Bereid de soesjes volgens recept en let op dat je de ingrediënten halveert.
Zodra de soesjes in de oven staan bereid je de Zwitserse room volgens recept (en let er op dat je deze ingrediënten verdubbelt). Zet tot gebruik in de koelkast.
Wanneer de soesjes zijn afgekoeld vul je deze met de room. Maak nu het glazuur door de poedersuiker met het water te vermengen. Maak roze met de kleurstof.
Het glazuur dient dik genoeg te zijn, zodat je een mooie roze laag op je soesjes krijgt. Breng met een lepel aan op je tompouce soesjes. Laat het glazuur wat uitharden voor je verder gaat.
Klop de slagroom met suiker stijf en vul een spuitzak met stervormige spuitmond. Spuit op ieder soesje een klein toefje.
Tips
Tip: Indien het glazuur aan de dikke kant is voeg je nog 1 tl water toe. Indien het glazuur te dun is voeg je nog wat poedersuiker toe.
Bewaren: Afgedekt in de koelkast 2-3 dagen houdbaar.