Ga terug
–+ servings
Opslaan Recept afdrukken
5 van 1 stem

Rocky road rotsjes

Ze zijn ontzettend simpel om te maken en ze smaken ook nog eens erg lekker: rocky road rotsjes. Zeker uitproberen dus!
Porties: 10 stuks

Ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade
  • 30 gram amandelen
  • 30 gram hazelnoten
  • 45 gram biscuitjes
  • 20 gram marshmallows

Instructies

  • Doe twee derde van de chocolade in een hittebestendige kom en smelt deze au bain marie. Wanneer de chocola helemaal gesmolten is, haal je hem van de pan af. Voeg de rest van de chocolade toe en roer af en toe om tot de chocolade helemaal is gesmolten.
  • Ondertussen kun je de biscuitjes vast in kleine stukjes breken, als je grote marshmallows gebruikt knip je deze in kleine stukjes.
  • Wanneer alle chocola is gesmolten voeg je de noten, koekjes en marshmallows toe. Roer goed door zodat de vulling gelijkmatig is verdeeld.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep hier met een lepel hoopjes van het mengsel op. Nu moet de chocolade helemaal uitharden. Dit kan gewoon op het aanrecht, maar je kunt het proces ook versnellen door ze in de koelkast te zetten.
  • Wanneer ze helemaal hard zijn kun je er lekker van smikkelen.
Bewaren
In de koelkast tot een week te bewaren.