Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
5 van 1 stem

MonChou chocoladewafels

Verwen jezelf met deze lekkere chocolade wafels met Monchoutaart topping en kersen. Dat is pas genieten.
Porties: 12 wafels

Ingrediënten

Voor de MonChou

Instructies

  • Bak de chocoladewafels volgens recept.
  • Voor de MonChou vulling klop je de slagroom stijf in een kom. In een andere kom roer je de suiker, het vanille-extract en de MonChou romig. Voeg de slagroom eraan toe en spatel tot een glad geheel. Zet de vulling in de koelkast zodat hij nog wat kan opstijven.
  • Maak de kersenvlaaivulling volgens recept als je deze zelf wilt maken.
  • Serveer de wafels met een flinke schep MonChou en wat kersenvlaaivulling en serveer.
Tips
Wafels gaan goed samen met warme kersen. Wil je de kersen verwarmen, houd er dan rekening mee dat de MonChou zal smelten door de warme kersen. Dien pas bij serveren op.
Bewaren
Zonder de MonChou blijven de wafels 5-7 dagen goed in een afgesloten blik of trommel. Door ze in te vriezen kun je ze tot 3 maanden bewaren.