Bedankt

20 oktober 2010
0

Op mijn stage weten ze inmiddels ook dat ik taarten bak, deze mocht ik maken voor een collega die bij ons weg ging. De taart moest helemaal in de stijl van het bedrijf. Bovenop dus het logo en ook de randen in diezelfde kleuren.

Het bedrijf waar ik stage loop bedrukt alles wat je maar bedenken kan met je naam of logo erop. Daarom was het ook leuk om eens een taart met het logo te maken. Is toch weer eens een andere invalshoek ;). Iedereen vond het erg leuk om een taart met het logo te zien en er werden gelijk allemaal foto’s gemaakt.

De taart was gevuld met aardbeienbavarois en Zwitserse room wat iedereen erg lekker vond. De taart heeft een doorsnede van 25cm, wat goed is voor 20 personen. Al hebben we uit deze taart nog wel meer stukjes gehaald. Om dat de taarten hoog zijn en de laag fondant of marsepein erg vult kun je makkelijk meer stukjes uit de taart halen. Of je moet met een hoop grote eters zijn, dan wordt het natuurlijk minder 😉

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

2 reacties

  1. Joke schreef:

    Prachtige taart Lau !!!

    Kus, Mam

  2. mirei schreef:

    geweldig. wat ben je een topper. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *