Met deze heerlijke sinaasappelroom maak je eenvoudig de lekkerste gebakjes. Wat dacht je van deze sinaasappel bladerdeegschelp?
Porties: 10stuks
Ingrediënten
10bladerdeegschelpen
250mlslagroom
2elfijne kristalsuiker
1portiebanketbakkersroom
rasp van 2 sinaasappels
1elsinaasappelsap
sinaasappelschijfjes ter decoratie
Instructies
Maak de banketbakkersroom al van tevoren en zorg dat deze volledig afgekoeld is.
Maak de sinaasappelvulling door de slagroom met suiker stijf te kloppen. Roer de banketbakkersroom los en spatel slagroom, sinaasappelrasp en -sap erdoor.
Snijd de schil van de extra sinaasappel en snijd in dunne plakjes/partjes.
Vul de bladerdeegschelpen met de sinaasappelroom en decoreer met de schijfjes sinaasappel.
Bewaren
De vulling zelf kun je 2-3 dagen in de koelkast bewaren. Vul de schelpen vlak voor serveren voor het beste resultaat.