Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
4.92
van
12
stemmen
Baked oats banaan-framboos recept
Een keertje wat anders maken dan het bekende bordje havermoutpap? Maak dan deze baked oats! Heerlijk zoet dankzij de banaan en fris door de frambozen.
Porties:
2
porties
Ingrediënten
100
gram
havermout
100
ml
melk
of een plantaardige variant
1
banaan
rijp
0,5
tl
vanille-extract
1
tl
bakpoeder
1
snuf
zout
1
handje
frambozen
Instructies
Doe de havermout, melk, banaan, vanille-extract, bakpoeder en snuf zout in de blenderkom en maal in een minuut tot een glad beslag.
Verdeel over twee ovenvaste kommetjes (ongeveer 9 of 10 cm ⌀) en druk 5 á 6 frambozen per kommetjes in het beslag.
Bak in 25 – 30 minuten op 175 °C (boven- en onderwarmte) tot ze goudbruin zijn.
Serveer met een paar verse frambozen en geniet van je ontbijt!