Recept afdrukken

Pesto-tomaat kipspiesjes

Deze pesto-tomaat kipspiesjes passen perfect bij een Italiaans geïnspireerde borrel.
Porties: 9 stuks

Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • 1 el pesto
  • 1 el olijfolie
  • 9 cherry tomaatjes

Instructies

  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  • Doe de pesto met de olijfolie in een kommetje en roer door elkaar, zodat je de pesto verdunt. Voeg de kipfilet toe en roer er doorheen.
  • Rijg de kipfilet aan kleine prikkers en zorg dat je op iedere prikker ook een cherrytomaat hebt zitten. Leg de spiesjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak in 12 minuten gaar in een oven van 180°C (boven- en onderwarmte).
Bewaren

De gebakken spiesjes blijven 1-2 dagen goed in een afgesloten bakje in de koelkast.