als mijn zus. Nu de gevangenis gesloten is, worden hier rondleidingen gegeven door mensen die er hebben gewerkt. Heel erg tof om de koepel nu eens van binnen te hebben gezien en allerlei verhalen gehoord te hebben. Van gebruiken tot verhalen over de opstand in de gevangenis. Een aanrader mocht je in de buurt van Haarlem zijn.

Ik bakte niet veel deze maand, maar stond toch nog zo nu en dan in de keuken om wat lekkers te maken. Zo ook tussen Kerst en Oud en Nieuw. Het zijn recepten die pas in het nieuwe jaar online gaan komen. Ik werkte ook nog wat artikelen uit. Hoewel ik mij had voorgenomen om echt vakantie te vieren, werkte ik toch nog wat vooruit. De eerste week van januari ben ik namelijk een paar dagen weg en ik wil voorkomen dat ik terug kom en gelijk in de stress schiet voor dingen die ik nu ook kan doen. dus toch nog maar even op een laag tempo aan de bak, letterlijk 😉 .

Oud en Nieuw vierde ik natuurlijk ook, bij mijn ouders verorberde ik heel wat heerlijke oliebollen. En we speelden spelletjes. Onder andere mens erger je niet, mijn favoriet haha. Een vrij rustige avond, maar wel een hele gezellige!

En dat vat mijn decembermaand best goed samen als ik het zo bekijk! Terwijl jullie dit lezen ben ik op weg naar (of ik ben er al) Lissabon! Samen met mijn zusje start ik het nieuwe jaar met een leuke citytrip. 8 Januari ga ik weer aan het werk en die week zal naast werk niet heel erg spectaculair worden zoals het er nu naar uitziet. Over mijn tripje naar Lissabon vertel ik je uiteraard in de volgende behind the scenes, wat daar nog bij komt zien we dan wel 😉 . In de tussentijd houd ik je via Instagram op de hoogte!

Vorige post

Volgende post

Mijn 2017: de hoogtepunten
Mango-banaan smoothie

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
1

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery
08 februari 2021
1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura's Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit...

Vlaaibodem basisrecept

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft
01 februari 2021
1

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=fRaAI0EhsEMAX_Wlp-Y&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=09134166b163fe564b53d1aa60a9e549&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Mango-banaan smoothie

Mango-banaan smoothie

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-4

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-1

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-14

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan