Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
stuks
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
Nog geen beoordeling
Caprese croissants
Heerlijke croissants gevuld met een klassieke Italiaanse smaakcombinatie: tomaat, mozzarella en basilicum.
Porties:
6
stuks
Ingrediënten
1
blik
croissantdeeg
4-6
el
pesto
12
stuks
zongedroogde tomaten
fijngesneden
2
handjes
geraspte mozzarella
1
ei
geklutst
Instructies
Rol het deeg uit en volg de snijlijnen om er 6 driehoeken van te maken. Smeer het deeg in met pesto.
Snijd de tomaten fijn en verdeel deze met de mozzarella over het deeg.
Rol het deeg op tot croissants en leg op de bakplaat. Smeer ze in met het geklutste eitje en strooi er eventueel nog wat extra kaas over.
Bak de caprese croissantjes in 12 minuten op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Bewaren
goed verpakt 2-3 dagen houdbaar in de koelkast.