Klop boter en suiker romig. Voeg de eieren een voor een toe, bij de laatste kun je ook het vanille-extract toevoegen. Dan kun je het zelfrijzend bakmeel erbij doen, mix tot dit is opgenomen in het beslag. Langer mixen is niet nodig.
Vet je taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Stort het beslag in de vorm en verdeel gelijkmatig.
Roer de Nutella in een schaaltje even door en verdeel met een theelepel over de cake. Met de achterkant van je lepeltje kun je de Nutella in swirls door het beslag verdelen. Breek de Oreo’s in stukjes en verdeel deze over de cake, druk ze lichtjes aan. Doe hetzelfde met de chocolate chips.
Bak de cake in 20-25 minuten op 150 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
Laat de cake zo’n 10-15 minuten afkoelen in de vorm voordat je hem eruit haalt en op een rooster verder laat afkoelen.
Snijd de cake in reepjes en serveer.
Eet smakelijk!