Een heerlijk recept voor bladerdeeg bakjes met roomkaas vulling. Lekker voor op tafel tijdens een gezellig avondje.
Porties: 12hapjes
Ingrediënten
3plakjes bladerdeeg
100gramroomkaas
15gramgeraspte kaas (belegen)
3plakjes cervelaat, fijngesneden
2zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
peper en zout
3cherry tomaatjes
Instructies
Maak de bladerdeeg bakjes volgens de aanwijzingen in dit recept. De kuipjes kun je al van te voren maken en bewaren in een trommel.
Het roomkaas mengsel is ook heel eenvoudig te maken. Doe de roomkaas, kaas, cervelaat en zongedroogde tomaatjes in een schaal en roer goed door elkaar. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Doe het mengsel in een spuitzak en bewaar in de koelkast tot je de roomkaas hapjes wilt serveren. Op dat moment knip je het puntje van de spuitzak af en vul je de bakjes met het roomkaas mengsel.
Snij de cherry tomaatjes in vier partjes en plaats bovenop het roomkaas mengsel. Wat ook leuk zal staan is een klein takje peterselie, dat geeft het net even wat meer kleur.
Bewaren
Alles over het bewaren van deze bladerdeeghapjes lees je hier!