Ga terug
–+ servings

Carpaccio wraps

Deze carpaccio wraps zijn een ontzettende leuke variatie op de populaire kruidenkaas wraps. Ze zijn ideaal voor bij de borrel, een feestje of gewoon als lekker hapje tussendoor.
Porties: 15 stuks

Ingrediënten

  • 2 middelgrote wraps
  • groene pesto
  • ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas) (ik gebruikte 5 plakjes per wrap)
  • pijnboompitjes
  • snippers Parmezaanse kaas
  • rucola

Instructies

  • Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
  • Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.
  • Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
Bewaren

Bewaar de carpaccio wraps in de koelkast tot je ze serveert.