In een pannetje smelt je de boter. Eenmaal gesmolten giet je deze in een kom.
Voeg basterdsuiker toe en mix tot dit is opgenomen.
Voeg de eieren en vanille-extract toe en mix wederom op een lage stand tot deze zijn opgenomen.
Bloem en zout kun je tegelijk toevoegen, mix rustig tot de bloem niet meer zichtbaar is.
Als laatst spatel je de stukjes Oreo en chocolade door het beslag.
Stort het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en verspreid gelijkmatig. Strooi er nog wat extra stukjes Oreo overheen.
Bak de blondie in 25-30 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte). De bovenkant moet een dun krokant laagje hebben en de binnenkant mag nog een beetje wiebelig zijn, maar moet wel stevig aanvoelen.
Laat de blondie volledig afkoelen in de vorm en snijd daarna in stukjes. Blondies zijn machtig, dus je kunt hier prima wat kleinere stukjes van snijden.
Tips
Laat de blondie volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt. Dit baksel moet goed opstijven.