Deze carpaccio wraps zijn een ontzettende leuke variatie op de populaire kruidenkaas wraps. Ze zijn ideaal voor bij de borrel, een feestje of gewoon als lekker hapje tussendoor.
Porties: 15stuks
Ingrediënten
2middelgrote wraps
groene pesto
ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas)(ik gebruikte 5 plakjes per wrap)
pijnboompitjesgeroosterd extra lekker
snippers Parmezaanse kaas
rucola
cocktailprikkers
Instructies
Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Als je wilt, kun je ze een dag van tevoren ook al voorbereiden.
Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een cocktailprikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
Bewaren
Bewaar de carpaccio wraps in de koelkast (max. twee dagen) tot je ze serveert.