Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Advent 8: Driedubbele chocolade kerstkransjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
08 december 2012
in Allergenen, Feestdagen, Glutenvrij, Handige Baktips, How To, Kerst, Technieken, Truffels & Bonbons, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Kerstkransjes: ik ben er dol op! Of ze nu van koek, schuim of chocolade zijn, ik kan er geen genoeg van krijgen. Aangezien zelf maken toch altijd lekkerder is dan de gekochte uit de supermarkt ben ik zelf aan de slag gegaan. Resultaat: heerlijk romige chocolade kerstkransjes. Mét drie soorten chocola! Die heb ik in de winkel nog niet eerder gezien.

Recept afdrukken

Driedubbele chocolade kerstkransjes

Deze driedubbele chocolade kerstkransjes zien er toch verrukkelijk uit? Probeer hier maar eens wat van over te houden voor de kerstvisite!
Porties: 25 kransjes

Ingrediënten

  • 100 gram witte chocolade
  • 100 gram melk chocolade
  • 100 gram pure chocolade
  • 90 gram ongezouten roomboter

Extra benodigdheden

  • 4 wegwerpspuitzakken
  • spuitmondje 1M van Wilton (+ grote coupler)
  • bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  • De chocolade die ik gebruik is van Callebaut, ontzettend lekkere chocola die ik iedereen kan aanraden. Ik kocht deze zakken met een kilo chocola (wel ja, waarom niet) bij Makro. Je kunt natuurlijk ook gewoon repen chocola uit de supermarkt gebruiken. Omdat we 3 kleuren chocola gebruiken die tegelijk gesmolten moeten worden hebben we even alle handjes nodig. Daarom ook geen foto’s van deze stappen, ik zal het goed proberen uit te leggen.
  • Begin met het luchtig en romig kloppen van de boter, verdeel dit vervolgens over 3 schaaltjes.
  • Neem voor de chocolade drie schaaltjes die tegelijk in de magnetron passen. Doe in elk schaaltje 2/3 van de chocola en plaats in de magnetron. Belangrijk is dat je de magnetron niet te lang aanzet, als je chocola verbrandt kun je er niets meer mee. Zonde natuurlijk! Begin met 20 seconden en roer de chocola dan even door. Niet alles gesmolten? Zet de schaaltjes steeds voor zo’n 10-15 seconden terug in de magnetron. Als bijna al je chocola gesmolten is voeg je de achtergehouden chocola toe. Blijf roeren tot alles gesmolten is.
  • Als alle chocola gesmolten is voeg je dit toe aan het schaaltje met boter. Dit is nodig zodat de chocola wat indikt, dan kun je er beter vormen van spuiten. Meng de chocolade goed met de boter tot het een gladde massa is. Doe het dan in de spuitzak. Hier hoeft geen spuitmondje op, knip de puntjes er ook nog niet vanaf.
  • Zet op de vierde spuitzak de coupler en het spuitmondje. Knip van de spuitzakken met chocola de puntjes af en zet deze tegelijk in de spuitzak met het spuitmondje erop.
  • Spuit op het bakpapier mooie ronde kransjes. Door de spuitzak steeds een beetje te draaien in je hand krijg je ook een ander patroon. Als je alle kransjes gespoten hebt laat je ze volledig afkoelen/uitharden.
Bewaren

Als je de kerstkransjes luchtdicht bewaart kun je ze zeker een maand bewaren!

Probeer hier maar eens wat van over te houden voor de kerstvisite!

Vorige post

Volgende post

Advent 7: Kersthanger koekjes
Advent 9: Sneeuwman donuts

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
4

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 38

  1. Wendy says:
    8 jaar geleden

    Wat leuk! En wat slim om die drie zakken in 1 vierde zak te doen!! Ik ga deze ook zeker proberen, maar nu nog niet, anders is er idd niks van over met de kerst 😉

    Groetjes Wendy Jansen

    Beantwoorden
  2. Mannin says:
    8 jaar geleden

    Wat een leuk idee! Ziet er geweldig uit! 😀

    Beantwoorden
  3. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Heel apart! Nog nooit eerder gezien. Ongetwijfeld zijn heel erg lekker! Een banketbakker kan nog wat van je leren!
    Xus,
    MrsP.

    Beantwoorden
  4. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Weer zo’n superleuk idee, ga ik zeker maken :).

    Groetjes Marian

    Beantwoorden
  5. Riet says:
    8 jaar geleden

    Dat ziet er HEERLIJK uit Laura.
    Ik krijg echt trek.

    Liefs Riet.

    Beantwoorden
  6. anja says:
    8 jaar geleden

    goed uit gelegd,toppie.gr Anja

    Beantwoorden
  7. Laura's Bakery says:
    8 jaar geleden

    Bedankt allemaal 🙂

    Beantwoorden
  8. Angela Taartwens says:
    8 jaar geleden

    Ik sla ook dit recept weer dapper op, en ga het van de week uitproberen 🙂 De kerstboompjesschuimpjes waren hier overigens heel goed gelukt, en zo mijn moeder zei; Ja, dit zijn ze, zo waren ze ‘vroeger’ ook! Dus ook namens mijn moeder; Dank je wel! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Zou je misschien een foto van het resultaat willen mailen? Dan komen ze in het overzicht te staan met alle resultaten van de advent van iederen 🙂

      Beantwoorden
  9. Joke says:
    8 jaar geleden

    Wat heerlijk om bij jou in het testpanel te zitten Laura ♥.
    Lieve mensen, ik kan alleen maar zeggen ze waren ZALIG !!!
    Een aanrader om te maken voor de kerst.
    Lau, wat ben je toch leuk bezig met de advent. Zoveel lekkers en leuks al gezien. Mijn complimenten hoor!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  10. Laura Setz says:
    8 jaar geleden

    Hooi,

    Miss een domme vraag, maar hoe klop je de roomboter luchtig?

    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Helemaal niet erg hoor, daar leren we alleen maar van 🙂 boter klop je luchtig met een mixer (gardes) en je blijft kloppen totdat de boter bijna wit is. Dit duurt enkele minuten.

      Beantwoorden
  11. Laura says:
    8 jaar geleden

    Oke, en de roomboter is dan gewoon kamertemperatuur? Want smelten lijkt me geen optie toch?

    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Klopt helemaal, de boter moet inderdaad op kamertemperatuur zijn.

      Beantwoorden
  12. Patty says:
    8 jaar geleden

    Wat een fantastisch idee!!! Ik heb deze ook nog niet in de winkel gezien 🙂
    En wat een goed idee om de spuitzakken in een andere spuitzak te doen! Dit ga ik onthouden!

    Beantwoorden
  13. Hazel says:
    8 jaar geleden

    mjam mjam wat een goed idee! Zo kan ik mijn eigen kransjes maken zónder melk! Worden dan weliswaar geen 3 kleuren kransjes maar dat maakt niet uit : )

    Beantwoorden
  14. Sydney says:
    7 jaar geleden

    Echt waar, geniaal, hoe kom je erop

    Beantwoorden
  15. Saskia says:
    7 jaar geleden

    Leuke site! En je logo is ook echt fantastisch!!!!! Keep up the good work!

    Beantwoorden
  16. Katja says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura

    Wat een ontzettend leuk idee! Ik heb ze vandaag proberen te maken, wat aardig goed lukte. Alleen, de witte chocola schiftte toen ik deze met de boter mengde. De melkchocolade en pure chocolade ging wel goed. Weet jij toevallig hoe dit komt (of vooral, hoe ik dit kan voorkomen)?

    Dankjewel!
    groet, Katja

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Waarschijnlijk is het temperatuurverschil tussen je chocola en boter te groot geweest, als dit (vrijwel) gelijk is zou dit niet moeten kunnen. Door het mengsel au bain marie een beetje te verwarmen en te kloppen zou het ook weer goed moeten komen 😉

      Beantwoorden
  17. heleen says:
    6 jaar geleden

    wij hebben het ook geprobeerd alleen de witte chocolade zak ontplofte en toen kwamen ze er als een misvormt chocolaatje uit. 🙁

    Beantwoorden
  18. Peter says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura, hoe lang zijn de kransjes eigenlijk houdbaar?

    Groeten,
    Peter

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Als je ze luchtdicht bewaart kun je ze zeker een maand bewaren!

      Beantwoorden
      • Peter says:
        5 jaar geleden

        Bedankt! 🙂

        Beantwoorden
  19. Susanne says:
    5 jaar geleden

    Ziet er goed uit ik ga ze donderdag maken voor het kerst ontbijt voor de klas van mijn dochter.
    Als ze gelukt zijn stuur ik een foto.

    Beantwoorden
  20. Nienke says:
    5 jaar geleden

    En als je geen magnetron hebt, dan au bain marie smelten? Of lukt dat niet denk je en kan ik beter voor 2 smaken tegelijk gaan ipv 3?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      au bain marie kan zeker hoor.

      Beantwoorden
  21. Pingback: 10 DIY foodie kerstcadeautjes in een pot
  22. Pingback: Paleo kerstkransjes - Mesa Verde
  23. Carla says:
    3 jaar geleden

    leuk,ik maak met kerst de choclade letters met kerst versieersels ,omdat de kids te ver weg wonen en ik maak er een traditie -letters met kerst en vorig jaar ook zlef gemaakt-dit jaar met jou recept,dank je wel

    Beantwoorden
  24. Carishma says:
    1 jaar geleden

    Wat een leuk recept! Meteen inspiratie gekregen voor kerst dit jaar.
    Misschien een wat domme vraag maar moet je 90 gram boter per 100 gram chocola hebben of 90 gram voor alle drie (dus 30 gram boter op 100 gram chocola)?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      30 gram boter op 100 gram chocolade! Zie stap 1.

      Beantwoorden
      • Carishma says:
        1 jaar geleden

        Bedankt voor de snelle reactie! Ik zag het na het plaatsen ook 😅 maar kon de reactie niet meer verwijderen.

        Beantwoorden
  25. Jimmy1955 says:
    1 jaar geleden

    Die chocolade kransen zien er heel lekker uit. Kun je mij het webadres van de macro geven om chocolade te bestellen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Als je even googlet op Makro dan kom je er meteen, ik weet alleen niet of je er online kunt bestellen.

      Beantwoorden
  26. Mirjam says:
    1 jaar geleden

    Tnx, ga het proberen🤗

    Beantwoorden
  27. Ruud says:
    1 jaar geleden

    Het spuiten lukte goed, maar ze worden niet hard

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ojee, heb je iets aan het recept of de ingrediënten veranderd?

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Advent 9: Sneeuwman donuts

Advent 9: Sneeuwman donuts

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-4

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan