Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
ml
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
4.60
van
5
stemmen
Komkommersalade
Een lekkere, frisse komkommersalade voor bij de borrel of als bijgerecht. Makkelijk om te maken en heerlijk van smaak!
Porties:
500
ml
Ingrediënten
1
komkommer
100
gram
Griekse yoghurt
10% vet
40
gram
mayonaise
2
el
citroensap
2
el
dille
1-2
tenen
knoflook
peper en zout
Instructies
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakjes. Ik gebruik hiervoor het liefst een mandoline, maar kan het ook met een kaasschaaf.
Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door. Serveer direct.
Bewaren
In een afgesloten bakje tot een week houdbaar in de koelkast. Het is niet aan te raden om de salade in te vriezen.