Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Opslaan
Opgeslagen!
Recept afdrukken
4.34
van
6
stemmen
Yoghurt dessert met speculaas en mandarijn
Frisse en romige yoghurt in combinatie met speculaas, mandarijnen en pecannoten. Resultaat is een overheerlijk dessert.
Porties:
4
personen
Ingrediënten
10-12
speculaasjes
1
blikje mandarijnpartjes
300 gram, 175 gram uitlekgewicht
FAGE Total 5%
bak 500 gram
Hand pecannoten
fijngehakt
Instructies
Zet 4 glazen klaar en verkruimel de speculaasjes. Houd ongeveer 2 eetlepels kruimels achter, de rest verdeel je over de glazen.
Houd ook van de mandarijntjes een aantal achter, de rest verdeel je over de bodem speculaaskruimels.
Bovenop de mandarijntjes schep je 2-3 volle eetlepels FAGE Total 5%, verspreid een beetje over de bodem.
Maak het dessert af met de achtergehouden mandarijntjes en stukjes speculaas. Strooi er ook de fijngehakte pecannoten over.
Eet smakelijk!
Tips
Je kunt dit dessert aan tafel maken, maar je kunt het ook prima al enkele uren of zelfs een dag van tevoren maken. Bewaar ze afgedekt in de koelkast.