Het Laura's Bakery Receptenboek

Het receptenboek

Het Laura’s Bakery Receptenboek is niet zomaar een receptenboek, dit is jouw receptenboek. Hij is namelijk nog helemaal leeg, klaar om gevuld te worden met jouw favoriete recepten. De recepten van Laura’s Bakery die je keer op keer opzoekt, maar ook jouw heerlijke familierecepten kunnen erin gezet worden. Je richt jouw receptenboek in zoals je zelf wilt.

 • Ruimte voor meer dan 150 recepten.
 • Bepaal zelf de categorieën door gebruik te maken van de vooraf ingevulde (of blanco) stickervellen.
Dit receptenboek is momenteel niet overal meer op voorraad en wordt niet meer bijgedrukt, het is nog wel te vinden bij verschillende (online) winkels.
 • In totaal kun je 12 categorieën maken dankzij de 12 bijgevoegde stevige tabbladen (240 grams papier + gelamineerde tabs).
 • De pagina’s zijn 18 x 22 cm wat je meer dan genoeg ruimte geeft om te schrijven.
 • Voor de pagina’s is 120 grams papier gebruikt, lekker stevig en de meeste stiften drukken niet door.
 • Lang recept? Gebruik dan een (extra) blanco pagina en richt deze passend bij jouw recept in met de speciale receptstickers.
 • Alle pagina’s en tabbladen zijn heel makkelijk te verplaatsen doordat we voor speciale ringen als ‘binding’ hebben gekozen. Wil jij slechts 5 hoofdgerechten in de ene categorie en wel 30 taarten in de andere? Dan is dat dus geen probleem.
 • Achterin zit een handige hersluitbare ‘pocket’ (een soort plastic envelop met ziplock sluiting) waarin je losse receptknipsels en -briefjes kunt bewaren.
 • Naast praktische stickers om receptpagina’s in te delen, hebben we ook stickervellen toegevoegd met leuke foodquotes en bak- en kookitems.

Gebruik Het Receptenboek zoals jij dat wilt!

Of je nu alleen een balpen en de meegeleverde stickers gebruikt, je jouw mooiste pennen uit de kast trekt, er een foto bijplakt of recepten liever print en inplakt: je kunt dit receptenboek gebruiken zoals jij zelf wilt.

Hieronder zie je hetzelfde recept op 4 verschillende manieren uitgewerkt. En dat zijn slechts een paar opties, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Pagina’s voor korte én lange recepten

In totaal bevat Het Receptenboek 4 verschillende soorten pagina’s:

 1. Recept layout op voor- en achterzijde
 2. Recept layout op voorzijde, blanco achterzijde
 3. Blanco voorzijde, recept layout op achterzijde
 4. Blanco voor- en achterzijde

Op deze manier kun je zowel lange als korte recepten kwijt, door de pagina’s te verplaatsen bepaal je zelf de volgorde. Voor de blanco pagina’s hebben we stickers van de verschillende onderdelen van het recept (ingrediënten, bereiding, etc.) zodat ze qua layout toch bij de rest passen, maar dan precies zoals jij zelf wilt als het gaat om de ruimte en inrichting van de pagina.