Snijd de korstjes van de sneetjes brood af. Gooi ze niet weg, want die kun je nog prima gebruiken. Ik zal je zo vertellen wat ik ermee deed.
Pak een diep bord of een schaal en klop hierin de melk, eieren, vanillesuiker en kaneel door elkaar. In een kommetje roer je de roomkaas, vanillesuiker en citroensap door elkaar.
Gebruik een deegroller om de sneetjes brood wat platter te drukken, zo zijn ze net even wat makkelijker te vullen en op te rollen merkte ik. Verdeel het roomkaasmengsel over de sneetjes brood, gevolgd door de frambozenjam. Ik gebruikte 1,5-2 theelepels jam per wentelteefje.
Rol dan het broodje vrij losjes op en wentel in het melkmengsel om tot dit goed in het brood is getrokken. Leg het wentelteefje opzij met de ‘naad’ naar beneden en doe hetzelfde bij de rest van de wentelteefjes.
Verhit wat boter in een pan en bak de wentelteefjes rondom goudbruin.
Serveer de wentelteefjes met extra frambozen en eventueel wat leuke Valentijn sprinkles.
Tips
Met de korstjes van het brood kun je nog wat 'wentelteefjes' bakken door ze in het overgebleven melkmengsel te dopen. Niets meer over? Dan kun je er ook croutons van maken.